Το γράμμα του Νίκου: Όταν είσαι καλός με μία γκόμενα σε έχει γραμμένο. Θέλετε να τρέχετε πίσω από μ****ες!

Το γράμμα του Νίκου: Όταν είσαι καλός με μία γκόμενα σε έχει γραμμένο. Θέλετε να τρέχετε πίσω από μ****ες!

Έχουμε και άντρες αναγνώστες καλά θα κάνουμε να τους λύσουμε τις απορίες!

Το γράμμα του αναγνώστη

Λοιπόν, με λένε Νίκο (ας πούμε) και είμαι 32 χρονών. Μπαίνω και σας διαβάζω σε ύστατη προσπάθεια να καταλάβω τι συμβαίνει μέσα στα μυαλά σας. Καλά τα λέτε μεταξύ σας. Είπα να δοκιμάσω να σας απευθύνω και γω καμία απορία, να δω πώς θα μου τη λύσετε. Μετά από πολλές πολλές πολλές (ας το πούμε) σκέψεις κατέληξα στο εξής: Είστε αλλού γι αλλού κορίτσια! Όταν έχετε έναν άντρα που σας εκτιμά και σας φροντίζει και το δείχνει φέρεστε σαν κ*****ες, και όταν βρείτε το χειρότερο μ****α, εκειιιιιί να τρέχετε από πίσω του εφ όρου ζωής- αρκεί να έχει 6 φέτες! Περιμένω απάντηση να δω κιόλας, απαντάτε όντως στα γράμματα;;;;

recover-from-a-bad-break-up-woman-chasing-her-man-300x199

Η άποψη του Queen.gr

Φίλε (ας το πούμε) Νίκο:

Μία δυσπιστία την έχεις! Να τα λέμε κι αυτά. Ε, ναι λοιπόν απαντάμε οι καψερές στα γράμματα ή τουλάχιστον στα περισσότερα. Μετά από μία άτυπη κρεμάλα που παίξαμε μεταξύ μας αποφασίσαμε να σε ευχαριστήσουμε για τα καλά σου λόγια. Ευχαριστούμε, λοιπόν. Πάμε παρακάτω.

Δεν θα διαφωνήσουμε σε όλα μιας και όντως υπάρχουν μερικές καψερές (λείπει ένα γράμμα αλλά έτσι θα τις λέμε τις κ*****ες για να συνεννοούμαστε), που όντως έχουν συνδυάσει την κακομεταχείριση με την αγάπη (ίσως στο σπίτι τους ο μπαμπάς να έδερνε, να ήταν ψυχρός ή να τις ταπείνωνε και κάπου μέσα τους σε μικρή ηλικία, αυτό το ονόμασαν αγάπη. Είναι ένα συχνό φαινόμενο και ισχύει και για τα δύο φύλα).

Η πραγματικότητα όμως είναι λίγο διαφορετική και γι αυτό πρέπει να δεις μέσα από τα μάτια μιας γυναίκας- αρκετά απλοποιημένα όμως. Οι γυναίκες δεν γουστάρουν τους μ****ες. Απλά σιχαίνονται την αδυναμία. Είναι στην φύση τους, στο DNA τους να αναζητούν αυτόν με τα καλύτερα γονίδια, ενστικτωδώς, προκειμένου να διαιωνίζεται το είδος. Κάποτε, «γκόμενο» θεωρούσαμε αυτόν που σκότωνε πιο πολλούς δεινόσαυρους, τώρα μας αρέσουν οι άντρες με αυτοπεποίθηση απλά με καλύτερη υγιεινή και τακτ.

Στη συνέχεια και σε πρώτο στάδιο σαφώς η ομορφιά παίζει μεγάλο ρόλο. Εσύ θα διάλεγες εκ πρώτης όψεως την Angelina ή κάποια που φαίνεται καλή και έξυπνη; Εμείς γιατί να μην προτιμήσουμε π.χ. τον Brad; Σε υποσυνείδητο βαθμό πάλι, κάνουμε την καλύτερη επιλογή κάτι που σαν άντρας το καταλαβαίνεις καλύτερα.

Unbiased-Woman-Chasing-Man1



Κάπου τα πράγματα μπερδεύονται όμως στο μυαλό των γυναικών, αλλά και των αντρών. Εκεί έρχεται να παίξει το ρόλο της η γνωριμία και η εμπειρία. Υπάρχουν δύο τινά, μιας και το μόνο βέβαιο είναι πως δεν μας αρέσουν οι μ****ες. Η μόνη περίπτωση να συνεχίσουμε να κηνυγάμε ένα μ****α είναι να έχουμε πιστεί πως είναι καλός κατά βάθος. Οπότε θα εξετάσουμε μόνο τους καλούς που όπως λες μας προσέχουν και τις υποκατηγορίες τους- σχετικά γενικευμένα, προκειμένου να απαντήσουμε στην... γενίκευσή σου.

