Είσαι ένας μοναδικός συνδυασμός για έναν συγκεκριμένο σκοπό!

Είσαι ένας μοναδικός συνδυασμός για έναν συγκεκριμένο σκοπό!

«Ο κόσμος είναι ένα τεράστιο ανεκπλήρωτο πάζλ. Και μόνο εσύ μπορείς να συμπληρώσεις τον χώρο που είναι μόνο δικός σου»

Πιστεύεις ότι βρίσκεσαι τυχαία στην γη αυτή την δεδομένη στιγμή; Νομίζεις ότι το γεγονός ότι ζεις σήμερα, επηρεάζει τον υπόλοιπο κόσμο; Αυτές οι σκέψεις με ταλάνιζαν πριν από 15 χρόνια όταν άρχισα να ασχολούμαι με τον τομέα της προσωπικής ανάπτυξης. Μετά από πολύ έρευνα και σπουδές κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ο κάθε ένας από εμάς είναι εδώ για να δημιουργήσει συγκεκριμένη αξία ο ένας στον άλλον. Ο κάθε ένας από εμάς φέρνει στον κόσμο κάτι μοναδικό που οι υπόλοιποι το έχουμε ανάγκη.

Ο Μπουκάλια λέει :

«Μια απίστευτη συνειδητοποίηση θα συμβεί την ημέρα που θα αντιληφθείς ότι είσαι μοναδικός σε όλο τον κόσμο. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Είσαι ένας μοναδικός συνδυασμός για έναν συγκεκριμένο σκοπό. Μην αφήσεις κανένα να σε πείσει για το αντίθετο. Μην αφήσεις κανέναν να σε πείσει ότι ο σκοπός σου είναι μια ψευδαίσθηση, ζήσε σε αυτήν την ψευδαίσθηση αν χρειάζεται. Είσαι αυτός ο συνδυασμός ώστε να πετύχεις ακριβώς αυτά που χρειάζεται για να αναπτύξεις τον σκοπό σου. Ποτέ μην πιστέψεις ότι δεν έχεις κάτι σημαντικό να δώσεις. Ο κόσμος είναι ένα τεράστιο ανεκπλήρωτο πάζλ. Και μόνο εσύ μπορείς να συμπληρώσεις τον χώρο που είναι μόνο δικός σου».

«Είσαι μοναδικός σε αυτό τον κόσμο. Κανείς άλλος δεν έχει τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ικανότητες που έχεις εσύ. Ναι, πολλοί έχουν διαφορετικά κομμάτια από αυτές τις γνώσεις και δεξιότητες όμως το ολοκληρωμένο πακέτο, το έχεις μόνο εσύ»!

«Αφιέρωσε λίγο χρόνο και σκέψου: ποιό είναι το στοιχείο, χαρακτηριστικό που σε διαφοροποιεί; Αυτή είναι η βάση της μοναδικότητάς σου. Σου προτείνω να αναπτύξεις αυτό το χαρακτηριστικό, να το προστατέψεις και να βρεις τρόπους να δώσεις αξία στον κόσμο μέσω αυτού! Τώρα είναι η ώρα»!

Βe Unique!

Follow me on twitter https://twitter.com/jill_douka