Μου την πέφτει ο καλύτερος φίλος του άντρα μου, τι να κάνω;

Μου την πέφτει ο καλύτερος φίλος του άντρα μου, τι να κάνω;

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του.

 

Το γράμμα της αναγνώστριας
Queen.gr γεια σου! Σου γράφω γιατί είμαι προβληματισμένη από τη συμπεριφορά του καλύτερου φίλου του άντρα μου και δεν ξέρω πώς να φερθώ. Με το Μάκη είμαστε παντρεμένοι εδώ και τρία χρόνια και αν βάλεις μαζί και τα χρόνια της γνωριμίας μας τότε πάμε αρκετά πίσω. Αγαπιόμαστε πολύ και μάλιστα προσπαθούμε να κάνουμε και παιδί, κάτι που μας έχει φέρει ακόμα πιο κοντά. Το θέμα που με απασχολεί, είναι ο τρόπος με τον οποίό φέρεται εδώ και μερικούς μήνες ο Λάμπρος, ο κολλητός του άντρα μου και πρόσφατα χωρισμένος.

Δε λέω είμαστε φίλοι και πάντα κάνουμε μεταξύ μας πλάκες και αστεία, αλλά αυτός νιώθω πως το πάει αλλού. Με παίρνει τηλέφωνο στο κινητό να πάμε για καφέ, προτείνει εξόδους σε μπαρ και όταν ο άντρας μου αρνείται λόγω κούρασης εκείνος επιμένει να βγούμε οι δυο μας. Γενικά μπορεί να με θεωρήσετε υπερβολική, αλλά δε θέλω να εξελιχθεί σε κάτι χειρότερο, τι να κάνω;

Ευχαριστώ,
Μαρία, 36 ετών

Η άποψη του Queen.gr
Αγαπητή Μαρία,
δε σε θεωρούμε υπερβολική και φυσικά δε σε παρεξηγούμε. Ο φίλος του άντρα σου προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σου και μάχεται για την αποκλειστικότητα στο ενδιαφέρον σου. Το θέμα είναι για ποιο λόγο το κάνει αυτό και εάν θέλει κάτι παραπάνω, ή απλά φέρεται έτσι επειδή μόλις χώρισε και αισθάνεται περίεργα.

Εμείς θα σου προτείναμε να μην πεις τίποτα, να κάνεις σα να μη συμβαίνει κάτι διαφορετικό και να συνεχίσεις να είσαι ο εαυτός σου.
Εάν εκείνος το παρατραβήξει ξέρεις τι να κάνεις, περιμένουμε νέα σου!