Δεν έχω όρεξη για σεξ..

Δεν έχω όρεξη για σεξ..

Τι μου συμβαίνει ξαφνικά;

Γεια σας, είμαι με τον αρραβωνιάστικό μου εδώ και τέσσερα χρόνια. Ήταν και η πρώτη ολοκληρωμένη σχέση μου. Είμαι 28 χρονών. Το πρόβλημα μου για να σας γράφω, έχει να κάνει με το σεξ. Ποτέ δεν είχα ιδιαίτερη όρεξη και σπανίως να έκανα εγώ την αρχή. Και γενικώς δεν έχω σχεδόν ποτέ όρεξη για σεξ. Δεν ξέρω πως ξεκίνησε το όλο θέμα, μιας και δε με θυμάμαι να είχα συγκεκριμένα διάθεση για σεξ.

Στην αρχή πίστευα οτι ήταν το άγχος για μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και πήγα σε γυναικολόγο ο οποίος μου έγραψε το αντισυλληπτικό. Δεν άλλαξε και κάτι όμως, πάλι όποτε κάναμε σεξ το ένιωθα σαν αγγαρεία και το έκανα απλώς γιατι τον αγαπώ και δε θέλω να τον πληγώνω έτσι. Εκείνος κάνει φοβερή υπομονή αλλά ξέρω ότι έχει φτάσει στα όρια του. Πάνε έξι μήνες τώρα που δεν θέλω πια καθόλου να κάνουμε και στεναχωριέμαι πάρα πολύ, γιατί αγαπιόμαστε πολύ. Εκείνος έχει βαλθεί να με κάνει να νιώσω κάτι αλλά δεν... Παρόλα αυτά μου έκανε πρόταση γάμου και αποφασίσαμε να παντρευτούμε το καλοκαίρι. Εγω απο μέσα μου όμως έχω μεγάλη στεναχώρια...τι ζωή θα είναι αυτή;

Τέλοσπάντων, πήγα στο γυναικολόγο μου να το συζητήσω, μήπως έχω κάποιο οργανικό πρόβλημα αλλα εκέινος μου είπε οτι είμαι μια χαρά. Στη συνέχεια πήγα σε ψυχολόγο, ο οποίος όχι μόνο δε με βοήθησε, ούτε με εκανε να χαλαρώσω, αλλά ίσα ίσα αισθάνθηκα και άσχημα και πλήρωσα και τα μαλλιοκέφαλά μου. Δεν μπορώ να πω πως είμαι ανοργασμική μιας και μόνη μου έχω τελειώσει κάποιες φορές- αλλά δεν μπαίνω στον κόπο να αυνανιστώ καν.

Νιώθω δυστυχισμένη την περίοδο που ετοιάζομαι να παντρευτώ...είναι κρίμα γιατί δεν ξέρω τι άλλο να κάνω και που να απευθυνθώ. Δεν έχω και την οικονομική δυνατότητα να κάνω ψυχοθεραπεία ή θεραπείες, αν λύνουν κάτι. Μια φίλη μου μου είπε: "Έχεις πάει μόνο με έναν άντρα κι αυτό στα 24 πρώτη φορά. Δεν έχεις μέτρο σύγκρισης-μπορεί απλά να μην σου ταιριάζει!"

Μήπως να τον αφήσω; Μήπως δεν είναι ο κατάλληλος; Να ρισκάρω να βρω κάποιον άλλον; Κι αν πάθω πάλι το ίδιο-δηλαδή αν είναι δικό μου το πρόβλημα, και χάσω και το φίλο μου;
Σας έπρηξα το ξέρω αλλά αν μπορείτε πείτε μου κάτι, είμαι πολύ μπερδεμένη....

Α.Κ.

Για όλες εσάς που θέλετε να μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μας, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@queen.dpg.gr