«Σε 3 μήνες σχέση, του μαγειρεύω, καθαρίζω. Αυτός ούτε καν με αγγίζει »

«Σε 3 μήνες σχέση, του μαγειρεύω, καθαρίζω. Αυτός ούτε καν με αγγίζει »

«Έχουμε 3 μήνες σχέση και του κάνω τις δουλειές στο σπίτι. Αυτός αδιάφορος»

Αγαπητέ Sr Love καλησπέρα,

ονομαζομαι Ζεττα, ειμαι 30 χρονων και εχω σχεση με καποιο 40 χρονων. εδω και 3 μηνες εχουμε σχεση. Απο τις πρωτες μερες που ειμαστε σε σχεση ειμαστε σχεδον συνεχεια μαζι οταν σχολαμε απο την δουλεια και τα βραδια μενω στο σπιτι του 3 μηνες τωρα, χωρις να εχω μετακομησει σπιτι του. Ευτυχως ή Δυστυχως οσο εισαι με καποιον τον γνωριζεις καλυτερα και βλεπεις αν ταιριαζεις. Με τον φιλο μου, αν και μου αρεσει πολυ, δεν ταιριαζουμε γιατι δεν εχουμε κοινα ενδιαφεροντα. Το προβλημα μας ξεκιναει απο εκει....

1) θελει να τον ακολουθω στα hobby του πχ να βουταω με την μασκα στην θαλασσα (πραγμα που δεν μπορω να κανω γιατι δεν εμαθα απο μικρη να το κανω, ενω ξερω να κολυμπαω), να ψαρευω επειδη του αρεσει το ψαρεμα, να κανω kayak επειδη κανει και αυτος κλπ.
Δυστυχως δεν μπορω να τον ακουλουθω στα hobby του και ετσι διαφωνουμε.

2) Επισης, Ο φιλος μου, εφοσον μενω στο σπιτι του τα βραδια, θελει να του κανω και την νοικοκυρα στο σπιτι, πχ να του καθαριζω να του μαγειρευω και γενικα να του κανω πραγματα και αυτος να καθεται. Ενω οταν του ζητησω να μου προσφερει ενα ποτηρι νερο...δεν το κανει. Γενικα θελει να τον φροντιζουν αλλα αυτος δεν φροντιζει εμενα, δεν μου δειχνει τρυφεροτητα οπως του δειχνω εγω συνεχεια, πχ να τον αγκαλιασω 'η να τον φιλησω.

Προβληματιζομαι πολυ στο αν πρεπει να διακοψω την σχεση τωρα που ειναι νωρις ακομα ή να κανω κατι να βελτιωθει η σχεση μας.

Θα ημουν ευγνωμων αν μου απαντουσατε.
Σας ευχαριστω για τον χρονο σας.
Ζεττα

Αγαπητή Ζέττα,

έχεις σκεφτεί να κάνεις καριέρα σαν οικονόμος; Καθαρίστρια; μαγείρισσα; Κάτι ρε παιδί μου σχετικό με όλα αυτά που διαβάζω πως κάνεις για την (υποτιθέμενη) σχέση σου.
Γιατί με την εξάσκηση θα έχεις, λογικά, αναπτύξει δεξιότητες σημαντικές στα συγκεκριμένα αντικείμενα. Και κρίμα είναι να το κάνεις δωρεάν. Κυριολεκτικά "δωρεάν".

Ο τύπος, από όσο λες, δεν σε αγγίζει καν! Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, όμως αναρωτιέμαι τι σε εμποδίζει εδώ και 3 μήνες να καταλάβεις πως ο συγκεκριμένος αναζητά είτε δουλικό είτε υποκατάστατο της μάνας του.

Γλυκιά μου, ρίξτου μια πατσαβούρα (βρεγμένη μάλιστα) στα μούτρα, ρίξτου και ένα καλό βρισίδι (από αυτά που "γεμίζουν" το στόμα) και στολίσου με το ωραίο σου χαμόγελο και διάθεση και βγες να περασεις όμορφα. Και να βρεις και έναν άντρα της προκοπής, έναν άντρα που να σου αξίζει και να σε κάνει χαρούμενη, αν όχι ευτυχισμένη. Άντρα όμως. Όχι γίδι.

Περιμένω ακόμη περισσότερες ερωτήσεις και ιστορίες σας στο info@queen.dpg.gr