«Βαριόταν να βγούμε, σεξ δεν κάναμε και τον χώρισα. Μου λείπει όμως. Μήπως φταίω;»

«Βαριόταν να βγούμε, σεξ δεν κάναμε και τον χώρισα. Μου λείπει όμως. Μήπως φταίω;»

«Τον χώρισα, και αν και δεν τον θεωρώ ιδανικό, μου λείπει. Φταίω εγώ;»

Αγαπητέ Dr Love,

Καλησπερα,
λεγομαι σοφια και δυστυχως χωρισα πριν 6 μερες..μετα απο σχεση 1 χρονου που ομως με το ιδιο ατομο ξαναειμασταν μαζι πριν 2 χρονια..για να μη σας ζαλιζω θα μπω στο ψητο.Τη πρωτη φορα τα φτιαχνουμε και μπαινει την επομενη φανταρος..ολα καλα ..ειχα γυρισει ολη την ελλαδα για να τον βλεπω..οπου ηταν ο γιωργος και εγω εκει..βγηκε απο φανταρος περιμενα πως και πως να γυρισει στην αθηνα αλλα προτιμησε να κατσει στο χωριο του για να κατασταλαξει με τη δουλεια..ολα καλα..να ομως που εγω ειχα αρχισει να κουραζομαι με την αποσταση ζηταγα ναρχεται να με βρισκει πιο συχνα,το οποιο συχνα ηταν 1 φορα το μηνα.

Αρχισε να απομακρυνεται ,ξενερωνα του εβγαζα ανασφαλειες γιατι πιστευα πως αν με ηθελε θαρχοταν να με βρει..εν τελει του στελνω μην.επειδη τα τηλ.δεν τα σηκωνε οτι δεν αντεχω αλλο και τελος........ουτε απαντησε ουτε τιποτα..εμεινα μαλακας!!! λεω τι να κανω θα τον ξεπερασω!! βεβαια μεσα μου με ετρωγε και τελικα μετα απο 3 μηνες μετα το πρωτο χωρισμο τον πηρα τηλ.και ηρθε και με βρηκε στην αθηνα να μου εξηγησει..καναμε σεξ ξαναφυγε και παλι χαθηκε.μεχρι που τελικα εγκατασταθηκε μονιμα στην αθηνα και αρχισαμε παλι την επικοινωνια χωρις να ειμαστε μαζι..ολη αυτη η δουλεια για περιπου 6 μηνες μεχρι που βρηκα ενα αλλο παιδι που μου αρεσε και λεω ΠΡΩΧΩΡΑΩ..αλλα που!! με το που το μυριστηκε ο πρωην αρχισε την εντονη διεκδικηση εγω επειδη δεν τον ειχα ξεπερασει λεω ''δεν κανω μια προσπαθεια αφου τον θελω ακομα να μη μου μεινει και απωθημενο??'

'ετσι απο τον αυγουστο που μας περασε μεχρι τωρα ειμασταν μαζι..Δηλαδη οπως προειπα κοντα αλλον ενα χρονο.Ολο αυτο το διαστημα υπηρχαν προβληματα του τυπου ,δεν βγαιναμε εξω,πραγμα που με ενοχλουσε γιατι ειμαι πολυ κοινωνικη,ενω αυτος σπιτογατος,με το σεξ δεν επαιρνε προτοβουλιες ενω για μενα αυτο ειναι ανασα ζωης.Το ειχαμε συζητησει και μου ειπε ''ετσι ειμαι''..λεω στον εαυτο μου σοφακι κανε υπομονη γιατι τον αγαπας και οταν αγαπας τον αλλο τον δεχεσαι με τα ελλατωματα του..γενικα ειχα ενα αισθημα κενου αλλα ελεγα θα περασει,δεν πρεπει να τον πιεζω..μεχρι που πιεστηκα εγω και αρχισα ασυνειδητα να του μιλαω λιγο περιεργα..γενικα ειμασταν ολο στη κοντρα ,εγω κραταγα και τις επιφυλαξεις μου για να μην ξαναπληγωθω..τωρα σκεφτομαι,μηπως του ζηταγα πολλα?μηπως τον εφερα στα ορια του?και αν το χειριζομουν αλλιως μηπως το προφυλασα??

