Εδώ υπάρχει ένας έρωτας X-Large

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας X-Large

Μια Queen δε μπορεί παρά να έχει δίπλα της μονάχα έναν πραγματικό King με τα όλα του. Χαρίστε του λοιπόν «μεγάλες στιγμές»!

Σίγουρα πολλές από εσάς ανακαλείτε ήδη στη μνήμη σας τα μεγαλύτερα «εργαλεία» που έχουν περάσει ποτέ από το κρεβάτι σας –ίσως αρκετές από εσάς να έχουν μάλιστα την τύχη να τα απολαμβάνουν μέχρι σήμερα. Το βέβαιο είναι πως θυμάστε με απόλυτη λεπτομέρεια πόσο υπέροχα περάσατε μαζί τους.

Θυμάστε όμως και πόσο δύσκολα κατόρθωσε ο παρτενέρ σας να τοποθετήσει αλλά και να αφαιρέσει το προφυλακτικό του, το οποίο βεβαίως του ήταν στενό. Μπορεί το σεξ μαζί του να ήταν απόλαυση, το άγχος όμως που περάσατε και η αγωνία για το αν θα σπάσει, στοιχηματίζουμε ότι σας το χάλασαν λιγάκι. Τέρμα το στρες και η ανασφάλεια όμως.

Η DUO έπραξε επιτέλους αυτό που όλοι περιμέναμε, λανσάροντας μια νέα σειρά προφυλακτικών XL, τα οποία προσαρμόζονται τέλεια στο μόριο του βασιλιά σας και σας προφυλάσσουν αποτελεσματικά. Αφεθείτε άφοβα λοιπόν στα χέρια του εραστή σας και μη φοβάστε για ατυχήματα και στενάχωρες (κυριολεκτικά) καταστάσεις, χάρη στο νέο DUO XL Fit.