Tέσσερα χρόνια παντρεμένoι χωρίς σεξ!

Tέσσερα χρόνια παντρεμένoι χωρίς σεξ!

Είναι δυνατόν;

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπέρα, είμαι 27 ετών παντρεμένη 4 χρόνια. Ντρέπομαι πολύ για αυτό που μου συμβαίνει. Δεν έχω ερωτική επαφή με τον άντρα μου καθόλου! Βασικά, η ερωτική επαφή που ειχαμε στα 4 χρόνια, ήταν 2 φορές το πολύ! Δεν ήταν ολοκληρωμένη επαφή! Ήταν ο πρώτος μου... Εχώ θέλω να έχω επαφή, αλλά ο άντρας μου δεν θέλει..

feng-shui-sex

Η άποψη του Queen.gr

Φίλη μας, διαβάσαμε το γράμμα σου και αναρωτιώμασταν αν πρόκειται για πλάκα ή αν πραγματικά ζεις αυτό που περιγράφεις. Eίσαι πολύ νέα για να βρίσκεσαι σε ένα γάμο που δεν σε ικανοποιεί ερωτικά. Είναι πραγματικά παράξενο που ο σύντροφός σου, δεν έχει καμία σεξουαλική δραστηριότητα και παρότι σε φιλά και σε αγκαλιάζει δεν κάνετε σεξ.

Το ότι του χορηγούσες όπως λες Viagra κρυφά και πάλι δεν είχε στύση, από τη μία υποδηλώνει κάποιο πρόβλημα, από την άλλη είναι απαράδεκτο από μέρους σου γιατί με αυτά τα πράγματα δεν παίζουν. Μπορούσες να έχεις βλάψει σοβαρά την υγεία του και από τη στιγμή που όπως λές τον αγαπάς, δεν θα έπρεπε να το κάνεις.

Τέσσερα χρόνια είναι υπερβολικά μεγάλο διάστημα για να έχετε έρθει σε επαφή και όχι ολοκληρωμένη μόνο 2 φορές. Το ότι ήταν (θεωρητικά) ο πρώτος σου δεν βοηθάει. Δεν έχεις εμπειρίες και ο συναισθηματισμός δεν σε βοηθά ίσως να δεις τα γεγονότα.

sex_copy

Σε ένα 90% ποσοστό βάσει όλων όσων μας διηγήθηκες, ο σύζυγός σου έχει πρόβλημα. Βιολογικό κατά πάσα πιθανότητα, ίσως και ψυχολογικό κατ' επέκταση. Το σημαντικό είναι πως δεν είχατε σχέσεις ολοκληρωμένες πριν και ξαφνικά του συνέβη κάτι και δεν μπορεί να αποδόσει εξαιτίας κάποιας κατάστασης. Δεν είχατε ποτέ επαφή! Εκείνος προφανώς και ήταν έτσι εξ' αρχής- εννοούμε πριν από εσένα. Το ότι δεν είχες εμπειρία και δέχτηκες αυτή την κατάσταση δρα υπέρ του. Μία γυναίκα που θα είχε ερωτικές επαφές δεν θα προχωρούσε ποτέ σε γάμο με έναν άντρα που δεν έχει «δοκιμάσει» προηγουμένως. Δεν υπάρχει λόγος γάμου- εφόσον επαναλαμβάνω δεν του συνέβη ξαφνικά.

Το ότι αρνείται να απευθυνθεί σε ειδικό και δεν προσπαθεί ενώ λέει πως σε αγαπά και δεν θέλει να σε αφήσει, είναι καθαρά συναισθηματική ανάγκη είτε συντροφικότητας είτε αυτοπροσδιορισμού. Παντρευτήκατε δηλαδή απλά για να αποκαλείστε ανδρόγυνο; Περνούν τα καλύτερά σας χρόνια έτσι. Είναι κρίμα να ζεις χωρίς την απόλαυση της ερωτικής ολοκλήρωσης. Δεν κατηγορούμε το σύζυγό σου, αλλά για όποιο λόγο και αν συμβαίνει αυτό, το οφείλεις στον εαυτό σου να κάνεις κάτι για να μην χάσεις τα νιάτα σου, να μην κάνεις κακό στον εαυτό σου. Ζεις την καθημερινή ματαίωση και απόρριψη. Πόσο υγιές είναι αυτό; Κάνεις πράγματα που δεν είναι σωστά και μιλάς μπερδεμένα. Σιγά-σιγά χάνεις τον εαυτό σου.

xin_3009030614424661079821

Πρέπει να θέσεις προτεραιότητες. Εφόσον είστε παντρεμένοι και άρα μαζί σε αυτό, οφείλει και εκείνος να απευθυνθεί σε ειδικό. Ντροπή δεν είναι να ζητάς βοήθεια. Ντροπή είναι να μην κάνεις κάτι να βελτιώσεις τη ζωή σου και των γύρω σου. Μίλησέ του μία τελευταία φορά. Αν και πάλι αρνηθεί- απλά τον χωρίζεις. Μην αγχωθείς για το πως θα το πάρει. Δεν έχετε παιδιά, όσο και να τον αγαπάς, όσο και να τον έχεις συνηθίσει. Όσο μεγάλη είναι η φοβία του να μένεις μόνη- η καθημερινή απογοήτευση και το αίσθημα του ανικανοποίητου τα υπερνικούν. Αν όντως σε θέλει και σε αγαπά και δεν αποτελείς κοινωνικό δεκανίκι ή κρυψώνα του προβλήματός του- θα θορυβηθεί και ίσως βρει μια λύση. Έστω να προσπαθήσει. Πρέπει να το κάνεις πρώτα για σένα και ύστερα για να τον βγάλεις από το τέλμα της παραίτησης-εάν-επαναλαμβάνουμε ΕΑΝ- είναι αυτός ο λόγος.

Μην αποκλείεις καθόλου το να μην ανήκεις... στις προτιμήσεις του συζύγου σου- όσες πρώην κι αν υποτίθεται ότι είχε. Ακόμη και αν πράγματι τις είχε, δεν ξέρεις γιατί τελείωναν οι σχέσεις και τι συνέβαινε. Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Του μιλάς μία τελευαία φορά και αν αρνηθεί να προσπαθήσει ΦΕΥΓΕΙΣ. Δεν θα καλύψεις εσύ τα προβλήματά του χάνοντας τη ζωή σου. Αν η αγάπη σου γι αυτόν είναι αληθινή, ακριβώς γι αυτό θα φύγεις. Βγες από το βάλτο και κάνε τον να βγει κι εκείνος. Αν δεν βγει τότε δεν σε αγαπά ή απλά δεν υπάρχει λύση.

Αν απώτερος σκοπός σου είναι να ζεις δυστυχισμένη ή να μονάσεις... βρίσκεσαι σε καλό δρόμο! Αν έχεις την εντύπωση ότι του κάνεις καλό μένοντας δίπλα του, κάνεις κακό και στους δυο σας. Είμαστε σίγουροι πως γνωρίζεις καλά τι συμβαίνει. Τα γεγονότα είναι μπροστά στα μάτια σου. Μην υποθέτεις. Δράσε!

Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με το Queen.gr για κάποιο δικό σας προσωπικό θέμα, μπορείτε να μας στείλετε στο info@queen.dpg.gr.