«Ήμασταν από διαφορετικούς κόσμους αλλά αγαπιόμασταν. Με χώρισε χωρίς να μου εξηγήσει. Δεν ξέρω τι να κάνω, είμαι απελπισμένος.»

«Ήμασταν από διαφορετικούς κόσμους αλλά αγαπιόμασταν. Με χώρισε χωρίς να μου εξηγήσει. Δεν ξέρω τι να κάνω, είμαι απελπισμένος.»

Καλσπερα,
πριν 3 χρονια γνωρισα μια κοπελα σε παραλια χαλκιδικης εκανα το πρωτο βημα και αρχισα μια σχεση, ειμασταν πολυ ερωτευμενοι θελαμε τοσο πολυ ο ενας τον αλλον που στελναμε μηνυματα καθε 5 λεπτα. Με λατρευε και την λατρευα. Να σας πω ακομα πως αυτη ειναι απο οικογενεια πλουσια και γενικα μεγαλυτερης κοινωνικης ταξης, ακομα και οταν βγαιναμε παρολο που πληρωνα παντα εγω εκεινη ειχε περισσοτερα χρηματα παντα αλλα δεν μου το εδειξε ποτε, δεν με αφησε να νιωσω ποτε αυτη την διαφορα, επερνε δωρα αξιας του δωρου που της επερνα και εγω για να μην νιωθω αβολα μαλλον, ηξερε πως θα με πειραξει αν μου δειξει κατι τετοιο.

Πριν 2 εβδομαδες με πηρε τηλ να συναντηθουμε μου ειπε πως θελει να μεινει μονη,να κατσει και να σκεφτει καποια πραγματα για το μελλον της(ξαφνικα εγινε μελλον της και οχι μελλον μας). Την στιγμη που επρεπε να την αποχωριστω απο εκεινο το ραντεβου την αγκαλια και δεν αντεξαμε αρχισαμε να κλαιμε, εκλαιγε με εναν τροπο λες και εχασε καποιον αγαπημενο της το ενιωθα οτι δεν ηθελε να φυγω απο διπλα της και ετσι μου ψυθιρισε καποια στιγνη "μην φυγεις εκανα λαθος".

Εγω χαρουμενος γυρισα στο σπιτι με την σκεψη πως τελειωσε ο εφιαλτης, την άλλη μερα την πηρα τηλεφωνο και αρχισε να μιλαει καπως παραξενα αρχισε να τα μασαει παλι, κλεισαμε ενα ραντεβου και μου ειπε παλι τα ιδια,πως δεν μπορει να ειναι μαζι μου και πως θελει να μεινει μονη να σκεφτει. Την ρωτησα αν υπαρχει άλλος μου απαντησε όχι, την ρωτησα μηπως δεν με αγαπαει μου απαντησε πως με λατρευει και με αγαπαει περισσοτερο και απο πριν.
Εφυγα απο κοντα της χωρις να καταλαβω γιατι χωρισαμε, απο τοτε δεν με παιρνει ουτε τηλεφωνο, ουτε μηνυματα στελνει, εγω την εχω πριξει στα τηλεφωνα.

Μηπως θελει να χωρισουμε επειδη η σχεση αρχιζει και γινεται ποιο σοβαρη εμεις αγαπιομαστε ποιο πολυ αλλα υπαρχει αυτή η διαφορα της κοινωνικης μας ταξης την κανει να δισταζει? Τι σημαινει θελω να μεινω μονη να σκεφτω αλλα σε αγαπω οσο τιποτα αλλο? Και κατι άλλο, εχω πυρετο, δεν μπορω να φαω, ξερναω συνεχεια, δεν σηκωνομαι απτο κρεβαττι να παω ουτε στην δουλεια, ουτε πουθενα. Μου λειπει παρα πολύ; πως ξεπερνιεται ολο αυτό;
Ευχαριστω πολύ, ελπιζω να μου απαντησετε γρηγορα!!


Αγαπητέ φίλε,

Όταν πρωτοδιάβασα το γράμμα σου, έτοιμος ήμουν να σου πω ότι φταίει η κοινωνική διαφορά που υπάρχει μεταξύ σας. Αλλά δεν άκουσα στο background να παίζει το soundtrack από το έπος "Η νεράιδα και το παλικάρι", είδα ότι η τηλεόρασή μου είναι HD και έγχρωμη, και ξαφνικά θυμήθηκα ότι ζούμε στο 2012. Για αυτό σκότωσε τον Νίκο Ξανθόπουλο που κρύβεις μέσα σου και ας δούμε τα πράγματα ρεαλιστικά.

Μπορεί μια γυναίκα να πει "σε αγαπάω, αλλά θέλω να μείνω μόνη μου"; Φυσικά και μπορεί. Και το εννοεί ότι σε αγαπάει και σε λατρεύει. Αλλά μάλλον ως άνθρωπο και όχι ως ερωτικό σύντροφο. Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβεις. Είναι ένας ευγενικός τρόπος για να σου πει "βαρέθηκα αυτό που έχουμε".
Και μην σκέφτεσαι συνέχεια το ότι μετάνιωσε για μια στιγμή και σου είπε πως έκανε λάθος. Όλοι οι άνθρωποι έχουν αδυναμίες και η συγκεκριμένη δε διαφέρει. Και τα κλάματα είναι φυσιολογικά –όταν έχεις ζήσει τόσα πράγματα και συναισθήματα με κάποιον άλλον, λογικό είναι ο χωρισμός να φέρνει στεναχώρια. Αλλά μέχρι εκεί.

Τι πιστεύω; Ζήσε τη φάση drama queen όσο θέλεις, μίλησε με τους φίλους σου, χαλάρωσε λιγάκι, βγες έξω και ξέσκασε -όλοι το έχουμε περάσει. Και σταμάτα τα τηλέφωνα και τα μηνύματα. Αν υπάρχει μια ελπίδα να καταλάβει αν όντως θέλει να είναι μαζί σου ή όχι, είναι να νιώσει ότι σε έχασε. Και όσο τη ζαλίζεις, απλά γίνεσαι ο σπαστικός της ημέρας. Τίποτα περισσότερο.

ΥΓ. Επειδή γράφει "Dr." μπροστά από το "Love" δεν σημαίνει ότι έχω πάρει και πτυχίο στην ιατρική. Μην σκας που έχεις πυρετό, ξερνάς και δεν μπορείς να φας. Μάλλον ίωση θα είναι (τα ίδια ζόρια τραβάει και ο ανιψιός μου). Πήγαινε όμως καλού κακού σε έναν γιατρό να σου δώσει καμιά αντιβίωση και θα είσαι περδίκι.