Χαμός στο bachelor

Χαμός στο bachelor

Όταν σφραγίζεις τα εργένικα χρόνια της ζωής σου με τον καλύτερο τρόπο.

Πριν από έξι μήνες, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, αποφάσισα και εγώ να παντρευτώ με σκοπό να φτιάξω την δική μου οικογένεια. Λίγο καιρό πριν το γάμο κaι ενώ πίναμε το σαββατιάτικο καθιερωμένο καφέ με τις φίλες μου, έπεσε στο τραπέζι το θέμα του bachelor party μου και όλες επιμείνανε να γίνει σ' ένα από τα σπίτια μας σε κλειστό κύκλο. Έτσι και εγώ λόγω φόρτου της προετοιμασίας του γάμου άφησα το θέμα της οργάνωσης του party στα κορίτσια.

Το τελευταίο, λοιπόν, Σάββατο πριν το γάμο μου τηλεφωνεί μια τους με σκοπό να μου ανακοινώσει την ώρα και το μέρος του party, κάτι που εγώ είχα ξεχάσει παντελώς! Όντας σε πλήρη άγνοια για το τι με περίμενε, έφτασα στο σπίτι που θα γιόρταζα τις τελευταίες μου εργένικες ημέρες, όπου είχαν μαζευτεί όλες μου οι φίλες, η αδερφή μου και κάποιες συνάδελφοι από την δουλειά. Ξεκινήσαμε να πίνουμε και να λέμε τις γνωστές κοριτσίστικες σαχλαμάρες. Αφού πέρασαν δύο ευχάριστες ώρες περίπου, χαμήλωσαν τα φώτα δυνάμωσε η μουσική και μπήκε στο δωμάτιο ένας χορευτής ντυμένος με την κλασσική στολή σέξι αστυνομικού, ο οποίος ήρθε κατ' ευθείαν προς το μέρος μου και ξεκίνησε να χορεύει μπροστά μου.

Ομολογουμένως ντράπηκα, όταν ο νεαρός έβγαλε τα ρούχα του, αλλά μάλλον επειδή τα cosmopolitan που είχα ήδη πιει ήταν αρκετά, η ντροπή εξανεμίστηκε και συμμετείχα στο παιχνίδι του βοηθώντας τον να βγάλει τα υπολειπόμενα ρούχα που κάλυπταν τα επίμαχα σημεία. Μετά από λίγη ώρα είχα βρεθεί μαζί του στο υπνοδωμάτιο της φίλης μου ημίγυμνη και με ελάχιστη διαίσθηση του τι γινόταν εκείνη την ώρα, με αποτέλεσμα να κάνουμε σεξ δίχως αύριο. Μια εβδομάδα μετά παντρεύτηκα, αλλά το bachelor μου (ή τουλάχιστον ό,τι θυμάμαι από αυτό) θα μου μείνει αξέχαστο.

Φανή, ετών 29