Έρευνα που μας διδάσκει: τι θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες στο κρεβάτι;

Έρευνα που μας διδάσκει: τι θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες στο κρεβάτι;

Από τη θεωρία σύντομα στην πράξη.

Τι θέλουν οι φίλες μας από το σύντροφό τους, κάθε πότε κάνει one night stand η μέση ελληνίδα και πόσο σεξ είναι αρκετό για τη γειτόνισσα που μας κρατάει ξύπνιες τα βράδια ουρλιάζοντας από ευχαρίστηση; Οι γυναίκες μιλάνε για γυναίκες, απαντάνε στα ερωτήματά τους και βρίσκουν λύση στα προβλήματά τους χωρίς να υπολογίζουν τον ξενοδόχο, ή μάλλον καλύτερα τον ενδιαφερόμενο. Μπορεί να συζητάμε ώρες ατελείωτες με τις κολλητές μας στο τηλέφωνο, το chat και το facebook για τα εσώρουχα που θέλουν να αγοράσουν, το δονητή που ντρέπονται να χρησιμοποιήσουν και την αποτρίχωση που δεν πρόλαβαν να κάνουν, όμως επιτέλους ας μας πει κάποιος τι θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες.

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα, μάθαμε τι θέλουν τα σέξι μελανούρια και σας τα γράφουμε για να τα εφαρμόσετε σωστά και ωραία. Δώστε βάση και προχωρήστε στο παρασύνθημα.

  • Οι άντρες θέλουν να τους εξηγούμε τι θέλουμε και πώς το θέλουμε, κοινώς εξηγήστε του τι έχετε κατά νου και το αγόρι θα το κάνει.
  • Αφήστε τα brasilian και σταματήστε να ξυρίζεστε γουλί. Η μόδα εκεί πιο χαμηλά θέλει λίγη βαρβατίλα και λίγη γούνα, παίξτε το γατούλα και δε θα χάσετε.
  • Αφήστε τα κεριά και τα γλυκόλογα, ξεχάστε τα γαλλικά και το μπαλέτο και θυμηθείτε το λιμενεργάτη που κρύβετε κάπου βαθιά μέσα σας. Ο λεγάμενος θέλει να τα ακούσει οπότε τι περιμένετε, ανοίξτε το στόμα σας και βγάλτε του γλώσσα.

Διαβάστε επίσης:
Υπάρχει μυρωδιά που καλεί για σεξ;

Έρευνα που μας ανοίγει τα μάτια: πόσα εκατοστά μπορεί να επιμηκυνθεί ένα πέος;

Έρευνα που μας ξεσκεπάζει: γιατί οι γυναίκες προτιμούν τους πρώην;

Έρευνα που προβλέπει: μεγαλώνετε με πολλές γυναίκες στο περιβάλλον σας; ξεχάστε την ερωτική σας ζωή


DPG Network