«Βρισκόμαστε κρυφά, μόνο για σεξ, επί τρία χρόνια. Εγώ θα ήθελα κάτι περισσότερο από αυτό»

«Βρισκόμαστε κρυφά, μόνο για σεξ, επί τρία χρόνια. Εγώ θα ήθελα κάτι περισσότερο από αυτό»

Εδώ και καιρό βλεπόμαστε κρυφά, αλλά εμένα μου αρέσει για κανονική σχέση

Αγαπητέ Dr Love,

Γεια....είμαι πολύ πολύ μπερδεμένη,βρίσκομαι σε δύσκολη θέση η έξοδος είναι μια να φύγω....αλλά οσες φορές προσπαθησα δεν έχω τη δύναμή...με τραβάει σαν μαγνητης...ας ξεκινήσω λοιπόν...μου άρεσε πριν πολλά χρόνια ένα παιδί αλλά επειδή δεν είχαμε ποτέ πολλά πολλά,εγώ δεν εκανα τίποτα για να έρθουμε πιο κοντά..

Ένα βράδυ ήμουν με μια φίλη μου σε ένα μπαράκι σαν στέκι στην περιοχή μας,εκεί μας πλησιασε και άρχισε όλο το παιχνίδι όχι μαζί μου αλλά με τη φίλη μου. Αστείο;;; :) η φίλη μου το είχε ξεχάσει το γεγονός πως μου άρεσε..είμαι κλειστός χαρακτήρας αλλά και όταν είδα οτι ενδιαφέρεται για την φίλη μου,τι μπορούσα να κάνω;! έτσι το ίδιο βράδυ έφυγαν μαζί,έμεινα για λίγο και ύστερα έφυγα κι εγώ. Για λίγες μέρες ακομα το παιχνίδι συνεχισε αλλά επειδή αυτός αλλα της είπε και άλλα έκανε η φίλη μου το σταμάτησε.Από τι κατάλαβα δεν τον ενοχλισε και καθόλου, γιατί δεν έκανε καμία κίνηση στο να ξανα προσπαθήσουν.

Μετά από έναν η δυο μήνες περίπου πλησιασε και εμένα. Εγώ απεφευγα με κάθε τρόπο τη συναντηση αλλά δυστυχώς βρεθήκαμε σε κάτι γενέθλια ενός κοινού φιλου μας και πλέον χωρίς τη φιλη μου...ηπιαμε πολύ και κάποια στιγμή μείναμε οι δυο μας από τους γνωστούς, είχε ξημερώσει και του ζητισα να με πάει σπίτι(δεν είχα άλλη επιλογή).εκεί όσο και αν προσπαθησα να αντισταθώ δεν τα κατάφερα..
Τις επόμενες μέρες μου έδειχνε πολύ ενδιαφέρον εγώ πάλι απεφευγα,γιατί ντρεπομουν τον εαυτό μου που πρόδωσα τη φίλη μου. Τρία χρόνια τώρα βρισκόμαστε στα κρυφά η φιλη μου δε ξέρει τίποτα,δεν βρήκα το κουράγιο να της το πω..κάθε φορά που ρωτάω τον ίδιο πόσο ακομα θα συνεχιστεί όλο αυτό;;; αποφεύγει τη συζήτησή..
Από την άλλη ο κολλητος του είναι ερωτευμενος μαζί μου χρόνια...με πληγώνει το γεγονός που ο φιλος μου (αν μπορείς να τον πεις έτσι),δεν προσπαθεί να έχουμε κάτι παραπανω,που δεν τολμάει να μιλήσει!

Γενικά βρισκόμαστε μόνο για σεξ δεν πολύ μιλάμε (δεν έχουμε πολύ χρόνο,η μήπως δεν θέλει να έχουμε χρόνο) δεν βγαίνουμε δυο μας μη μας δει κανένα μάτι...γενικά επειδή δεν το έχω μοιραστεί με κανέναν νιώθω να πνηγομαι μακριά του και να ανασαίνω όταν είναι δίπλα μου...δεν ξέρω τι να κάνω ώστε αυτή η σχέση να συνεχιστεί σε φωτεινό δρόμο,χωρίς φόβο και αμφιβολία...

Αγαπητή φίλη,

η απάντηση βρίσκεται, ουσιαστικά, στην τελευταία σου παράγραφο " Γενικά βρισκόμαστε μόνο για σεξ δεν πολύ μιλάμε", λες. Δεν έιναι ιδιαιτέρως πολύπλοκο. Γίνεται αιώνες τώρα, σε μεγάλο βαθμό με πρωταγωνιστές άντρες ( το γιατί είναι μια άλλη συζήτηση), αλλά όχι μόνο. Συχνά η "συμφωνία" του είδους αυτού της σχέσης είναι απόλυτα αμοιβαία, για διαφορετικούς λόγους, όμως δεν είναι και λίγες οι φορές που αυτές που το επιδιώκουν είναι και γυναίκες.

Εν προκειμένω ο "φίλος" σου, φέρεται (και δεν τον χαρακτηρίζω έτσι επικριτικά) σαν κόκορας σε κοτέτσι. Πήγε με τη φίλη σου και στη συνέχεια διάλεξε την επόμενη στη σειρά.
Και όπως λες, καιι φαίνεται, την φίλη σου δεν την πείραξε και τόσο, άλλωστε ήταν πολύ σύντομη η σχέση τους - το γεγονός μάλιστα της μικρής διάρκειας με προβληματίζει για τις ¨ενοχές" που νοιώθεις, αφού μιλάς σαν να της "έφαγες" κάποιον σύντροφο ζωής, αλλά ας είναι - με εσένα όμως είναι διαφορετικά. Γιατί εσύ ήσουν και είσαι ερωτευμένη.

Το γεγονός αυτό και μόνο φέρνει σε αδιέξοδο μια σχέση η οποία καταφανέστατα είναι ανισόρροπη: Αυτός σε θέλει για το σεξ. Και ΜΟΝΟ. Μην γελιέσαι ούτε στιγμή. Εσύ, λες πως είσαι ερωτευμένη. Οι επιλογές σου δυο - αν και πραγματικά πιστεύω πως είναι μόνο μια. Θα ξεκινήσω από αυτή, στην οποία προσωπικά δεν πιστεύω.
Του μιλάς, δίνοντάς του την δική σου πλευρά της ιστορίας, το πως νοιώθεις δηλαδή και το τι θα ήθελες. Δώσε του να καταλάβει πως δεν θέλεις (;) να συνεχίσεις με αυτή την τακτική την "σχέση" σας και δες τι θα σου πει. Απλώς να είσαι και προετοιμασμένη αν απλώς σε...χαιρετήσει.

Δεύτερη, και ορθότερη, μιας και δείχνεις να μην είσαι χαρούμενη, είναι να τον χαιρετήσεις εσύ. Έτσι απλά και θαρραλέα, και ας νοιάζεσαι για αυτόν. Συνέχισε τη ζωή σου και μην την περιστρέφεις πια γύρω από κάποιον ο οποίος σε θέλει μόνο για ένα και μόνο λόγο (όχι πως είναι κακός, απλώς, όπως είπαμε δεν σου αρκεί).

Αλλιώς, αν δεν έχεις το κουράγιο για τίποτε από αυτά, γίνε ρεαλίστρια και απλώς απόλαυσε το ότι έχεις.

Περιμένω ακόμη περισσότερες ερωτήσεις και ιστορίες σας στο info@queen.dpg.gr