Προσποίηση και επίδειξη VS απόλαυση και επίδοση

Προσποίηση και επίδειξη VS απόλαυση και επίδοση

Όταν κάποια πράγματα γίνονται απλά για το "θεαθήναι"

Λοιπόν... από έρευνα ξεκίνησε το άρθρο αλλά φοβόμαστε πως θα χρειαστεί να ξεφύγει από το συνηθισμένο επιστημονικό layout. Το Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης ερεύνησε και εξέτασε (πώς μη ρωτάτε) δείγμα πληθυσμού 1.358 γυναικών ηλικίας από 17-42 και προχώρησε στα παρακάτω συμπεράσματα- επιτέλους.

Οι γυναίκες ικανοποιούνται με τις πιο "κλασικές" στάσεις. Βεβαίως, καλή η ποικιλία, τα ακροβατικά, οι εναλλαγές κλπ κλπ αλλά μην το παρακάνουμε κιόλας!

Το 68% των γυναικών που συμμετείχαν εξομολογήθηκε πως προσποιείται πως απολαμβάνει τις άβολες στάσεις που επιθυμούν οι σύντροφοί τους, ενώ στην ουσία δυσφορεί.

Το 92% των γυναικών απολαμβάνει το αισθησιακό σεξ σε αργούς ρυθμούς.

Το 56% των γυναικών "χάνει" τον οργασμό του με τις απότομες αλλαγές στάσης.

Unhappy-couple

Να συνεχίσουμε;

Το 72% παραδέχτηκε πως απολαμβάνει τη βία στο σεξ (με μέτρο), αλλά όχι τα σπαστικά "σκαμπίλια" -ξέρετε που...

Το 98% παραδέχτηκε πως προσποιείται πως απολαμβάνει κάποια πράγματα ή δέχεται πράγματα που έχει δει σε ταινίες πορνό επειδή τα ζητά ο σύντροφός τους.

Το 70% δήλωσε πως θεωρεί πολλά πράγματα που κάνουν οι σύντροφοί τους κακή αντιγραφή από ταινίες πορνό.

Το 59% εξομολογήθηκε πως το "σωματικό" σεξ διαρκεί ολοένα και λιγότερο στη σχέση.

Το 29% δήλωσε πως σε ορισμένες στάσεις ακόμη και με τον σε μακροχρόνια σχέση σύντροφό τους αισθάνονται σαν ένα κομμάτι κρέας και πως όταν νιώθουν παραμορφωμένες δεν απολαμβάνουν το σεξ.

Το 78% δήλωσε πως δεν το διασκεδάζει καθόλου όταν ο σύντροφός τους εκσπερματώνει σε διάφορα σημεία επάνω τους...

Το 61% δήλωσε πως το σεξ ακόμη και αν υπάρχει χημεία, έχει γίνει τόσο τεχνικά περίπλοκο από τη μεριά των ανδρών ακόμη και τις πρώτες φορές που χάνει τον αισθησιασμό του.

42407-hi-couple

Σαφώς πιο άνετες στις απαντήσεις τους οι Αμερικανίδες, παρότι στη ζωή τους δεν έχουν το ίδιο θάρρος. Τα ποσοστά είναι μεγάλα και υπερβαίνουν το 50%... Αρκετά ωστε να μας ανησυχήσουν. Η έρευνα πήρε το δρόμο της και έφτασε και σε άλλες χώρες με την Σουηδία και την Ισπανία να πλησιάζουν στη μεγάλη στιγμή των αποτελεσμάτων.

Να πούμε εδώ πως στις ερωτήσεις-που ήταν πάνω από 100, υπήρχαν πολλές και ιδιαιτέρως πικάντικες αναφορές ιδιαιτέρως λεπτομερειακές για το τι προτιμά μία γυναίκα στο κρεβάτι και τι δεν την ικανοποιεί- όμως εμείς θα καταλήξουμε στο βαθύτερο νόημα που σίγουρα πολλές από εμάς έχουμε σκεφτεί και συζητήσει με τις φίλες μας, όμως όχι με τον σύντροφό μας.

sex-life

Γενικά το περιβάλλον μας είναι γεμάτο ερεθίσματα, σπανίως τα σωστά. Οι εικόνες και τα πρότυπα δημιουργούν πεποιθήσεις που καμιά φορά δεν εφάπτονται στην πραγματικότητα. Η ανάγκη μας να ανταποκριθούμε σε αυτά που θεωρούμε "τοπ" και ιδανικά μας βγάζει καμιά φορά από το στόχο. Οι πιο πολλές γυναίκες, ιδίως στις πρώτες επαφές με έναν άντρα, αισθάνονται συχνά ότι παίζουν σε "τσόντα", δεν θα πούμε πορνό- είναι κάτι άλλο.

