«Είμαι παντρεμένη και, εν γνώσει του συζύγου, μου αρέσουν και οι γυναίκες»

«Είμαι παντρεμένη και, εν γνώσει του συζύγου, μου αρέσουν και οι γυναίκες»

«Δεν θέλω να τον πληγώνω, αλλα μου είναι  αδύνατο να είμαι αποκλειστικά σε μια ετερόφυλη σχέση»

Αγαπητέ Dr Love,

Είμαι 27 χρονων και παντρεμένη.. Η σχέση ξεκίνησε απλά σαν ένα one-night stand πριν 5 χρονια (σεξουαλικά με έλκυαν άτομα και τον δυο φύλλων με προτίμηση στις γυναίκες) αλλα πολύ σύντομα εξελίχθηκε σε κάτι πολύ περισσότερο. Τα τελευταία 4 χρονια συγκατοικούμε και πέρσι το καλοκαίρι παντρευτήκαμε. Είμαστε ακόμα πολύ ερωτευμένοι, παίρναμε καταπληκτικά μαζί, το sex είναι υπέροχο. Φυσικά που και που έχουμε και μικροκαβγάδες, αλλα δεν έχω ξανανιώσει ποτε έτσι για άλλο άνθρωπo, ξέρω ότι θέλω να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί του.

Δυστυχώς το σεξουαλικό ενδιαφέρον για τις κοπέλες δεν έχει πάψει να υπάρχει. Εκείνος το γνώριζε από την αρχή, και έχουμε προσπαθήσει να βρούμε διαφορες λύσεις. Είχαμε κάποιες εμπειρίες με trio και αλλα ζευγάρια, αλλα δυστυχώς δεν νιώθω ότι με καλύπτει και έχω έντονα την ανάγκη να βρεθώ μονη μου με άλλες γυναίκες. Στην αρχή είχε πει ότι δεν έχει πρόβλημα αλλα μετά το προηγούμενο σάββατο όπου είχα μια τέτοια εμπειρία άρχισε να φέρεται παράξενα και ήταν προφανές ότι δεν του είναι εύκολο να μοιράζεται.
Ήξερε που ήμουν φυσικά γιατί έχουμε αποφασίσει να είμαστε ειλικρινείς .. Μήπως η πολλή ειλικρίνεια βλάπτει; Μήπως είναι καλύτερα να κρατήσω αυτές τις περιστασιακές εμπειρίες κρυφές; Δεν ξέρω τι να κάνω, τον αγαπάω και δεν θέλω να τον πληγώνω, αλλα από την άλλη μου είναι πρακτικά αδύνατο να είμαι αποκλειστικά σε μια ετερόφυλη σχέση...

Ευχαριστώ για τη βοήθεια, M

Αγαπητή Μ.,
θα ξεκινήσω από το τέλος. Ναι, πάντα πίστευα πως η απόλυτη ειλικρίνεια, όταν το άλλο μέρος πληγώνεται/στενοχωριέται/δυσκολεύεται να αντιληφθεί την δική σου αλήθεια, την δική σου ανάγκη, εν τέλει βλάπτει. Ειδικά όταν η "απόκρυψή" της δεν επηρεάζει θεμελιωδώς μια σχέση - όποιου είδους.

Όπως μου γράφεις, τον άντρα σου τον αγαπάς, και, εξαιρετικά σημαντικό, έχετε πολύ καλή σεξουαλική ζωή. Στο θέμα της αμφισεξουλικότητας, ειδικά από την στιγμή που το γνώριζε, και αρχικά τουλάχιστον δήλωνε πως το σεβόταν, το πρόβλημα είναι στο δικό του "γήπεδο".

Εσύ ήσουν ξάστερη και ειλικρινής από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισες. Η μεταστροφή του δεν είναι κάτι που πρέπει να σε κάνει να καταπιέσεις την φύση σου.

Αν πιστεύεις πως θα βοηθήσει, μιας και από τους σεξουαλικούς σας πειραματισμούς, δείχνετε ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι, είναι να του μιλήσεις ανοιχτά εξηγώντας του τις σκέψεις σου. Αν δεις πως δεν υπάρχει αλλαγή, αποφάσισε τι είναι πιο σημαντικό για εσένα: ο εγωισμός ενός ανθρώπου (που έστω αγαπάς) ή η δική σου σωματική και ψυχική υγεία.

Περιμένω ακόμη περισσότερες ερωτήσεις και ιστορίες σας στο info@queen.dpg.gr