Δοκιμάστε-Ψεκάστε-Τελειώσατε

Δοκιμάστε-Ψεκάστε-Τελειώσατε

Ψωνίζοντας με το σύντροφό μου.

Κάθε φορά που πρότεινα να επισκεφτούμε το αγαπημένο μου πολυκατάστημα προκειμένου να ψωνίσουμε δώρα και να χαζέψουμε τις βιτρίνες, ο σύντροφός μου έβρισκε χίλιες δυο δικαιολογίες προκειμένου να μην έρθει.

Ξαφνικά έπαιζε ο Παναθηναϊκός στις έντεκα το πρωί, το αμάξι έμενε από βενζίνη, αλλά και βενζίνη να είχε ήθελε πλύσιμο, προέκυπτε επείγουσα κλήση από το γραφείο και στη χειρότερη, ανέβαζε τρίωρο πυρετό. Μετά από μερικές ώρες ήταν πιο υγιής από ποτέ. Φέτος τα Χριστούγεννα όμως, η άποψή του για τις πεταμένες σαββατιάτικες ώρες στα καταστήματα άλλαξε ολοσχερώς. Αφού είχα πάρει τους τελευταίους μήνες μαζί μου όποια φίλη είχα και δεν είχα από το δημοτικό μέχρι και το πανεπιστήμιο προκειμένου να μου κάνουν παρέα, τελικά έβαλα μπροστά τα μεγάλα μέσα.

Τον κουβάλησα μαζί μου με τα χίλια ζόρια, μπήκαμε στο αγαπημένο μου κατάστημα με επώνυμα μινιμαλιστικά εσώρουχα σχεδόν αόρατα στο γυμνό μάτι, και αφού γδύθηκα μέσα στο δοκιμαστήριο τον φώναξα για να του δείξω τον εσωτερικό πλούσιο κόσμο μου. Από εκείνη τη μέρα, η ερωτική μας ζωή πήρε άλλη διάσταση και πλέον μας οδηγεί συχνά πυκνά σε διαφορετικούς δημόσιους προορισμούς.

Μαρίνα Λ.