Τα δέκα «κουλά» του σεξ

Τα δέκα «κουλά» του σεξ

Εάν ταξιδεύετε συχνά πρέπει να γνωρίζετε τους παρακάτω νόμους.

1.Στην Ινδονησία απαγορεύεται ο αυνανισμός. Εάν το τολμήσει κάποιος η ποινή είναι αποκεφαλισμός.
2.Στη Μινεσότα απαγορεύεται στους άντρες να κάνουν σεξ με ψάρια.
3.Στο Χονγκ Κονγκ μια απατημένη σύζυγος έχει το δικαίωμα να σκοτώσει τον άντρα της, μόνο εάν χρησιμοποιήσει για όπλο τα χέρια της. Την ερωμένη του άντρα της από την άλλη μπορεί να την σκοτώσει με όποιο τρόπο θέλει.
4.Στο Μπαχρέιν ένας γυναικολόγος μπορεί να εξετάσει τα γεννητικά όργανα μιας γυναίκας χωρίς όμως να τα κοιτάξει απευθείας. Μόνο την αντανάκλασή τους στον καθρέφτη μπορεί να δει.
5.Στις ΗΠΑ απαγορεύεται να έχουν οι πολίτες στην κατοχή τους είδη που βρίσκονται υπό εξαφάνιση. Με εξαίρεση τα έντομα. Ο νόμος αναγνωρίζει στους εντομόφιλους το δικαίωμα να τα χρησιμοποιούν στις σεξουαλικές τους πράξεις.
6.Στο νησί Guam υπάρχουν άντρες που οι δουλειά τους είναι να κάνουν έρωτα για πρώτη φορά με νεαρά κορίτσια. Γυρνάνε από χωριό σε χωριό κι όποια οικογένεια τους χρειαστεί, τους χρησιμοποιεί καθώς υπάρχει ένας νόμος στο νησί που απαγορεύει σε μια γυναίκα να παντρευτεί εάν είναι παρθένα.
7.Στο Κάλι, στην Κολομβία, μια γυναίκα επιτρέπεται να κάνει έρωτα μόνο με το σύζυγό της, αλλά την πρώτη φορά που θα γίνει αυτό, πρέπει να είναι παρούσα και η μητέρα της.
8.Οι Μουσουλμάνοι απαγορεύεται να κοιτάζουν τα γεννητικά όργανα ενός νεκρού. Το ίδιο ισχύει και για τους νεκροθάφτες. Τα όργανα του νεκρού πρέπει να καλύπτονται μ' ένα κομμάτι ξύλο ή ένα τούβλο.
9.Στο Λίβανο, επιτρέπεται στους άντρες να κάνουν σεξ με ζώα, αρκεί τα ζώα να είναι θηλυκά. Εάν οι σεξουαλική επαφή είναι με αρσενικό ζώο, επιβάλλεται ποινή θανάτου.
10.Στο Λίβερπουλ επιτρέπεται να εμφανίζονται οι πωλήτριες γυμνόστηθες αλλά μόνο σε μαγαζιά όπου πουλάνε τροπικά ψάρια!