Έχω να κάνω σεξ 2,5 χρόνια και δεν με απασχολεί και πολύ. Ανησυχώ...

Έχω να κάνω σεξ 2,5 χρόνια και δεν με απασχολεί και πολύ. Ανησυχώ...

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Δεν ξέρω, δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει με εμένα: νέα, όμορφη και να μην την ενδιαφέρει το σεξ;;; Πλησιάζω τα 28 και έχω να κάνω σεξ σχεδόν 2,5 χρόνια, όχι ότι και πριν ήμουν και τόσο του αθλήματος! Τέλος πάντων, βρίσκονται σχεδόν πάντα κάποια παιδιά για να γίνει κάτι, αλλά δεν θέλω να κάνω κάτι μαζί τους, είτε δεν μου αρέσουν είτε δεν είμαι σε φάση εκείνη την στιγμή. Περά από μερικές φορές που θέλω αρκετά να κάνω σεξ κατά τα άλλα είναι σαν να μην υπάρχει το σεξ στην ζωή μου. Σαν να είναι ένα γλυκό ή φαγητό που αν δεν το φάω δεν θα πεθάνω κιόλας. ....Αλλά υπάρχουν και φορές που στενοχωριέμαι γιατί δεν κάνω κάτι και χάνω τα καλυτέρα χρόνια της ζωής μου και τότε πηγαίνουμε σε άλλο θέμα όπου δεν μπορώ να νιώσω επιθυμητή, όμορφη εξαιτίας της αποχής αλλά και ζήλια-οργή για το ότι εγώ είμαι τόσο άχρηστη που δεν κάνω ούτε έρωτα!

Έχω άνδρες φίλους, κάνουμε πλάκα μαζί, μιλάμε ελευθέρα για διάφορα πράγματα αλλά ακόμα και ο κούκλος που θα περάσει δίπλα μου και θα μου δώσει σημασία, θα πω ''πολύ ωραίος άνδρας'' και θα μείνω εκεί (δεν ξέρω για ποιον λόγο θα μείνω εκεί. Επειδή δεν νομίζω ότι θα με προσέξει κάποιος κούκλος ή επειδή τι να με κάνει αν δεν υπάρχει σεξ;) Σαν να είμαι κάτι ουδέτερο, ούτε θηλυκό, ούτε αρσενικό. Χωρίς να έχει ορμές (έκτος από τις γόνιμες μέρες) και απλά ''ζει'' την υπόλοιπη ζωή.........

Ίσως να παίζει σημαντικό ρόλο και το γεγονός ότι δεν έχω εμπειρίες, και η ανασφάλειά μου με κρατά. Δλδ δεν έχω καθόλου εμπειρίες. Μόνο έναν εραστή έχω γνωρίσει μέχρι τώρα όπου παίχτηκαν ερωτικές επαφές μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού! Γενικώς, το έχω χάσει ήδη το παιχνίδι με το θέμα σεξ και άνδρες και δεν θα έπρεπε να με απασχολεί καθόλου. Θα έπρεπε να ασχολούμαι με το να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου όπως την ζω 28 χρόνια τώρα, αλλά πιστεύω πως κάτι θα αλλάξει. Όμως, πως θα πω σε κάποιον ''είμαι 28,εχω κάνει ελάχιστες φορές σεξ, άρα πρέπει να γίνεις ο δάσκαλός μου'' -επειδή όσο και να το κρύψω και να το παίξω η σουπερ ουάου θεογκόμενα που βάζει φωτιές στο κρεβάτι, θα το καταλάβει! Θα εξαφανιστεί εκτός αν είναι τρελά ερωτευμένος μαζί μου, δει ότι είμαι μια ξεχωριστή κοπέλα που δεν δίνεται δεξιά και αριστερά μπλα μπλα μπλα και άλλες τέτοιες βλακείες με τις οποίες παραμυθιάζω τον εαυτό μου, και δεν έχει πρόβλημα..........

Η απάντηση του Queen.gr

Αγαπητή φίλη θα σου φανεί περίεργο αλλά δεν είσαι η μόνη με απάθεια προς το θέμα του σεξ. Συμβαίνει σε πολλές γυναίκες τελευταία, να μένουν άπραγες μήνες ή και πάνω από χρόνο. Απλά δεν εμπνέονται, δεν επιθυμούν, λες και οι ορμές κοιμούνται.

