Μαγική τριπλέτα: εγώ, μια συνάδελφος και το αφεντικό μας

Μαγική τριπλέτα: εγώ, μια συνάδελφος και το αφεντικό μας

Όταν κάθε Τρίτη η ιστορία ενός περίεργου τριγώνου επαναλαμβάνεται.

Δουλεύω σε μια καφετέρια στην επαρχία και είμαι είκοσι τεσσάρων ετών. Γενικά είμαι πολύ ανοιχτόμυαλη και διαρκώς αναζητώ νέες σεξουαλικές εμπειρίες, αν και η κοινωνία εδώ είναι αρκετά κλειστή και πρέπει να προσέχω αρκετά τι κάνω.

Το αφεντικό μου είναι ένας σοβαρός τύπος, που έχει μια μακροχρόνια σχέση με μια ήσυχη και συμπαθητική κοπελίτσα. Είναι γύρω στα 30 και γενικά δεν έχει δώσει δικαιώματα να ειπωθεί οτιδήποτε γι' αυτόν.

Ένα βράδυ που δεν είχε πολλή δουλειά, καθόμουν με μια συνάδελφο, τη Νάντια, και πίναμε ένα ποτό. Ήταν η πιο όμορφη από όλες τις κοπέλες που δούλευαν εκεί και καθώς συζητούσαμε με ρώτησε αν κρατάω μυστικό. Κουβέντα στην κουβέντα, τελικά μου πρότεινε ευθέως να κάνουμε έρωτα. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα, αλλά δεν βρήκα λόγο να αρνηθώ. Της έδειξα πως θέλω και εγώ το ίδιο, αλλά εκείνη τη στιγμή ήρθε το αφεντικό μας, το οποίο κάθισε μαζί μας και όταν ήρθε η ώρα για κλείσιμο προσφέρθηκε να μας γυρίσει στα σπίτια μας.

Στο δρόμο η Νάντια τον ρώτησε μήπως προτιμά να μας κεράσει ένα ποτάκι στο σπίτι του και προς δεύτερή μου έκπληξη (την ίδια νύχτα) εκείνος ανταποκρίθηκε τρομερά ένθερμα. Σε λίγα λεπτά βρισκόμασταν στο σπίτι του πίνοντας το ποτό μας στον καναπέ και όταν μετά από λίγο πήγε μέχρι την κουζίνα, εγώ και η Νάντια είχαμε ήδη αρχίσει να ερωτοτροπούμε. Όταν ξαναγύρισε στο σαλόνι και αντίκρισε αυτό το θέαμα, μπήκε κι αυτός στο παιχνίδι χωρίς δεύτερη σκέψη. Ήταν μια καταπληκτική νύχτα, την οποία και επαναλαμβάνουμε με παραλλαγές κάθε Τρίτη μετά τη δουλειά. Όσο για τη σύντροφό του, αυτή κοιμάται του καλού καιρού.

Άννα, 23