Κάντε τη φαντασίωσή σας πραγματικότητα

Κάντε τη φαντασίωσή σας πραγματικότητα

Όλες έχετε φαντασιώσεις όσο κι αν το αρνείστε. Αν είναι όμως να το παραδεχτείτε σε κάποιον, αυτός θα πρέπει να είναι ο σύντροφός σας.

Το σεξ έχει πολλά πρόσωπα, άλλα λιγότερο και άλλα περισσότερο θελκτικά για εσάς, όλα όμως έτοιμα να σας κοιτάξουν αν εσείς το διαλέξετε. Ένα από αυτά είναι και το πρόσωπο της φαντασίας, στοιχείο απαραίτητο σε όλους τους τομείς της ζωής, πόσο μάλλον στο σεξ.

Ταυτόχρονα, στην καθημερινή μας ζωή μπαίνουμε διαρκώς σε ρόλους επαγγελματικούς, κοινωνικούς, οικογενειακούς, αναλαμβάνοντας να παίζουμε ένα διαφορετικό χαρακτήρα ή συνδυασμό χαρακτήρων ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο βρισκόμαστε.

Είναι λοιπόν στη φύση του ανθρώπου να παίζει ρόλους και δεν αποτελεί κάτι νέο ή έξω από τη φύση του. Συνδυάζοντας λοιπόν τη φαντασία μα τους ρόλους, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ολοκαίνουργιο ρόλο για εσάς και το σύντροφό σας, να βάλετε μέσα μικρά πιπεράτα στοιχεία και λεπτομέρειες που σας εξιτάρουν και να κάνετε την ερωτική σας ζωή λίγο πιο διαφορετική από το συνηθισμένο.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να μην ντραπείτε να μιλήσετε στο σύντροφό σας για τις φαντασιώσεις σας!