Οι διακοπές είναι το καλύτερο αφροδισιακό!

Οι διακοπές είναι το καλύτερο αφροδισιακό!

Το αποδεικνύουν και οι έρευνες άλλωστε

Το καλοκαίρι ενδείκνυτε για να απογειωθεί η λίμπιντό σας και να πάρει φωτιά η παραλία. Λέμε οι παραλία και όχι το κρεβάτο σας γιατί καλύτερες αποδόσεις φαίνεται να έχουν στο σεξ τα ζευγάρια που προτιμούν κάποιο ρομαντικό προορισμό για τις... περιπτύξεις τους από το συνηθισμένο πια κρεβάτι του σπιτιού τους με έμφαση στην παραλία και τους εξωτερικούς χώρους! Σύμφωνα μάλιστα με τα στοιχεία που διενήργησε δίκτυο ρομαντικής δικτύωσης οι Αμερικανοί βολεύονται καλύτερα στην παραλία, όπως αποδεικνύεται. Τα ευρήματα της έρευνας δείχνουν ότι τα τρία τέταρτα των ανδρών και των γυναικών, από 18 μέχρι 49 ετών, δήλωσαν ότι αποδίδουν καλύτερα όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού.

Στην έρευνα πήραν μέρος 1.529 άτομα και διαπιστώθηκε ότι το 22% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι οι τροπικές διακοπές είναι το καλύτερο ταξίδι για ένα ζευγάρι. Το 19% αυτών που συμμετείχαν στην έρευνα, απάντησαν πως ένα ταξίδι σε πόλεις όπως το Παρίσι ή η Ρώμη, είναι καλύτερο από τις διακοπές σε παραθαλάσσια τοποθεσία. Το 15% προτίμησε να πει ναι σε μία κρουαζιέρα ή ένα ταξίδι σε μακρινό και παράλληλα εξωτικό προορισμό ενώ μόλις το 9% αρκέστηκε στη λύση ενός άνετου ξενοδοχείου που προσφέρει και πρωινό.

Οι διακοπές όμως δεν είναι μόνο καλοπέραση για κάποιους. Εξάλλου, υπάρχουν κι εκείνοι που νομίζουν ότι θα τα κάνουν... θάλασσα με τους συντρόφους τους. Κι αυτό αποδεικνύει το γεγονός ότι το 38% των ερωτηθέντων απάντησε ότι ανησυχεί πως στις διακοπές μπορεί να σπάσει τα νεύρα των συντρόφων του.