Μοναξιά μου όλα...

Μοναξιά μου όλα...

Όταν η ολοκλήρωση στο σεξ αποτελεί μία "μοναχική" εμπειρία.

Ονομάζομαι Σπύρος και θέλω να σας γράψω για ένα θέμα που με απασχολεί εδώ και καιρό. Σκέφτηκα να απευθυνθώ σε γυναικείο site, καθώς γυναικεία είναι και η γνώμη που θέλω.

Είμαι σε μία σχέση εδώ και ένα χρόνο με μια κοπέλα που μου αρέσει πολύ. Για να λέμε την αλήθεια, είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί της. Πιστεύω ότι είναι η πιο όμορφη γυναίκα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου, είναι απίστευτα σέξι, ψηλή, με εκπληκτικό σώμα και τρομερές αναλογίες. Γενικά τα πάμε πολύ καλά και ταιριάζουμε σα χαρακτήρες και δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει κάτι που μ' ενοχλεί ιδιαίτερα στην προσωπικότητά της.

Το σεξ είναι πραγματικά απίστευτο και μ' αρέσει πολύ που ξέρει ακριβώς τι μου αρέσει και το κάνει. Κάθε φορά που το κάνουμε όμως, συμβαίνει κάτι πολύ παράξενο: μου έχει ζητήσει όταν ετοιμάζομαι να τελειώσω να της το λέω, να τραβιέμαι, να πηγαίνω στην τουαλέτα και να τελειώνω εκεί. Την πρώτη φορά που συνέβη αυτό είχα παραξενευτεί πολύ, αλλά δεν είπα κάτι. Τη δεύτερη φορά που έγινε όμως, τη ρώτησα και μου απάντησε ότι σιχαίνεται τόσο πολύ τη μυρωδιά του σπέρματος που δεν θέλει να βρίσκεται καν στον ίδιο χώρο με αυτό.

Συγκεκριμένα, μου είπε ότι της προκαλεί εμετό και μολονότι της αρέσει πολύ το σεξ, αυτό είναι κάτι που της δημιουργεί προβλήματα στη σεξουαλική της ζωή. Δείχνω πως γενικά την κατανοώ και κάνω αυτό που μου ζήτησε, όμως η κατάσταση δεν πάει άλλο. Δεν γίνεται πια να αλλάζω δωμάτιο και να τελειώνω μόνος μου στην τουαλέτα.

Σπύρος, 25