Celebrity matchmaking: Ποιους stars θα κάναμε ζευγάρι για να βάλουμε λίγο αλατοπίπερο στη ζωή μας

Celebrity matchmaking: Ποιους stars θα κάναμε ζευγάρι για να βάλουμε λίγο αλατοπίπερο στη ζωή μας

Το Queen.gr κάνει την προξενήτρα και δημιουργεί ζευγάρια που προέρχονται από τη φαντασία του, άλλα ενδόμυχα όλοι ευχόμαστε ότι κάποτε θα γίνουν πραγματικότητα, για να αποκτήσει ένα ενδιαφέρον επιτέλους η show business. Άγιε Βαλεντίνε κάνε το θαύμα σου.

Lady GaGa με Αlexander Skarsgard
Τους έχουμε δει μαζί στο video clip της Lady GaGa, Paparazzi και τίποτα δεν φαινόταν λογικό, επειδή το ζευγάρι αυτό, αν ήταν πραγματικό θα μπορούσε να γίνει παραμύθι με όνομα «ο Πεντάμορφος και το Τέρας». Ο Σουηδός ηθοποιός, θα ήταν ο πρίγκιπας του παραμυθιού και η εκκεντρική τραγουδίστρια η κακιά μάγισσα, οπότε ένας δεσμός μεταξύ τους θα έμενε στην ιστορία ως το πιο παράξενο συμβάν στην ιστορία και θα έκανε το γάμο της Νταιάνας και το Κάρολου να φαίνεται φυσιολογικός.

Britney Spears με Taylor Momsen
Ναι, οι δύο pop stars ξεκίνησαν ως αθώα κορίτσια του κατηχητικού, όμως κάθεμια τους έχει εξελιχθεί σε μία πρώτης τάξης άτακτο κορίτσι. Το κοινό τους σημείο είναι οι προκλητικές εμφανίσεις, το στυλ «αγοράζω μόνο από sex shop» και το μαλλί τρέσα. Δεν θα ήταν καθόλου παράξενο να τα βρουν τελικά τα κορίτσια και να αποφασίσουν πως όλοι οι άντρες όλοι είναι ωραίο μόνο αν το δέρμα τους έχει γίνει σαν ξεροψημένη πέτσα κοτόπουλο και πως μόνο μία γυναίκα μπορεί να δώσει χαρά σε μία άλλη. Εμείς δεν κρίνουμε καμία κορίτσια. Αν σας έρθει ποτέ η επιθυμία δεν υπάρχει πρόβλημα.

Nicole Kidman με Robert Pattinson
Η βασίλισσα του πάγου και ο βρικόλακας σε συνδυαστική θερμοκρασία πιάνουν άνετα τους μείον σαράντα. Η Nicole Kidman δεν πίνει αίμα, αλλά είμαστε σίγουροι ότι τα βαμπίρ είναι ελάχιστα πιο θερμά από εκείνη, οπότε και την ταιριάξαμε με το πιο διάσημο βρικόλακα, γιατί μπορεί να μη το ξέρει, αλλά η πραγματική ευτυχία είναι στις γρανίτες και κρύους άντρες.

Lindsay Lohan με Charlie Sheen
«Βοήθα με να σε βοηθώ να ανεβούμε το βουνό» θα ήταν αυτή η ολέθρια σχέση που θα κατέστρεφε εν τέλει και τους δύο celebrities. Vodka για πρωινό, ναρκωτικά για μεσημεριανό, μπύρες για βραδινό. Αυτή θα ήταν η ζωή των διάσημων επισκεπτών κέντρων αποτοξίνωσης αν ήταν μαζί. Στο τέλος θα χώριζαν και θα κατηγορούσαν ο ένας, τον άλλο ότι τον παρέσυρε στις καταχρήσεις. Ευτυχώς για όλους δεν θα είναι ποτέ μαζί, έτσι ο κόσμος είναι πιο αγνός και πιο ασφαλής.

Jennifer Lopez με Ricky Martin
Παραδεχτείτε το πως για χρόνια περιμένατε ότι οι Λατίνοι pop stars θα κατέληγαν μαζί και θα κάνανε πολλά παιδιά που θα εξελίσσονταν σε χορευτική ομάδα latin και θα κατακτούσαν τον κόσμο. Όμως, ο Ricky Martin ανακοίνωσε το περασμένο καλοκαίρι πως είναι ομοφυλόφιλος και χάλασε τα σχέδια όλων για τη ζωή του. Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία και όλες ακόμα ελπίζετε ότι θα ανακαλέσει και επιτέλους θα δώσει στον κόσμο αυτό που τόσο λείπει και σπάνια συναντάμε στη show business, που δεν είναι τίποτα άλλο από τους latin μουσική και τους αντίστοιχους χορούς. Κάνε το για εμάς Ricky και τη salsa.