Πώς να γίνετε η σύντροφος που ονειρεύεται στο κρεβάτι του!

Πώς να γίνετε η σύντροφος που ονειρεύεται στο κρεβάτι του!

Χωρίς φόβο και με πολύ πάθος

Στο μυαλό του άντρα δεν μπορούμε να μπούμε αλλά γνωρίζουμε σίγουρα ένα τουλάχιστον πράγμα που τους περνά συνεχώς από το μυαλό. Το σεξ! Σίγουρα δεν είναι το μόνο αλλά είναι ένα από τα βασικά. Οι άντρες δεν είναι τόσο συνηθισμένοι στο να σκέφτονται 1000 πράγματα ταυτόχρονα. Χρησιμοποίησε λοιπόν, αυτή του την... ανησυχία και φρόντισε να τον κάνεις να μην ησυχάζει με τίποτα!

Η σκέψη ότι η κοπέλα του σκέφτεται και αυτή 24 ώρες το 24ωρο το σεξ σίγουρα θα τον εξιτάρει και θα τον κάνει να θέλει να την ικανοποιεί. Πριν τον δεις, φαντασιώσου με λεπτομέρειες τι θα ήθελες να κάνετε και θα δεις ότι όταν μπει σπίτι, θα έχεις τόση όρεξη για σεξ που θα εκπλαγεί ακόμα κι αυτός. Εκείνος, έχει μάθει ν ακάνει σεξ με συγκεκριμένους τρόπους. Στις γυναίκες τα πράγματα διαφέρουν ακόμη περισσότερο.Μην τον αφήνεις στο έλεος της τύχης του. Καθοδήγησέ τον με τρόπο και δείξε του τι σου αρέσει στο σεξ. Έτσι και οι δυο θα το απολαμβάνετε και εσύ στο τέλος του σεξ δεν θα νιώθεις σαν σκεύος ηδονής. Καλό θα είναι ειδικά τις πρώτες φορές που θα κάνετε σεξ να μην φοβηθείς να αναλάβεις τα ηνία! Δεν υπάρχει τίποτα πιο ερεθιστικό από μία γυναίκα που έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της.

Μίλα ελεύθερα και δοκίμασε μαζί του όλα όσα θέλεις και σου προτείνει- φυσικά μέχρι εκεί που μπορείς! Μην φοβάσαι να δοκιμάσεις νέα πράγματα και δοκίμασε αυτά που δεν σε θίγουν και σου αρέσουν. Όλα όσα φαντ'αζεσαι χωρίς να φοβάαι τι θα σκεφτεί για σένα. Το πολύ πολύ να του μείνεις αξέχαστη! Πάνω απ' όλα όμως μην ντρέπεσαι για το σώμα σου μιας και κανείς μα κανείς δεν είναι τέλειος. Απόλαυσέ το, περιποιήσου το και μη φοβάσαι να κυκλοφορείς συχνά γυμνή μέσα στο σπίτι ή μόνο με τα εσώρουχα σου. Αυτό θα εξάπτει πολύ την φαντασία του και θα είναι πάντα έτοιμος για δράση.

Διαβάστε ακόμη:

Οι «άγνωστες» λέξεις των οργασμών

Ένα με τη φύση

Σεξ στο αυτοκίνητο