Αν το ανδρικό μόριο μπορούσε να μιλήσει

Αν το ανδρικό μόριο μπορούσε να μιλήσει

Θα σας έλεγε αυτά ακριβώς.

Τι θα λέγατε αν υπήρχε ένα ανδρικό μόριο που θα μπορούσε να σας μιλήσει, να σας συμβουλέψει και να σας μεταμορφώσει σε δασκάλα του σεξ; Ναι, είναι καταπληκτικό. Το ίδιο εκπληκτικό με ένα αιδοίο που θα εξιστορούσε σε εμάς τους άνδρες όλα του τα μυστικά. Όμως, εδώ το θέμα είστε εσείς.

Αν , λοιπόν, ένα πέος μιλούσε θα σας έλεγε πρώτα απ' όλα πως αγαπάει πολύ τη ζέστη -μάλιστα πολύ περισσότερο από το κρύο, που το κάνει να σουφρώνει και να «μαζεύεται»- και λατρεύει την προσοχή. Δεν είναι καθόλου σνομπ και επιζητά συνεχώς να είναι το επίκεντρο, για αυτό μη φοβάστε να το αγγίξετε, να το επεξεργαστείτε, να παίξετε μαζί του.

Βέβαια, το καθένα θέλει διαφορετική μεταχείριση. Δεν είναι όλα ίδια και δεν αρέσει σε όλα το ίδιο χάδι. Πρέπει, λοιπόν, να βρείτε εκείνες ακριβώς τις κινήσεις που θα το ξετρελάνουν.

Επίσης, θα σας έλεγε πως αγαπά περισσότερο τα πρωινά από τα βράδια και αποδίδει καλύτερα στο σεξ με το που χαράξει η ημέρα –δεν είναι θέμα ιδιοτροπίας, είναι θέμα ορμονών- και, τέλος, όσο και αν φαίνεται σκληρό και αγέρωχο πρέπει να του φέρεστε με αγάπη για να μην πέσει το ηθικό του.