«Τον χώρισα πριν 2 χρόνια, αλλά τον θέλω τώρα πάλι. Μήπως θα με έχει ξεχάσει;»

«Τον χώρισα πριν 2 χρόνια, αλλά τον θέλω τώρα πάλι. Μήπως θα με έχει ξεχάσει;»

«Είχα μια σχέση 6 μηνών, πριν 2 χρόνια, τον χώρισα αλλά τον θέλω παλι.»

Αγαπητέ Dr Love,

υπαρχει ενα θεμα που με προβληματιζει αρκετα τωρα τελευταια.
Eιμαι 19 χρονων και πριν απο 2 χρονια ήμουν με καποιον κ δεν ειχα ξανα κανει σχεση. ημασταν μαζι 6 μηνες και του ειπα εγω να χωρισουμε γιατι ειχα αρχισει κ σκεφτομουν καποιον που ειχα κολλημα 3 χρονια αλλα ποτε δεν του το ειπα. δεν ενιωθα ανετα να σκεφτομαι αυτον γιατι αισθανομουν οτι κοροιδευα το αγορι μου. ειχαμε σχεση απο αποσταση αλλα ειχαμε καθημερινη επαφη.

Mετα τους 3 μηνες αρχισα και ξενερωνα λιγο γιατι ειχε μια κολλητη με την οποια ηταν συνεχεια μαζι και εμενα με πειραζε πολυ. δεν ηταν μονο αυτος ο λογος που χωρισαμε. ξαφνικα αλλαξα συμπεριφορα απεναντι του και του μιλουσα πιο αποτομα. με αγαπουσε πολυ αλλα εγω δεν ενιωθα πιστευω οπως εκεινος. ισως να μην με αφησε να νιωσω ετσι.
Eπειδη ηταν η πρωτη μου σχεση φοβοταν και να με ακουμπησει.δεν ειχαμε προχωρησει.μου μιλουσε πολυ γλυκα, με σεβοταν, με νοιαζοταν και μου φεροταν πολυ ωραια ενω εγω καποιες φορες οχι. Tου μιλουσα αποτομα εβρισκα δικαιολογιες οτι δεν μπορω να μιλησω στο τηλεφωνο και διαφορα τετοια. και πηρα την αποφαση καποια στιγμη να του πω να χωρησουμε αλλα δεν του εξηγησα ακριβως τον λογο και του ειπα οτι θελω να μεινω μονη μου.

Η αληθεια ειναι οτι περιμενα να κανει κατι να με φερει πισω αλλα το αντιθετο δεν εκανε τιποτα! και αυτο με εκνευρησε περισσοτερο γιατι πιστευα οτι αν με αγαπουσε τοσο πολυ οσο μου ελεγε δεν θα με αφηνε. αλλα ειναι εγωιστης και δεν ηθελε να κανει καποια κινηση. μεχρι πριν λιγο καιρο δεν με ενοιαζε τοσο. τον θυμομουν, του εστελνα στην γιορτη και στα γενεθλια του αλλα δεν μιλουσαμε αλλες φορες.

Τωρα τελευταια αρχισα και τον σκεφτομαι πολυ.εχω δει και φωτο του και μολις τον ειδα κατι ενιωσα μεσα μου που πιο πριν δεν το ειχα νιωσει.του εστειλα προσφατα στα γενεθλια του μηνυμα και δεν μου απαντησε. θα ηθελα ομως τωρα που δεν μας χωριζει η αποσταση οπως τοτε να μιλουσαμε που και που να μαθαινω νεα του αλλα δεν ξερω πως να τον πλησιασω.
Λογικα με εχει ξεχασει μετα απο αυτο που του εκανα με τον χωρισμο και δεν θα θελει να εχει επαφες. ομως δεν εχει κανει καποια αλλη σχεση ολο αυτο τον καιρο. δωστε μου καποια συμβουλη!! HELP!!

Αγαπητή φίλη,

προσπαθούσα όση ώρα διάβαζα το, ελαφρώς μπερδεμένο, μήνυμά σου να καταλάβω ποιό είναι το όλο θέμα.
Εν τέλει κατάλαβα - αφού ξανακοίταξα τις πρώτες σου λέξεις: "Είμαι 19 χρονών και πριν απο 2 χρονια ήμουν με καποιον κ δεν ειχα ξανα κανει σχεση. ημασταν μαζι 6 μηνες...". Και όλα έγιναν πιο καθαρά - την ίδια στιγμή που είναι τόσο θολά στο κεφάλι το δικό σου.

Γλυκιά μου, είσαι 19 ΧΡΟΝΩΝ! Και κάθεσαι και περνάς τον χρόνο σου γράφοντάς μου "του ειπα-μου είπε, σκέφτηκα-δεν σκέφτηκε, του έστειλα - μου έστειλε, τι να σημαίνει που τα περιστέρια πετάνε δεξιά και όχι αριστερά, ζει ο βασιλιάς Αλέξανδρος", και αντίστοιχης σοβαρότητας και βαρύτητας προβληματισμούς.

Λυπήσου εμένα, αυτούς που τα διαβάζουν, και πάνω από όλα τον εαυτό σου που αναλώνεσαι στο να σκέφτεσαι, να προβληματίζεσαι και (πιθανότατα) να βασανίζεσαι για κάτι που έγινε πριν 2 χρόνια, με έναν πιτσιρικά που "ήστασταν μαζί" (αλλά δεν είχατε κάνει και τίποτε ουσιαστικό) 6 μήνες. Πραγματικά έλεος! Βγες έξω καλό μου κορίτσι και ζήσε. Ερωτεύσου, παίξε, γνώρισε, φλέρταρε, κάνε σεξ, χαμογέλα.

Ζήσε. Τόσο απλά.

Περιμένω ακόμη περισσότερες ερωτήσεις και ιστορίες σας στο info@queen.dpg.gr