Προκαταρκτικά στο διαδίκτυο

Προκαταρκτικά στο διαδίκτυο

Όταν ο γείτονας ξελογιάζεται μέσω μιας κάμερας.

Τον τελευταίο καιρό έχω γνωρίσει ένα γείτονά μου τον οποίο έβλεπα συχνά και μου άρεσε πολύ αλλά ήταν αρκετά μικρότερος μου και δεν είχα μπει στη διαδικασία του φλερτ. Εκείνος όμως πρέπει να είχε παρατηρήσει το βλέμμα μου που δεν ήταν τόσο αθώο.

Μια ημέρα λοιπόν που βρεθήκαμε για άλλη μια φορά στο δρόμο με ρώτησε με πολλή άνεση αν χρησιμοποιώ το skype και αν ήθελα να του δώσω το e-mail μου. Στην αρχή σκάλωσα λίγο, αλλά μετά του το έδωσα ευχαρίστως.

Δεν έχασε καθόλου χρόνο και το απόγευμα που γύρισα στο σπίτι από την δουλεία μου, η πρόσκληση ήταν ήδη εκεί. Τον δέχτηκα και αφού ήταν και εκείνος μέσα αρχίσαμε να μιλάμε. Σιγά σιγά άρχισε να με ψαρεύει, μπήκα αμέσως στο παιχνίδι και προσπάθησα να το φέρω στα μέτρα μου. Η αλήθεια είναι ότι ο μικρός με δυσκόλεψε αρκετά. Το παιχνίδι χόντρυνε και δεν υπήρχε περιθώριο παρεξήγησης, τότε τον κάλεσα σπίτι μου αφού εκείνος μένει με τους γονείς του.

Εκεί είναι που μου είπε πως πρέπει να κάνει ένα μπάνιο πρώτα. Πριν σηκωθεί άνοιξε την camera του και με άφησε να παρακολουθήσω όλη την διαδικασία. Όταν χτύπησε η πόρτα μου ήμουν τόσο έτοιμη που αφήσαμε τις εισαγωγές και μπήκαμε κατευθείαν στο ψητό. Το ίδιο σκηνικό με το ίδιο παιχνίδι γίνεται ακόμα κάθε φορά που κανονίζουμε να έρθει σπίτι.

Μαρία, ετών 28