Η καλοσύνη στις μέρες μας είναι θεμιτή, αλλά όταν δίνεται σε υπερβολή θεωρείται αδυναμία. Όταν ένας ασχημούλης, είναι καλός μαζί μας, κατά βάθος, ΞΕΡΟΥΜΕ ότι πιθανότατα το κάνει γιατί δεν έχει άλλη επιλογή. Πάμε τώρα σε αυτούς που πραγματικά λατρεύουν την παρέα των γυναικών, είναι συζητήσιμοι, και δεν είναι γκέι. Στις γυναίκες δεν αρέσουν οι φλύαροι άντρες. Αυτοί που έχουν ανάγκη να αρέσουν, που θεωρούν τον εαυτό τους τόσο ενδιαφέρων - αλλά που να θέλουν να το δείξουν και να επιβεβαιωθούν, με αρκετή δόση ανασφάλειας όμως- μας απωθούν εν τέλει.

man-chasing-woman

Αυτός είναι δικός μας ρόλος. Να αρέσουμε. Να είμαστε ποθητές. Οι γυναίκες, θέλουν δύναμη, αλλά κατά βάθος και κάπου να ακουμπήσουν, παρότι από τη φύση τους, θέλουν να καλυτερεύουν ότι πέφτει στην αντίληψη τους- ακόμη και τον άντρα που έχουν δίπλα τους. Κάποιες κολακεύονται στην σκέψη ότι ένας «αλήτης», θα βρει τον αληθινό του εαυτό μαζί τους, ότι εκείνες θα είναι αρκετά άξιες να τον σώσουν από τον εαυτό του και όλα τα προβλήματα, με την αγάπη που θα του εμπνεύσουν. Ναι, οι περισσότερες ξέρουμε πως αυτά δεν υφίστανται πουθενά στο χάρτη. Οι γυναίκες αναζητούν απεγνωσμένα την καλοσύνη, τόσο που την βλέπουν σε λάθος μέρη. Η αλήθεια όμως είναι πως ο όμορφος που θα φερθεί με ανθρωπιά- ακόμη και κατόπιν εορτής (αφού μας έχει κατακτήσει), συνήθως είναι πραγματικά καλός, ακριβώς γιατί δεν έχει ανάγκη να αποδείξει κάτι, έχει επιτυχία όπως και να 'χει. Ένας γοητευτικός άντρας με φέτες που επιλέγει να μην είναι κάφρος, ενώ μπορεί, είναι ένας άνθρωπος χορτασμένος, και αυτό είναι η πεμπτουσία της δύναμης. Δεν τρέφεται από σένα, δεν πατάει επάνω σου. Όπως οι άντρες, έτσι και οι γυναίκες έλκονται από την ομορφιά, την αυτοπεποίθηση και σιχαίνονται την δουλικότητα και την προσποίηση.


Η γενική εικόνα είναι ίδια και στα δύο φύλα, σε όλους τους ανθρώπους δηλαδή. Κανείς δεν θέλει να τον εκμεταλλεύονται και να τρέχει πίσω από χίμαιρες. Καμιά φορά συμβαίνει. Καμιά φορά ο έρωτας δεν έχει λογική και επιμένει παρά τις αντιξοότητες. Όπως εσύ ήθελες λάθος γυναίκες που προφανώς ήθελαν κάποιον άλλον, έτσι κι εκείνες ήθελαν κάποιον που δεν τις ήθελε τόσο. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Καμιά φορά πάλι φταίει το ότι παίρνουμε πολύ σοβαρά τους ανθρώπους και περιμένουμε θαύματα. Μία συμβουλή θα σου δώσουμε, η οποία πιάνει τόπο σε όλους. Βρες τρόπο να δυναμώσεις τον εαυτό σου και θα αρχίσουν όλες να σε κοιτάνε με άλλο μάτι, σίγουρα. Το τι θα κάνεις μετά, αν θα το εκμεταλλευτείς, αν δηλαδή θα βγάλεις τα απωθημένα σου για όλες τις ρηχές γυναίκες που γνώρισες, ή αν θα επιλέξεις να είσαι ολοκληρωμένος -απαλλαγμένος από αντίδραση... εξαρτάται από σένα.

Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με το Queen.gr για κάποιο δικό σας προσωπικό θέμα, μπορείτε να μας στείλετε στο info@queen.dpg.gr.