Σεξ κατόπιν παραγγελίας

Σεξ κατόπιν παραγγελίας

Όταν μαζί με το φαγητό που παραγγέλνεις σου έρχεται και «δωράκι».

Πάντα μου άρεσαν οι ερωτικές ιστορίες και πίστευα πως κάποια στιγμή κάτι θα συνέβαινε και σε εμένα. Όντως, τελικά συνέβη κάτι αναπάντεχο, όμως τόσο ωραίο.

Ήταν Κυριακή βράδυ γύρω στις έντεκα, ήμουν σπίτι μόνη μου με ένα άδειο ψυγείο και με μια απίστευτη πείνα. Αποφάσισα, λοιπόν, να παραγγείλω από ένα κοντινό μαγαζί κάτι για να τσιμπήσω.

Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο, αφού είχα παραγγέλλει και ξέροντας πως έχω λίγο χρόνο στη διάθεσή μου αποφάσισα να κάνω ένα μπανάκι να χαλαρώσω ώστε να απολαύσω μετά το φαγητό μου.

Τη στιγμή, όμως, που έβγαινα από το μπάνιο άκουσα το θυροτηλέφωνο να χτυπά. Έβαλα, λοιπόν, γρήγορα ένα μπουρνούζι και έτρεξα να ανοίξω. Με το που μισάνοιξα την πόρτα αντίκρισα ένα πολύ ελκυστικό αγόρι. Ήταν ψηλός, μελαχρινός με πράσινα μάτια και καλοσχηματισμένο κορμί -θέαμα καθόλου συνηθισμένο για delivery boy.

Το μοιραίο δεν άργησε να συμβεί. Μόλις κοιταχτήκαμε ξέραμε και οι δύο τι επρόκειτο να ακολουθήσει. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος και τον τράβηξα προς την κρεβατοκάμαρα. Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν ναι μεν σύντομες, αλλά απερίγραπτες.

Από τότε δεν ξαναπαρήγγειλα ποτέ φαγητό από το ίδιο μαγαζί. Το delivery boy δεν το ξανασυνάντησα ποτέ, με τα χρόνια άλλαξα σπίτι, όμως, στη μνήμη μου έχει χαραχτεί ανεξίτηλος.

Σεμίνα, ετών 28