«Έχω σχέση εξ'αποστάσεως αλλά όταν βρισκόμαστε για σεξ δεν έχει στύση»

«Έχω σχέση εξ'αποστάσεως αλλά όταν βρισκόμαστε για σεξ δεν έχει στύση»

«Συχνά, όταν κάνουμε έρωτα δεν έχει στύση. Τι να κάνω;»

Αγαπητέ Dr Love,

είμαι σε απόγνωση .. σπουδάζω σε επαρχιακή πόλη και έχω σχέση εδω και 3 χρόνια με ενα παιδί απο τα μέρη μου.. λόγω απόστασης δεν βρισκόμαστε και τόσο συχνά , καθώς δεν μπορεί να έρχεται συνέχεια , για διάφορους λόγους δεν μπορώ να πηγαίνω εγω σ'αυτόν και στο χωριο μας δεν βρισκόμαστε διοτι σχολιάζεται αρνητικα.
Όταν έρχεται και κάνουμε έρωτα υπάρχουν φορές που δεν έχει στύση . Αυτό έχει συμβεί πάρα πολλές φορές και εγω δεν ξέρω τι να κάνω..δεν του αρεσω? δεν τον ελκύω? η αληθεια ειναι οτι η σχεση μας ειναι ηρεμη στο κρεβατι με πάθος μεν αλλα χωρίς καινούργια πράγματα.

Ντρεπομαι να δοκιμασω πιο προχωρημενα πραγματα ,μηπως σχηματισει αρνητικη εικονα για μενα. Επισης, ειχα αρνηθει απο την αρχη στοματικο και τωρα δεν ξερω πως να το κανω.

Σε παρακαλω δώσε μου μια λύση , είμαι σε δυσκολη κατασταση και χρειάζομαι επειγοντως την γνώμη σου..

ευχαριστω εκ των προτερων

Αγαπητή φίλη,

αναρωτιέμαι γιατί κάνεις, όπως και πολλές άλλες γυναίκες, δύσκολη τη ζωή σου. Και, συχνά, χωρίς λόγο.

Το mail σου είχε αρκετές αντιφάσεις. Όπως για παράδειγμα το "η σχέση στο κρεβατι ειναι ήρεμη...αλλά με πάθος -αλλά και ΧΩΡΙΣ καινούργια πράγματα". Ή ,κορυφαία στιγμή του λόγου σου, το "είχα αρνηθεί από την αρχή το στοματικό....και τώρα τι να κάνω". Και την ίδια στιγμή παραπονιέσαι πως ΔΕΝ κάνετε καινούργια πράγματα! Αποφάσισε.

Ας ξεκινήσω όμως απότο πιο σοβαρό: το θέμα της στύσης. Υπάρχει το ενδεχόμενο του προβλήματος υγείας, για το οποίο οφείλει να δει κάποιος ανδρολόγο. Ακόμη και αν πρόκειται για κάτι ψυχοσωματικό, θα είναι δύσκολο να το εντοπίσει και να το θεραπεύσει μόνος του.

Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να μην τον ικανοποιείς, και ας νομίζεις εσύ πως είσαι...η Θεά του Σεξ (που λέει ο Λόγος). Γιατί εδώ που τα λέμε, γυναίκα που δεν σκύβει λίγο... παρακάτω, χαρά δεν είδε. Πίστεψέ με σε αυτό.

Τώρα, μια συνολικότερη παρατήρηση: σχέσεις εξ'αποστάσεως, σπάνια λειτουργούν. Νόμος. Δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε και άλλα 3 χρόνια από τις ζωές σας για να το χωνέψετε. Είναι ολοφάνερο ακόμα και σε εμένα που απλώς διαβάζω μερικές γραμμές σε μια οθόνη.

Αν θέλεις, συζητήστε αν τυχόν υπάρχει κάποια προοπτική να δοκιμάσετε να είσαστε μαζί, πραγματικά μαζί όμως, αν και δεν νομίζω πως δείχνει εφικτό.

Πάρτε λοιπόν την...γενναία και ρεαλιστική απόφαση του να συνεχίσετε τις ζωές σας και να βρείτε, και οι δύο, κάποιον/α που να σας ερεθίζει και να σας ικανοποιεί όπως σας αξίζει.

Περιμένω ακόμη περισσότερες ερωτήσεις και ιστορίες σας στο info@queen.dpg.gr