Για σένα νοιάσου και γυμνάσου

Για σένα νοιάσου και γυμνάσου

Όταν το γυμναστήριο σας φτιάχνει σώμα και διάθεση.

Με την εγγραφή μου στο γυμναστήριο ένιωθα πως είχα υπογράψει τη θανατική μου καταδίκη. Μετά από μήνες αμέλειας απέναντι στο σώμα μου, η ανάγκη για εκγύμναση έμοιαζε κάτι παραπάνω από επιτακτική.

Ταυτόχρονα έπρεπε να κόψω τα περιττά hamburger από τη διατροφή μου , να μειώσω τα λατρεμένα μου cupcakes και να επικεντρωθώ στον εαυτό μου και το καλύτερο αύριο που ονειρευόμουν για μένα. Οι μέρες περνούσαν, η εγγραφή μου μαζί με την καινούρια μου ταυτότητα με περίμεναν στο τραπέζι της κουζίνας δίπλα στα κλειδιά και οι δικαιολογίες μου παραπάνω από πολλές. Δε μπορώ, δεν προλαβαίνω, δεν έχω χρόνο και άλλα τέτοια ψέματα τόσο στους φίλους όσο και στον εαυτό μου.

Μία μου επίσκεψη όμως μετά από ώρες δουλειάς με έκανε να αλλάξω ολοκληρωτικά την άποψή μου και να γίνω η καλύτερη πελάτισσα. Ο γυμναστής που με ανέλαβε θα μπορούσε να είναι μοντέλο γνωστού οίκου, χορευτής σε show ταλέντων, ακόμα και ηθοποιός ή έστω τραγουδιστής. Ολόλευκο χαμόγελο, έντονες γωνίες, πυκνά ολόμαυρα μαλλιά και καταπράσινα μάτια. Όσο και να προσπαθούσα να συγκεντρωθώ στις διατάσεις, στους κοιλιακούς και στις λοιπές οδηγίες του συμπαθέστατου προπονητή μου, το βλέμμα μου χανόταν κάπου ανάμεσα στα καλογυμνασμένα μπράτσα του και το αγέρωχο όλο υποσχέσεις βλέμμα του. Όταν πια η προπόνησή μου είχε τελειώσει και ο ιδρώτας φανέρωνε ατελείωτες ώρες σκληρής δουλειάς αποφάσισα να συνδυάσω την κοπιαστική εξάσκηση με τη διασκέδαση. Χωρίς περιττά λόγια και δικαιολογίες, εισέβαλλα στα αντρικά αποδυτήρια και του έδειξα με το δικό μου μοναδικό τρόπο τα αποτελέσματα της σκληρής γυμναστικής πάνω στο κορμί μου.

Από δω και πέρα είχα βρει τον προσωπικό μου πράδεισο όπου μπορούσα να γυμνάζω ανέμελα σώμα και πνεύμα.

Μαρία,33