Ανάμεσα στο σύζυγο και την ερωμένη μου

Ανάμεσα στο σύζυγο και την ερωμένη μου

To Queen.gr σε ανοιχτή γραμμή με τις αναγνώστριές του.

To γράμμα της αναγνώστριας

Αγαπητό Queen.gr,
μη με κατακρίνεις αλλά περνάω μία πολύ δύσκολη φάση στη ζωή μου. Είμαι παντρεμένη με το σύζυγό μου εδώ και δύο χρόνια και πραγματικά τον εκτιμώ βαθύτατα. Δεν ξέρω πότε μου συνέβη αυτή η απότομη αλλαγή, αλλά ενώ τον αγαπούσα πάντα και τον ήθελα ξαφνικά γνώρισα μία γυναίκα που μου άλλαξε τη ζωή. H Κατερίνα είναι δύο χρόνια μεγαλύτερή μου και ασχολείται με τη φωτογραφία.

Τη συνάντησα σε μία έκθεση και μου τη γνώρισε ο κολλητός μου που έκαναν παρέα. Δυναμική, δωρική σχεδόν αυστηρή, η Κατερίνα είχε κάτι το διαφορετικό που με έκανε όχι μόνο να τη συμπαθήσω, αλλά και όπως παραδέχτηκα στην εαυτό μου πολύ αργότερα να την ερωτευτώ. Δυστυχώς, παρόλο που έχω συνάψει σχέση μαζί της και τη βλέπω όσο πιο συχνά μπορώ, δεν έχω το κουράγιο να ανακοινώσω την απόφασή μου στον άντρα μου και έτσι ζω διπλή ζωή.

Νιώθω τύψεις και αισθάνομαι πολύ άσχημα, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω; Με θεωρείς τρελή;

Μάρα


Η άποψη του Queen.gr

Αγαπητή Μάρα,
φυσικά και δεν είσαι τρελή. Η καρδιά δεν έχει διακόπτες και η λογική πολλές φορές μένει απέξω σε ζητήματα αγάπης και έρωτα. Βέβαια το να είναι κανείς παντρεμένος και ξαφνικά να του γυρνάει η βίδα και να αποφασίζει όχι μόνο πως θα αλλάξει σύντροφο, αλλά και σεξουαλικές προτιμήσεις, εντάξει δεν είναι ένα καθημερινό φαινόμενο, όμως συμβαίνει και καλά θα κάνεις να το αποδεχτείς.

Άφησε στην άκρη το συντηρητισμό και τις προκαταλήψεις και μια και βρήκες το κουράγιο να συνάψεις παράλληλη σχέση με μία άλλη γυναίκα, τώρα θα πρέπει να «λουστείς» την επιλογή σου και να τα πεις όλα, χαρτί και καλαμάρι στο σύζυγό σου.

Να κάτσεις ήρεμα και λογικά και να του ζητήσεις συγγνώμη καθώς ένα «κέρατο» του το φόρεσες,
αλλά αφού πήρες τις αποφάσεις σου να τις υποστηρίξεις και να του εξηγηθείς όπως του αξίζει. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να ζήσεις τον έρωτά σου με την Κατερίνα χωρίς τύψεις, αλλά με πολύ πάθος.

Καλή σου επιτυχία!

Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με το Queen.gr για κάποιο δικό σας προσωπικό θέμα, μπορείτε να μας στείλετε στο info@queen.dpg.gr.