Ένα στα γρήγορα

Ένα στα γρήγορα

Η άνοιξη εκτός από αλλεργίες αυξάνει και την ερωτική διάθεση.

Πάντα όταν καλοκαιριάζει έχω μια αναταραχή. Είναι σαν να με πιάνει κρίση και βγαίνω από το σπίτι έτοιμη για να φλερτάρω περισσότερο από ποτέ. Ήταν, λοιπόν, να μην πιάσουν και οι ζέστες φέτος.

Βγήκα προχτές το βράδυ σαν αγρίμι που ψάχνει το θήραμα. Μαζί μου και μια φίλη μου και αυτή στην ίδια κατάσταση με εμένα. Παρόλο που ήταν Δευτέρα, ευτυχώς, τα μπαρ στο κέντρο ήταν ψιλογεμάτα.

Αρχίσαμε να πίνουμε και να λικνιζόμαστε κοντά στο μπαρ και δεν αργήσαμε να τραβήξουμε όλα τα αντρικά βλέμματα. Σύντομα μια παρέα μας πλησίασε. Μας κέρασε ποτά και αρχίσαμε την κουβεντούλα –το πιο βαρετό μέρος όταν το μόνο που θέλω είναι απλά σεξ.

Πλησίασα, λοιπόν, στο αυτί εκείνου που μου άρεσε και του ψιθύρισα «βαριέμαι το πολύ μπλα-μπλα. Πάω στην τουαλέτα. Έλα».

Μετά από λίγο τρυπώσαμε και οι δυο σε μια τουαλέτα και «βγάλαμε τα μάτια μας». Ο κίνδυνος πως μπορούσαν να μας πιάσουν και το γεγονός πως για ένα βράδυ γινόμουν τόσο ξετσίπωτη ανέβαζε τη λίμπιντό μου ακόμη περισσότερο.

Όταν τελειώσαμε –δεν αργήσαμε και πολύ- γυρίσαμε πίσω και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Μάλιστα επειδή είχα νυστάξει πήρα τη φίλη μου και φύγαμε –εκείνη θα είναι τυχερή την επόμενη φορά.

Εύα, ετών 30