«Βγήκαμε, φιληθήκαμε, αλλά από τότε τίποτε. Είναι απλώς ντροπαλός;»

«Βγήκαμε, φιληθήκαμε, αλλά από τότε τίποτε. Είναι απλώς ντροπαλός;»

Αγαπητέ Dr Love,

Το ονομα μου ειναι Ελενη,

Μενω στις εστιες ενος πανεπιστημιου και βρισκομαι σε erasmus. Ειναι ενα παιδι που μενει στις εστιες επισης και με ενδιαφερει. Ειναι φιλος της συγκατοικου μου. Τον εχω δει καποιες φορες που βγαινουμε ολοι μαζι (5-6 ατομα, αγορια και κοριτσια) και παντα μου χαμογελαει. Το βλεμμα του ειναι λιγο διαφορετικο οταν κοιταει εμενα κ οταν κοιταει τις φιλες μου.

Την προηγουμενη Παρασκευη βγηκαμε παλι ολοι μαζι μεγαλη παρεα αλλα ηπιαμε πολυ οι περισσοτεροι (εκεινος δεν ηταν μεθυσμενος,εγω ημουν), καταληξαμε στο μαγαζι 4 ατομα (αυτος, εγω και 2 κοπελες). Χορευαμε και οι 4 πανω σε ενα τραπεζι , ηρθαμε αρκετα κοντα και δεν ξερω πως το εκανα αλλα τον φιλησα. Εκεινος φανηκε οτι του αρεσε αρκετα και το συνεχισε. Μετα τον ρωτησα αν ενιωθε αβολα με αυτο που εκανα κ μου ειπε εμφατικα οχι και ξαναφιληθηκαμε.

Την επομενη μερα με εκανε add στο facebook αλλα τιποτα περαιτερω ουτε απο μερους του ουτε απο μερους μου. Επισης ενας φιλος του και η συγκατοικος μου τις επομενες 2 μερες μου ειπαν να βγουμε αλλα εγω δεν μπορουσα.Απο τοτε τον ειδα μονο αλλη μια φορα σε μια εκδηλωση για το erasmus δεν μιλησαμε γιατι ειμασταν σε διαφορετικες παρεες αλλα τα βλεμματα μας συναντηθηκαν πολλες φορες και ηταν διαφορετικα απο τις προηγουμενες φορες πριν γινει αυτο το συμβαν. Αντιληφθηκα επισης καποιες φορες που με κοιτουσε κ μολις τον κοιτουσα κ εγω αρχισε να κοιταει αλλου. Μετα εφυγε για 4 μερες σε μια αλλη πολη και σημερα επιστρεψε.

Απο οτι καταλαβα και μου ειπαν ειναι αρκετα ντροπαλο παιδι.

Θελω να γινει κατι μεταξυ μας αλλα δεν ξερω τι να κανω. Απο τη μια δεν ειναι εντελως αδιαφορος αλλα απο την αλλη δεν γινεται κ κατι. Παρακαλω βοηθηστε με...

Αγαπητή Ελένη,

είναι σαφές από την αναφορά του Erasmus πως, λογικά, δεν πρέπει να είσαι πάνω από 20 - 22 ετών. Μια ηλικία δηλαδή που, για τη γενιά σου συνήθως σημαίνει και μια σχετική εμπειρία πάνω στα ερωτικο - σεξουαλικά. Όχι τεράστια, λογικά, αλλά ούτε και 15χρονης.
Και αυτά που μου γράφεις, οι...ανησυχίες και τα "άγχη" σου μου θυμίζουν περισσότερο τέτοιες ηλικίες. Πρόσεξε, σέβομαι την πιθανότητα να μην είσαι ιδιαιτέρως έμπειρη στο θέμα, άρα να σε στρεσάρει μια αντίστοιχη κατάσταση, ειδικά όταν πρόκειται για ένα πρόσωπο που, απο όσο λες, σε ελκύει αρκετά.

Αυτό, όμως, που με ενοχλεί είναι να βλέπω γυναίκες και άντρες να χάνουν τον χρόνο τους ΥΠΟΘΕΤΟΝΤΑΣ.
Αν δε ρωτησεις, δεν θα μάθεις - και αν διστάζεις, για όποιον λόγο, να ρωτήσεις σημαίνει πως δεν ενδιαφέρεσαι αρκετά. Μάζεψε το θάρρος σου, σκέψου (πλάσε μια όμορφη εικόνα στο μυαλό σου) για το πως πιθανότατα θα είναι όταν είσαστε μαζί, για να πάρεις ένα ψυχολογικό boost και Μίλα Του.

Αν στα μασήσει, αποφύγει να εκφραστεί ή απλά σε αποφύγει, ξέχνα τον. Δεν αξίζει γλυκιά μου. Και να θυμάσαι πάντα το κλασικό, αλλά σοφό : Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.


Περιμένω ακόμη περισσότερες ερωτήσεις και ιστορίες σας στο info@queen.dpg.gr