Οι άντρες κάτι έχουν πάθει- και οι γυναίκες επίσης. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πώς ήταν το σεξ πριν το youporn και το pornhub που έχουν ξεπεράσει σε hits ημερησίως τον αριθμό των κόκκων άμμου της Σαχάρας. Και καλά κάνετε και θέλετε να βελτιώσετε και να εμπλουτίσετε το σεξουαλικό σας ρεπερτόριο κύριοι. Και πάρα πολύ καλά κάνετε και θέλετε να μας κρατάτε πάντα ικανοποιημένες. Απαντήστε κι εσείς σε μία απορία ξεχνώντας για λίγο τον εγωισμό του πρέπει να μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό, να εντυπωσιάσω, να ξεχωρίσω από τους προηγούμενους. Αφήστε την επίδειξη και περάστε κι εσείς καλά, πραγματικά καλά. Για αρκετά χρόνια η σεξουαλική επανάσταση απέδιδε τα μέγιστα- κάτι μας λέει όμως πως στην προσπάθειά μας να γίνουμε exprerts σε όλους τους τομείς και sex symbols του δικού μας μικρόκοσμου ο καθένας- χάσαμε την μπάλα. Την ανθρώπινη επαφή και την αληθινή ευχαρίστηση. Όχι μόνο του άλλου, αλλά και τη δική μας.

sex

Και πάρα πολύ καλά κάνουμε κι εμείς οι γυναίκες που θέλουμε να ικανοποιούμε τους άντρες. Και καλά κάνουμε που δεχόμαστε τις επιθυμίες τους αμίλητες, και προσποιούμαστε όλες μας ως άλλες Jeen-ες Jemeson πως το απολαμβάνουμε. Δεν είμαστε όμως οσιομάρτυρες και μαλλον εμείς φταίμε που δεν περνάμε καλά. Πώς περιμένουμε να μας καταλάβουν και να μας ικανοποιήσουν οι άντρες όταν έχουμε στο αίμα μας την προσποίηση; Αν συνεχίζουμε να ουρλιάζουμε από ευχαρίστηση όταν εκείνη τη στιγμή δεν μας συμβαίνει και κάτι δραματικό, πιθανότατα θα τη πατήσουμε όπως ο μικρόε βοσκός που φώναζε "λύκος". Το ξέρετε ότι οι γυναίκες όταν έχουν βαθύ οργασμό είναι συνήθως πιο ήσυχες και σιωπηλές από ποτέ; Κι όμως έτσι είναι. Το μόνο που πετυχαίνουμε με τις ψεύτικες κραυγές και το πολλά υποσχόμενο-τρομαγμένο ύφος σε όλη την ώρα είναι να δημιουργούμε λανθασμένες εντυπώσεις στο μυαλό του άντρα για το τι πραγματικά ικανοποιεί μία γυναίκα και σε αυτήν την περίπτωση ΕΜΑΣ. Αν κάθε φορά που ο σύντροφός μας αισθάνεται θεός όταν μας ακούει να φωνάζουμε με την έκφασή τύπου "συνέχισε", ενώ θέλουμε να τελειώνει το μαρτύριο μια ώρα αρχίτερα (λέμε τώρα) μάλλον θα το βιώσουμε πολλές φορές ακόμη, μιας και αν το καλοσκεφτούμε όταν πραγματικά το απολαμβάνει μία γυναίκα δεν κάνει σαν υστερική.

Η συνεχής επίγνωση του πώς φαινόμαστε την ώρα του σεξ, τα καταστρέφει όλα. Η συνεχής προσπάθεια να δείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε sex έτσι κι αλλιώς κι αλλιώτικα, μας απομακρύνει από την ουσιαστική απόλαυση. Πόσο πια να απολαύσετε το sex σε στάση γέφυρας όταν ο σύντροφός σας, σας περιποιείται κρεμασμένος από τον... πολυέλαιο; Η επιστήμη επιβεβαιώνει ότι δύο σώματα σε τριβή και επαφή την ώρα του σεξ, δημιουργούν έντονα μαγνητικά κύμματα με αποτέλεσμα να αυξάνεται η ευχαρίστηση. Εννοείται πως είναι καλό να υπάρχουν εναλλαγές και διαφορετικοί τρόποι για να σπάνε τη μονοτονία και να ιντριγκάει ο ένας τον άλλο, όμως πραγματικά δεν χρειάζεται όλη αυτή η υπερπροσπάθεια. Καλά τα επιφωνήματα, καλά τα ακροβατικά, αλλά το πολύ το Κύριε ελέησον το βαριέται κι ο θεός. Ποιος ο λόγος να προσπαθεί κανείς και να δυσκολεύεται από το άγχος της επίδοσης, προκειμένου να επιτύχει μία ψεύτικη αντίδραση; Μήπως να ξεκινήσουμε σιγά-σιγά να το απομυθοποιούμε και να το ξανασκεφτόμαστε το θεματάκι (και οι δύο);