Sex: Κι όμως, η «πτώση» μπορεί να οφείλεται στις γυναίκες!

Sex: Κι όμως, η «πτώση» μπορεί να οφείλεται στις γυναίκες!

Και tips για να αποφύγετε τα... λαθάκια!

Mπορεί να θεωρούμε τους άντρες κομματάκι πιο σκληρούς και λιγότερο συναισθηματικούς από εμάς, αλλά η άποψη ότι ένα γυμνό σώμα και μόνο αρκεί για να τους ανάψει και να τους κρατήσει στα ύψη είναι απολύτως λανθασμένη. Δυστυχώς κορίτσια, δεν αρκεί μόνο το ωραίο σας πωπουδάκι και το πλούσιο στήθος σας για να διατηρηθεί η... σκληρότις, αλλά χρειάζονται και κάποια άλλα πραγματάκια, μικρά και ασήμαντα, αλλά κατά βάθος τόσο σημαντικά, τα οποία θα πρέπει να προσέξετε προκειμένου να σας βρει το ξημέρωμα ήρεμους και ευχαριστημένους και όχι μέσα στα νεύρα. Παρακάτω, σας έχουμε κάποιες κινήσεις τις οποίες καλύτερα να αποφύγετε κατά τη διάρκεια του sex αν θέλετε ο καλός σας να μπορέσει να σταθεί στο... ύψος του!

1. Μην κολλάτε πάνω του σαν βδέλλα: Και δεν εννοούμε να μην τον πρήζετε γενικά, που και αυτό θα πρέπει να αποφύγετε, αλλά δεν είναι ανάγκη να κολλάτε πάνω του την ώρα που αυτός βρίσκεται στον... αγώνα! Ωραία είναι η σωματική επαφή, γλυκούλα και αγαπησιάρα αλλά αν είναι υπερβολικά στενή τον αποσυντονίζετε, τον αγχώνεται και τελικά τον... ρίχνετε! Ιf you know what we mean...!

2. Μην επικεντρώνεστε μόνο στα γεννητικά όργανα: Εννοείται ότι είναι το σημαντικότερο, ειδικά όταν μιλάμε για sex, αλλά καλό θα ήταν να ασχοληθείτε και με άλλα σημεία του σώματος. Ανοίξτε βρε κορίτσια και ένα βιβλίο να μορφωθείτε επιτέλους. Στο αντρικό, όπως και στο γυναικείο σώμα, αλλά τώρα μιλάμε για άντρες, υπάρχουν άπειρες ερωτογενείς ζώνες οι οποίες μπορούν να ερεθίσουν τον καλό σας, και τις οποίες ούτε καν υποψιάζεστε. Παλάμες, θηλές, λεκάνη, αυτί είναι μερικές απο αυτές, Αφήστε και λίγο το έρμο το πέος και δώστε λίγη σημασία και σε αυτά τα σημεία. Αλλιώς, υπάρχει περίπτωση από υπερβολική χρήση απλά να... κρασάρει!

3. Mην ξεχνάτε ότι ζυγίζετε κάποια κιλά: Ναι είστε λεπτές και τριανταφυλλένιες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ζυγίζετε και καθόλου! Το να πέσετε με τα... μούτρα πάνω του και να αράξετε σαν... αγελαδίτσα το μόνο που μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα είναι ο καλός σας να πανικοβληθεί και να συγκεντρώσει όλη του την ενέργεια στο να σας...σηκώσει! Καταλαβαίνετε λοιπόν, ότι αν επικεντρωθεί όλη του η προσοχή εκεί, που χρόνος για τον μικρό σας φίλο...

4. Ξύλο και βρισιές: Στην πλειοψηφία των αντρών αρέσει να γίνονται βίαιοι στο κρεβάτι και στην πλειοψηφία των γυναικών αυτό αρέσει, να τα λέμε κι αυτά! Ωστόσο, αν ο καλός σας σας κάνει μαύρη στο ξύλο και βρίζει σαν ψαράς, κανένα πρόβλημα με το επάγγελμα απλά η φράση το λέει, τότε, αντί να ξενερώνετε, και να ξενερώνετε και τον ίδιο, μπορείτε πολύ απλά να του το πείτε! Πιστέψτε μας, αν καταλάβει τότε σίγουρα η ποιότητα του sex θα βελτιωθεί κατά πολύ. Αν όμως συνεχίσετε να ξυνίζετε την μούρη σας χωρίς να μιλάτε, μάλλον θα κάνετε να δείτε χαρά στα σκέλια σας καιρό. Σε κανέναν άντρα δεν αρέσουν οι κατσούφες.

5.Άκρα του τάφου σιωπή: Δεν υπάρχει manual για το τι θα πρέπει να λέει ένα ζευγάρι κατά τη διάρκεια του sex. Σίγουρα όχι για τη γειτόνισσα που νανουρίζει τα εγγόνια της με την γαιδουροφωνάρα της, αλλά μπορείτε να πείτε το οτιδήποτε. Το καλύτερο φυσικά είναι να δίνετε οδηγίες ή συχνά πυκνά να του λέτε πόσο πολύ σας αρέσει αυτό που σας κάνει. Αν παραμείνετε σιωπηλές καθ' όλη τη διάρκεια, τότε μάλλον θα βαρεθεί, τα αποτελέσματα της βαρεμάρας θα φανούν στην... ανατομία του και πολύ σύντομα θα ακούσετε και το ροχαλητό του! Ε συγνώμη, δουλεύει κιόλας ο άνθρωπος!

Διαβάστε επίσης:

5 tips, όταν το μέγεθος δεν...βοηθάει

Δεν καταλαβαίνω αν με βλέπει ερωτικά ή σαν φίλη... Βοηθήστε με!

7+1 τρόποι για να του χαρίσετε το συγκλονιστικότερο στοματικό σεξ της ζωής του