Ουπς, ένας οργασμός!

Ουπς, ένας οργασμός!

Τα καλύτερα πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τον οργασμό. Πόσες φορές δεν έχετε βρεθεί στη θέση να κάνετε σεξ και να σκέφτεστε συνέχεια «Μα γιατί δεν τελειώνω; Μα πότε θα τελειώσω; Όχι έτσι, έτσι! Πάρτο λίγο αλλιώς γιατί θα ξημερωθούμε». Αγχώνεστε για τα αποτελέσματα που θεωρείτε πως πρέπει οπωσδήποτε να φέρετε άμεσα και αποκτάτε εμμονή με αυτό το θέμα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Μπλοκάρετε, αγχώνεστε, δεν καταφέρνετε τίποτα, δεν το απολαμβάνετε και τελικά καταλήγετε να προσποιείστε προκειμένου να βγάλετε τον παρτενέρ σας απ' τη δύσκολη θέση και να τελειώνετε επιτέλους μ' αυτή την ιστορία. «Ίσως υπάρξει και δεύτερος γύρος σε λίγο και τότε να τα καταφέρω» αυτοπαρηγοριέστε. Μαντέψτε όμως: το ίδιο άγχος έχει και ο παρτενέρ, τόσο για τον εαυτό του όσο και για εσάς και με το να τον κοροϊδεύετε, τελικά απλά τον παραπλανάτε.

Το πιο βασικό πράγμα που είναι απαραίτητο για να χτυπήσει την πόρτα σας ο οργασμός, και μάλιστα πολλές φορές, είναι η χαλαρότητα. Ηρεμήστε και μην το σκέφτεστε γιατί πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει πως για τη μέση γυναίκα χρειάζονται από 15 μέχρι 40 λεπτά για να έρθει σε οργασμό. Πώς σας φάνηκε;