Είμαστε ζευγάρι αλλά δεν με έχει καν αγγίξει. Τι να κάνω;

Είμαστε ζευγάρι αλλά δεν με έχει καν αγγίξει. Τι να κάνω;

«Βγαίνουμε αλλά δεν έχουμε κάνει σεξ. Δεν αντέχω άλλο!»


Dr Love,

Με λένε Δέσποινα, είμαι 27 ετών και ζω στην επαρχία. Ήθελα να σε ρωτήσω για κατι που με βασανίζει αρκετά εδώ και 2-3 μήνες.
Είχα μια σχέση, χρόνια πριν με ένα παιδί αλλά χαθήκαμε όταν έφυγε να σπουδάσει σε άλλη πόλη. Καλά, δεν ηταν και φοβερή σχέση, στο σχολειο ήμασταν και απλά είχαμε φιληθεί και παίξει λιγάκι, αλλά δεν καναμε σεξ.

Γύρισε, που λες, στην πόλη μας πριν λίγο καιρό, και κάποια στιγμή πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλο. Μου ζήτησε να βγούμε, και μη πολυλογώ, εδώ και δυο τρεις μήνες είμαστε κάτι σαν ζευγάρι.
Το λέω έτσι γιατί, ουσιαστικά δεν με έχει καν φιλήσει ερωτικά εννοώ. Έντονα ρε παιδί μου. Όταν αρχίζουμε λίγο να χαιδευόμαστε και διάφορα τέτοια, αυτός δεν προχωράει πάνω απο ένα σημείο. Για σεξ βέβαια ούτε λόγος!

Όλο εγώ προσπαθώ να κάνουμε κάτι, και αυτό γιατί μου αρέσει αρκετά. Δεν σου είπα πως περνάμε υπέροχα μαζί. Γελάμε πολύ, χορεύουμε σαν τρελλοί, πίνουμε ποτά, πηγαίνουμε για φαγητό. Αλλά από...γλυκό τίποτα!
Φίλες μου λένε μήπως φοβάται μηπως πληγωθεί γιατί είχε, από όσο λέει μια μεγάλη σχέση που τον παράτησε.

Έχω αρχίσει και απελπίζομαι, άσε που φαίνομαι σαν λυσάρα έτσι που του την πέφτω.
Τι να κάνω; Σε παρακαλώ, χρειάζομαι μια λύση δεν αντέχω άλλο.



Δέσποινα,

Είμαι άντρας. Το οποίο σημαίνει πως αν μου αρέσεις, ερωτικά, θα σε φιλήσω. Και όχι στο κούτελο. Θα σε αρπάξω από τον σβέρκο, θα χώσω τα δάχτυλά μου στα μαλλιά σου, στη βάση του κεφαλιού σου, θα φέρω το στόμα σου στο δικό μου και θα σε φιλήσω μέχρι να χρειαστούμε και οι δύο συσκευή οξυγόνου για να αναπνεύσουμε.

Το επόμενο στάδιο θα είναι να σε φανταστώ χωρίς ρούχα. Και αμέσως μετά να στα βγάλω.
Με δυο λόγια, θα ακολουθήσω τη Φύση. Ένας άντρας και μια γυναίκα, όταν βγαίνουν για 2 – 3 μήνες και δεν έχουν κάνει το παραμικρό, είναι απλά φίλοι. Διάολε, με πάνω από 2 – 3 ραντεβού είσαι φίλος, όχι μήνες!

Είναι φανερό πως ο "φίλος" σου είναι απλά...φίλος. Δεν σε βλέπει ερωτικά, ασχέτως λόγου. Δεν είμαι ψυχαναλυτής που τον κουράρει για να ξέρω τυχόν αίτια, η πραγματικότητα όμως που περιγράφεις με οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα.

Ακόμα και αν σε αγαπάει, και αν περνάτε καλά μαζί χορεύοντας και γελώντας, νομίζω πως είναι ώρα να βρεις κάποιον που να σε κάνει να περνάτε καλά και σεξουαλικά. Άσε τις ορμόνες και το σώμα σου ελεύθερα. Καλοί οι...φίλοι, οι εραστές όμως είναι εξίσου ωφέλιμοι.


Περιμένω ακόμη περισσότερες ερωτήσεις και ιστορίες σας στο info@queen.dpg.gr