Δεν σημαίνει πως είσαι ανοργασμική ή άχρηστη- στο λέω σε περίπτωση που τα σκέφτεσαι. Συνήθως αυτό συμβαίνει σε ρομαντικές, πιο συναισθηματικές γυναίκες. Γυναίκες που το σεξ δεν μπορεί να αποχωριστεί το συναίσθημα, που δεν μπορεί να μείνει απαραίτητα στην εξωτερική εμφάνιση του άλλου ή την απόλαυση της στιγμής και απαιτεί κάτι πιο βαθύ.

Ναι, μεν εσύ έχεις ένα άγχος παραπάνω- την έλλειψη εμπειρίας που σε κάνει να νιώθεις μειονεκτικά, στην ηλικία των 28 μετρώντας ελάχιστες επαφές και αυτές με τον ίδιο σύντροφο. Καταλαβαίνω το άγχος σου... αλλά μην αφήνεις αυτή σου την πλευρά να σε καταβάλλει. Δεν συμφωνώ με την άποψη του να πιέσεις τον εαυτό σου να αρχίσει να κάνει σεξ απλά για να πει ότι ζει. Για μερικούς ανθρώπους και να αλλάξουν τακτική δεν θα σημάνει αλλαγή στον τρόπο που βλέπουν τα πράγματα- δεν νομίζω να σε γεμίσει με βάση τον τρόπο σκέψης σου.

Κατ' αρχάς πάψε να σκέφτεσαι έτσι και να φοβάσαι. Σε καμία περίπτωση μην κρύβεις αυτό που είσαι. ΄Οσο πιο απλά και ο εαυτός σου είσαι τόσο πιο εύκολα θα σε δεχτεί ο άλλος. Κοίτα, δεν νομίζω να ενοχληθεί κανείς λογικός- φυσιολογικός άντρας από αυτό. Δεν είναι η πρώτη σου φορά και ούτε χρειάζεται να απολογηθείς ή να γίνει δάσκαλός σου. Αυτά απλά συμβαίνουν. Δεν είναι πρόβλημα. Απλά δε γούσταρες! Έτσι είσαι. Δεν είχες λόγο να κάνεις πράγματα που δεν σε ενθουσιάζουν. Τώρα όμως αν βρεθεί κάποιος που σε ελκύει, μην αφήσεις την ανασφάλεια να το σταματήσει. Και γιατί να μην σε κοιτάξει ένας κούκλος; Μια χαρά κοπέλα λες ότι είσαι. Το μόνο που μένει σαν στάμπα πάνω μας και μπορεί να ενοχλήσει, είναι η ανασφάλεια. Αυτό θα διώξει κάποιον, όχι η κατάσταση.

Τέλος, μ@λ@κες κυκλοφορούν πολλοί, όπως και γυναίκες που δεν αξίζουν. Να είσαι έτοιμη να το συνατήσεις κι αυτό- έυχομαι όχι- αλλά άντρες που θα το κάνουν και θα φύγουν θα βρεθούν πολλοί είτε έχεις εμπειρίες είτε όχι. Στο λέω για να ξέρεις, αλλά και πάλι είναι μέσα στη ζωή. Επιπλέον, αν δεν ρισκάρουμε δεν κερδίζουμε, και ο έρωτας ρίσκο είναι. Δεν συμβαίνει τη σήμερον ημέρα να ερωτεύονται σφόδρα οι άνθρωποι πριν κάνουν σεξ. Μπορεί να συμβεί δε λέω, αλλά αυτό αν υπάρχουν οι λοιπές συνθήκες δυναμώνει με την επαφή. Δεν έχεις κάποιο πρόβλημα και δεν είσαι άχρηστη. Μπορεί να μην σου βγαίνει να το παίξεις πορνοστάρ και δεν χρειάζεται, απλά όταν βρεις κάτι που σου αρέσει, αφέσου, εξήγησε πολύ διακριτικά όταν φτάνει η στιγμή ότι 'πάει πολύς καιρός' και όλα τα άλλα είναι θέμα χημείας...

Περιμένουμε τα γράμματά σας στο info@queen.dpg.gr