Σε διπλό ταμπλό

Σε διπλό ταμπλό

Όταν αυτός που επιστρέφει σπίτι μαζί σου δεν είναι αυτός που πίστευες

«Ήμουν έξω για ποτά με φίλους μου, όταν συνάντησα τον Γιάννη, το αγόρι που μου άρεσε από το σχολείο (αλλά δεν είχε συμβεί ποτέ τίποτα μεταξύ μας) και είχα να δω χρόνια.

Με θυμόταν ακόμα και αρχίσαμε να μιλάμε- πράγμα που κάναμε όλο το υπόλοιπο βράδυ. Ενώ ήταν ιδιαίτερα φιλικός, δεν μπορούσα να καταλάβω αν ήθελε κάτι παραπάνω από εμένα, αν και εγώ ήμουν σε πολύ ανοιξιάτικη διάθεση. Έχοντας πιει λίγο παραπάνω, αποφάσισα, όταν αυτός σηκώθηκε για να πάει στην τουαλέτα του μαγαζιού, ότι είχε έρθει η μεγάλη στιγμή. Λίγα λεπτά αργότερα, όταν τον είδα με την παρέα του, αποφάσισα να πάω και να του προτείνω να έρθει σπίτι μου. Στην αρχή φάνηκε λίγο μπερδεμένος, αλλά με ακολούθησε και περάσαμε τέλεια, το σεξ ήταν όπως ακριβώς το είχα ονειρευτεί.

Το επόμενο πρωί ξύπνησα με απίστευτο hangover και, όταν γύρισα να τον κοιτάξω, συνειδητοποίησα ότι δεν είχα περάσει το βράδυ μου με τον Γιάννη. Είχα πάει σπίτι με τον δίδυμο αδερφό του τον Μάνο, με τον οποίο δεν είχα μιλήσει ποτέ στο παρελθόν. Περάσαμε τόσο ωραία, όμως, που είπαμε να το επαναλάβουμε- και αυτό κάνουμε, από τότε, σχεδόν κάθε βράδυ».

Ράνια, 24 ετών.