Δεν τον θέλω αλλά με καλύπτει οικονομικά

Δεν τον θέλω αλλά με καλύπτει οικονομικά

Το Queen.gr σε ανοιχτή γραμμή με τις αναγνώστριές του.

Το γράμμα της αναγνώστριας
Γεια σου Queen.gr,
είμαι η Έλλη και βρίσκομαι σε πολύ δύακολη θέση. Με το αγόρι μου γνωρίστηκα πριν από ένα περίπου χρόνο και γίναμε ζευγάρι σχεδόν αμέσως. Ποτέ δε μου άρεσε ιδιαίτερα εμφανισιακά, αλλά επειδή είναι μορφωμένος και από καλή οικογένεια έχει μία γοητεία στην οποία δε μπορούσα να αντισταθώ. Πολύ γρήγορα γνώρισα τους φίλους του, τους γνωστούς του και δικτυώθηκα αρκετά καλά, καθώς μπόρεσα να βρω και πολλούς πελάτες για τη δουλειά μου. Αυτό που μου συμβαίνει τώρα είναι πως δε με ελκύει πια και δε μπορώ να τον αφήσω γιατί είμαι οικονομικά εξαρτημένη από αυτόν. Εκτός από την καθημερινότητα μου εξασφαλίζει ένα σωρό ανέσεις όπως ταξίδια, δώρα και άλλα που δε θέλω να τα χάσω.
Τι να κάνω Queen.gr, δεν τον αφήνω ούτε να με αγγίξει!

Η άποψη του Queen.gr
Αγαπητή Έλλη,
είσαι εγκλωβισμένη σε μία σχέση που δεν έχει παρόν, δε μπορεί να ονειρευτεί κάποιο μέλλον και πολύ φοβούμαστε πως δεν είχε ούτε παρελθόν. Οι λόγοι για τους οποίους είσαι με το λεγάμενο είναι εξαρχής λάθος και θα πρέπει να απομακρυνθείς με όση αξιοπρέπεια σου έχει μείνει.
Το καταλαβαίνουμε πως δεν είσαι οικονομικά ανεξάρτητη, γι' αυτό ξεκίνα να δουλεύεις, έστω και με τους πελάτες που εξασφάλισες χάρη στο αγόρι σου, και μόλις πατήσεις στα πόδια σου και βγάλεις τα πρώτα σου χρήματα πες του να χωρίσετε.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάθεσαι σε μία σχέση με κάποιον για τον οποίο δε νιώθεις αγάπη, έρωτα, πάθος, τρυφερότητα. Οι σχέσεις δεν είναι απλή αριθμητική και οι καρδιές δε γνωρίζουν από μαθηματικά.
Μια χαρά τα πήρες τα δωράκια σου, κέρδισες και μερικές ακόμα εμπειρίες, φύγε όσο είναι νωρίς και δε σε έχει πάρει χαμπάρι ακόμα!
Καλή σου επιτυχία και την επόμενη φορά που θα κάνεις σχέση φρόντισε να είσαι ερωτευμένη με τον έτσι!


Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με το Queen.gr για κάποιο προσωπικό σας θέμα, μπορείτε να μας στείλετε στο info@queen.dpg.gr.