Για ποιους λόγους οι άντρες προτιμούν το πληρωμένο sex;

Για ποιους λόγους οι άντρες προτιμούν το πληρωμένο sex;

Διαβάστε παρακάτω και ίσως να είστε πιο διαλλακτικές μαζί τους στο εξής...

H Julia Roberts στο Pretty Woman ήταν μία πεταλουδίτσα της νύχτας, ιερόδουλη δηλαδή, την οποία ερωτεύτηκε ο σέξι επιχειρηματίας Richard Gere και τελικά την παντρεύτηκε απομακρύνοντάς την από τον... βούρκο! Όλα αυτά βέβαια, ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας και φυσικά των κινηματογραφικών σεναρίων, γιατί η πραγματικότητα απέχει έτη φωτός από την παραπάνω ιστορία. Το συγκεκριμένο επάγγελμα αποτελεί τεράστιο ταμπού, ακόμα και στην εποχή μας, ενώ όσοι άντρες συνηθίζουν να επισκέπτονται οίκους ανοχής ή τελοσπάντων να κάνουν sex με ιερόδουλες, το κρύβουν από τις κατά καιρούς συντρόφους τους γιατί πολύ απλά φοβούνται τις αντιδράσεις τους, οι οποίες ως επί το πλήστον δεν είναι και πολύ ψύχραιμες. Γιατί όμως οι άντρες αρέσκονται στο πληρωμένο sex; Υπάρχουν βαθύτεροι λόγοι ή πολύ απλά είναι στη φύση τους; Ρωτήσαμε και μάθαμε κάποιους από αυτούς και σας τους παρουσιάζουμε, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για να συνειδητοποιήσετε αγαπητές μας φίλες, ότι εσείς δεν κάνετε τίποτα απολύτως λάθος. Είναι όλα θέμα DNA...

1. Πολυγαμία: Κορίτσια, συνειδητοποιείστε το επιτέλους ότι άντρες και γυναίκες είμαστε από άλλο πλανήτη. Μπορεί μία γυναίκα να είναι ικανοποιημένη με έναν και μοναδικό άντρα, ακόμα κι αν δεν γουστάρει πολύ, αλλά οι άντρες βαριούνται εύκολα και θέλουν συνεχώς νέους πειραματισμούς στη σεξουαλική τους ζωή. Τι καλύτερο λοιπόν από μία ιερόδουλη; Άλλωστε, αν τους ρωτήσετε δεν θεωρούν κέρατο το να κάνουν sex με μία επαγγελματία του είδους. Οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά.

2. Απελευθέρωση: Είναι πολύ απλό... Σας ζητάει επίμονα πρωκτικό, τρίο ή διάφορα άλλα πιο... τολμηρά πράγματα κι εσείς αρνείστε; Να ξέρετε, ότι αν δεν ικανοποιήσει τις βρώμικες επιθυμίες του δεν θα ησυχάσει! Του γίνεται κάπως σαν εμμονή. Αν λοιπόν πείτε όχι την πρώτη, τη δεύτερη άντε και την τρίτη φορά, να ξέρετε ότι θα το βρει αλλού! Και πραγματικά, να κάνετε το σταυρό σας αν είναι ιερόδουλη και όχι η απελευθερωμένη, και κουκλάρα, κολλητή του. Δεν είπαμε να δέχεστε ότι σας ζητήσει, απλά να είστε έτοιμες να αντιμετωπίζετε τις συνέπειες των πράξεών σας!

3. Ευκολία: Κακά τα ψέματα, οι σχέσεις στις μέρες μας περνούν τεράστια κρίση. Και μπορεί στις γυναίκες να λείπει περισσότερο η αγκαλιά αλλά στους άντρες λείπει το sex χωρίς το οποίο δύσκολα τα βγάζουν πέρα. Αν λοιπόν ένας άντρας είναι αδέσμευτος και δεν έχει εμφάνιση μοντέλου για να του λένε ναι όλες οι γυναίκες, τι καλύτερο από το να επισκεφθεί έναν οίκο ανοχής! Θα ξελαμπικάρει και μετά θα έχει πιο καθαρό μυαλό στην αναζήτηση συντρόφου!

4. Μακριά κι αγαπημένοι: Ο μεγαλύτερος φόβος των αντρών, μη μας ρωτάτε γιατί, είναι μήπως κάποια γυναίκα με την οποία έχουν καθαρά σεξουαλική σχέση ζητήσει κάτι παραπάνω. Όχι ότι είναι δύσκολο να πουν λυπάμαι δεν μπορώ, αλλά θεωρούν σαν χρέος προς τον εαυτό τους να έχουν αλλεργία στις δεσμεύσεις. Το πληρωμένο sex λοιπόν, εκτός από όλα τα υπόλοιπα θετικά, έχει και το γεγονός ότι δεν πρόκειται η εκάστοτε επαγγελματίας του είδους να τους ζητήσει να πάνε για ποτό ή φαγητό. Όχι ότι αν το ζητήσετε θα είναι καταστροφικό, αλλά είπαμε, άντρες και γυναίκες, άλλοι πλανήτες!

5. Χωρίς άγχος: Η αλήθεια είναι ότι τα αγόρια έχουν ένα παραπάνω άγχος όταν πρόκειται να κάνουν sex με μία κοπέλα, πόσο μάλλον για πρώτη φορά. Μπορεί να μην επέλθει η αναμενόμενη ανύψωση, μπορεί να μην καταφέρει να τελειώσει ή μπορεί να τελειώσει στα 2 πρώτα λεπτά! Όλα αυτά, προκαλούν εφιάλτες στους άντρες ενώ μόνο κάνοντας εικόνα το γεμάτο οίκτο βλέμμα της παρτενέρ, είναι ικανοί να σκάψουν λαγούμι και να βρεθούν 20 μέτρα κάτω από τη γη. Προκειμένου να αποφύγουν λοιπόν όλα αυτά, προτιμούν μία ιερόδουλη η οποία σίγουρα έχει δει και καλύτερα, αλλά έχει δει και πολλά χειρότερα! Εξάλλου, καμιά τους δεν πρόκειται να τους πει ότι δεν είναι καλοί. Εφόσον την πληρώνουν, είναι υποχρεωμένη να ουρλιάζει ίσα με το Θεό!

6. Αξιόπιστη διδασκαλία: Το 90% των αντρών, είχαν την πρώτη τους σεξουαλική εμπειρία σε οίκο ανοχής. O λόγος; Αφενός τα αγόρια κάνουν κατά μέσο όρο sex αρκετά νωρίτερα από τα κορίτσια, οπότε αν δεν βρουν κάποια μεγαλύτερη, έχουν ως επιλογή, ή τον αυνανισμό μέχρι να μεγαλώσουν ή τον οίκο ανοχής και αφετέρου είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για τους νεαρούς παρθένους, να εξοικειωθούν με το γυναικείο σώμα και να μάθουν πέντε πράγματα παραπάνω χωρίς την γνωστή αμηχανία της πρώτης φοράς.

Διαβάστε επίσης:

6+1 απίστευτα (και αηδιαστικά) αφροδισιακά

6 χρόνια κέρατο. Ούτε εγώ ούτε οι φίλοι μας τον είχαμε καταλάβει!

Tips για να ικανοποιήσετε τον παρτενέρ σας με τα ...χεράκια σας