Έχει σχέση, όμως παρόλα αυτά μου δείχνει ότι με θέλει! Τι να κάνω;

Έχει σχέση, όμως παρόλα αυτά μου δείχνει ότι με θέλει! Τι να κάνω;

Το Queen.gr βρίσκεται κοντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπέρα κ απέ μένα. Εδώ και αρκετά χρόνια μου αρέσει ένα παιδί από την Κρήτη, απ' όπου κατάγομαι. Εγώ μένω Αθήνα. Αυτός χρόνια τώρα μου δείχνει ότι του αρέσω με πολλούς τρόπους, όμως ποτέ δεν έχει γίνει ξεκάθαρη η κατάσταση μεταξύ μας- εννοώ ότι κανένας δεν έκανε το πρώτο βήμα. Εγώ κάποια στιγμή του είπα πως νιώθω και ότι θέλω να είμαστε μαζί και περίμενα να μου πει το ίδιο, όμως μου αποκάλυψε ότι έχει σχέση πολύ καιρό και ότι δεν θέλει κάτι μαζί μου. Το δέχτηκα με πολύ πόνο βέβαια και είπα ότι θα προχωρήσω παρακάτω.

Τώρα που είχα κατέβει στο νησί, είδα πάλι κινήσεις από τη μεριά του και προσπαθούσε να με προσεγγίσει. Μπορεί απλώς να ήταν ευγενικό, όμως εγώ που μπορώ να τον καταλάβω δεν βλέπω αυτό. Νομίζω φέρεται όπως και τότε. Σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα. Σαν να μην υπάρχει η κοπέλα του. Επίσης έχω παρατηρήσει πως και η κοπέλα του με κοιτάζει πολύ στραβά, σαν να με μισεί- και δεν είναι η ιδέα μου. Δεν έχω παρελθόν μαζί της. Να έχει καταλάβει κάτι; Το θέμα είναι πως δεν ξέρω πως να φερθώ εγώ σε αυτήν την κατάσταση. Τι να κάνω; Να είμαι ψυχρή και αδιάφορη σαν να μη συμβαίνει τίποτα;

Και ένα άλλο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι η συμπεριφορά αυτού του ανθρώπου. Δεν μπορώ να τον ψυχολογήσω καθόλου. Δηλαδή όλοι οι άντρες φέρονται τόσο ανώριμα σήμερα; Τόσο ανεύθυνα; Νιώθω ένοχη χωρίς να φταίω. Να σημειώσω ότι αυτός είναι 27 και εγώ 23. Θα εκτιμούσα τη βοήθειά σας και τη συμβουλή σας. Ευχαριστώ πολύ!

Η απάντηση του Queen.gr

Λοιπόν, δεν είναι θέμα συμβουλής και βοήθειας είναι απλή επισήμανση των γεγονότων όπως τα θέτεις. Επίσης η ηλικία σας δεν παίζει ρόλο. παρά μόνο στο ότι εσύ δεν είσαι 13 αλλά 23.
Κοίταξε: Μπορεί να σε κοίταζε και να φλέρταρε με τον τρόπο του όμως ποτέ δεν έκανε ξεκάθαρη κίνηση. Πολλοί φλερτάρουν ενώ έχουν σχέση, δεν είναι σωστό αλλά από τη στιγμή που δεν έκανε κάτι δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις.

Επίσης μπορεί να είναι το στυλ του έτσι κοινωνικό και παρεξηγήσιμο. Σίγουρα θα υπήρχε κάποια αμοιβαία έλξη- μπορεί και απλή συμπάθεια. Το θέμα είναι ότι έκανες κίνηση και του είπες πως νιώθεις και απάντησε δηλώνοντας πως έχει σχέση και ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Ο άνθρωπος ξεκαθαρισε! Το είπε. Μπορεί να πάγωσε απέναντί σου και μετά πιστεύοντας ότι έχει ξεπεραστεί το όλο θέμα να ξαναήταν ευγενικός ή χαζοχαρούμενος με τον δικό του μοναδικό τρόπο!

Το θέμα είναι πως ακόμη κι αν είναι ένας δειλός βλάκας που δεν ξέρει τι του γίνεται και παίζει με τους άλλους, ξεκαθάρισε τη θέση του. Εσύ σαν νοήμον ον που θέλουμε νεα πιστεύουμε πως είσαι πρέπει να μάθεις πως δεν είναι σωστό να 'ψυχολογούμε' κανέναν και να υποθέτουμε. Σου είπε τότε και τώρα απλά η ιστορία επαναλαμβάνεται εντός ή εκτός του μυαλού σου- δεν έχει σημασία. Ο άνθρωπος έχει κοπέλα. Μακριά. Το ότι τον θες μια γυναίκα που τον θέλει επίσης το βλέπει, όσο και να το κρύβεις. Κάνει μπαμ! Μπορεί κι εκείνος να έχει δώσει δικαίωμα. Μπορεί ακόμη τότε να της είχε πει: 'Εκείνη η κοπέλα με γουστάρει αλλά της το έκοψα'... Το θέμα είναι πως δεν είναι μαζί σου αλλά με εκείνη. Το θέμα είναι πως καμιά φορά κάνουμε προβολή των δικών μας συναισθημάτων πάνω στους άλλους και παρερμηνεύουμε τα πάντα.

Οπότε εκεί φταις. Ό, τι κι αν βλέπεις από πλευράς του αν τον επιθυμείς και βαθιά μέσα σου αποσκοπείς να έρθετε πιο κοντά είναι λάθος και γι αυτό νιώθεις ένοχη απέναντι στην άλλη κοπέλα αλλά και στον εαυτό σου μιας και ξέρεις πως έχεις κάνει λάθος απλά δεν μπορείς να το δεχτείς. Και θα σου πω που ακριβώς έχεις κάνει λάθος σε περίπτωση που θες να νιώθεις πως δεν έχεις κολλήσει άδικα:

-Μένει Κρήτη, εσύ Αθήνα= Λάθος (μακροχρόνια)

-Έχει κοπέλα= Μέγα Λάθος

- Φλερτάρει αβέρτα= Λάθος να είσαι με τέτοιο τύπο

- Σου έιπε πως δεν θέλει τίποτα μαζί σου= Λάθος που ασχολείσαι ακόμη

- Προσπαθείς να διαβάσεις τη σκέψη του = Είναι αδύνατο να το κάνεις ιδίως όταν η δική σου σκέψη δεν είναι καθαρή (τον θες καιρό και θα ήθελες να σε θέλει)...

Απλά άστο και έχε τα μάτια σου ανοιχτά για κάτι νέο και μόνο δικό σου, κάτι ξεκάθαρο που ίσως κυκλοφορεί και εσύ δεν το βλέπεις. Κάτι δίπλα σου ή κοντά σου!

Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με το Queen.gr δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας κάνοντας κλικ εδώ.