«Είμαι παντρεμένη, αυτός με απατά και εγώ γνώρισα έναν 12 χρόνια μικρότερο. Να προχωρήσω;»

«Είμαι παντρεμένη, αυτός με απατά και εγώ γνώρισα έναν 12 χρόνια μικρότερο. Να προχωρήσω;»

«Είμαι με τον άντρα μου μονο για τα παιδιά. Να προχωρήσω με τον 30αρη που γνώρισα, αν και δεν μου κάνει ξεκάθαρο τι θέλει;»

Αγαπητέ Dr Love,

ΕΙΜΑΙ 41 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΑΤΗΣΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΤΟΝ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΜΑΘΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ.

ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΦΛΕΡΤ. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΜΑΣ.ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ. ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ, ΜΙΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ, ΜΙΑ ΟΧΙ. ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΕΙ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΩ Η ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ?ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ Η ΑΠΛΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ?ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Αγαπητή φίλη,

όπως έχω ξαναπεί σε παρόμοιες με τη δική σου περίπτωση, ο "παντρεμένος 30άρης" που γνώρισες δεν είναι παρά η αφορμή. Το θέμα σου είναι ο γάμος σου ο ίδιος, ο οποίος, αν όχι δυστυχισμένη, σε κάνει αδιάφορη, απόμακρη και ανήσυχη. Λύσε, με τον εαυτό σου, και εν συνεχεία με τον άντρα σου, το τι θέλεις από τον γάμο σου και, κατά προέκταση, από την ίδια τη ζωή σου.

Αν βέβαια δεν έχεις το θάρρος να το κάνεις, ή οι ειδικές συνθήκες είναι τέτοιες που για διάφορους λόγους, είναι πολύ δύσκολο να πάρεις δραστικές αποφάσεις, συνέχισε τη ζωή σου όσο καλύτερα γίνεται για εσένα.
Στο μέτρο που δεν παραμελείς τα παιδιά σου, την ερωτική - σεξουαλική σου ζωή, ειδικά από τη στιγμή που δεν στην καλύπτει ο σύζυγός σου, οφείλεις να την διεκδικήσεις και να την ζήσεις.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση τώρα, έχω την αίσθηση πως δεν αξίζει να ασχοληθείς
. Δείχνει να πρόκειται για έναν φοβισμένο, αναποφάσιστο τύπο, ο οποίος από τη μια κολακεύεται από την κατάκτηση του (εσύ εισαι αυτή) και από το ενδιαφέρον που του δείχνεις, όμως (σύμφωνα με τις περιγραφές σου) δεν δείχνει ικανός να το προχωρήσει. Και αν το κάνει, θα γίνει απλώς και μόνο για την "κατάκτηση του τροπαίου" και θα επανέλθει σε αυτή την συμπεριφορά που αναφέρεις.

Αν είναι να αναζητήσεις περιπέτεια και σεξ εκτός του γάμου σου, τουλάχιστον να το έχεις και στην πράξη...όχι σε φευγαλέες υποσχέσεις.

Περιμένω ακόμη περισσότερες ερωτήσεις και ιστορίες σας στο info@queen.dpg.gr