Τελος για να κλεισω τη προιγουμενη βδομαδα του εκανα μια κουβεντα,οτι εχω αρχισει να σκεφτομαι να χωρισουμε γιατι νοιωθω οτι δε με καλυπτει και οτι δε με καταλαβαινει.Δεν ηθελε να βγαινει με τους φιλους μου,ναρχεται σπιτι μου επειδη συγκατοικω ,ενοιωθα οτι δεν παιρνει πρωτοβουλιες,πηγαμε καμπινγκ 3 μερες και δεν καναμε σεξ!!!!!!!!το καταπια!!!!αλλα καταβαθος ξενερωνα!!μεχρι που του ειπα πως ειμαι ετοιμη να χωρισουμε αλλα οχι χωριζουμε!!σας φαινεται αστειο ε?και μετα απο λιγες μερες που ακομα δεν μου ειχαν περασει τα νευρα και αυτος ,ετσι μου φανηκε εμενα δεν καταλαβε τι ακριβως ηθελα απαυτον ,του μιλησα αποτομα.Δηλαδη μου λεει:τι εχεις?και του απανταω:ειμαι κουρασμενη απτη δουλεια,μεχεις ξενερωσει εσυ αρκετα και εχω και νευρα γιατι εχω καυλες!!!!!!!!!!!!!!ε..δε πηγαινε αλλο!!την επομενη μερα με πηρε τηλ.και μου λεει χωριζουμε εγω τσατιστηκα και του λεω οκ! να ξερεις εγω δεν προσπαθω αλλο γιατι ηδη ενοιθα οτι ειχα προσπαθησει πολυ και περιμενα αντι να μου πει τελος απλα,να κανει το αυτονοητο για μενα να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ...

.Αλλα το αφησε τελειως και ουτε μπηκε στη διαδικασια να μιλησουμε απο κοντα..αυτο που σκεφτομαι ειναι μηπως εκανε προσπαθειες και εγω ημουν η αχαριστη και δεν τισ εβλεπα?? επισης δεν ηθελα να τον σνομπαρω αλλα ετσι μου εβγαινε και στεναχωρεθηκα γιατι αν του μιλαγα καλυτερα ισως και να καταλαβαινε και ισως και να μη χωριζαμε και επισης αν εκανα υπομονη και να αρκουμουν μαυτα που ειχα??? γιατι τωρα μετα απο 6 μερες μου λειπει ρε γαμωτο και νοιωθω οτι αποτυχαμε να σωσουμε κατι που απο κοινη προσπαθεια ισως διορθωνοτανε! εριξα τον εγωισμο μου παλι και τον πηρα τουλαχιστον να τα πουμε απο κοντα αλλα μεκανε να νοιωσω ασχημα,μου μιλησε πολυ αποτομα και αποτι καταλαβα το ειχε παρει αποφαση.πως γινετε να το πηρε ετσι απλα αποφαση ενω εγω που οντως δεν ημουν ικανοποιημενη να μη μπορουσα να το παρω αποφαση???φταιω??

Αγαπητή Σοφία,

από όσα κατάφερα να καταλάβω, γιατί, για να σου πω την αλήθεια μου, ο λόγος σου είναι παραληρηματικός - σαν να μιλάς στον εαυτό σου σε κατάσταση εκνευρισμού, ο οποίος εξελίσσεται σε υστερία - αυτομαστιγώνεσαι για κάτι το οποίο δεν ήταν καν σχέση. Σίγουρα όχι υγιής - ότι και αν σημαίνει αυτό για τον καθένα.

Η συγκεκριμένη δεν ήταν υγιής για ΚΑΝΕΝΑΝ. Βρήκες έναν τύπο, τον οποίο ουσιαστικά ποτέ δεν γνώρισες, μιας και στην αρχή τον έβλεπες στη χάση και στη φέξη, και όταν τελικά αξιοθήκατε να βρεθείτε σε κοινό τόπο και "να προσπαθήσετε", σας βγήκε....αυτό που σας βγήκε: ένας βαρετός, ξενέρωτος τυπάκος που δεν ήθελε ούτε σεξ να κάνει. Γιατί δεν τα έφτιαχνες με καμμια φιλενάδα σου γλυκό μου κορίτσι; ίσως να είχε περισσότερο ερωτισμό η κατάσταση.

Άσε λοιπόν τις κλάψες, περί "φταιξίματος", και κοίτα να κάνεις κάτι υγιές στην ερωτική σου ζωή. Και ξεκίνα με το να βρεις κάποιον να κάνεις επιτέλους σεξ. Θα βοηθήσει.

Περιμένω ακόμη περισσότερες ερωτήσεις και ιστορίες σας στο info@queen.dpg.gr