Πώς να κάνετε sex κάτω από την οικογενειακή στέγη!

Πώς να κάνετε sex κάτω από την οικογενειακή στέγη!

Aν υπάρχει θέληση όλα γίνονται!

Χριστούγεννα είναι κατεξοχήν οικογενειακή γιορτή και όσο και αν προτιμούσατε να κάτσετε σπίτι σας με τον καλό σας και να κάνετε αγκαλίτσες μπροστά από το τζάκι ή έστω τη σόμπα σας, υποχρεούστε να επισκεφθείτε τους δικούς σας για να περάσετε με όλο το σόι τις άγιες αυτές ημέρες! Μέχρι εδώ καλά... Το γίνεται όμως όταν οι δικοί σας επιμένουν να πάρετε μαζί και τον καλό σας για να τον γνωρίσουν επιτέλους και να του δείξουν πόσο φιλόξενη και υπέροχη οικογένεια έχετε; Σίγουρα για κανέναν δεν αποτελεί μία ιδανική κατάσταση, αλλά είναι κάποια πράγματα που μοιραία κάποια στιγμή θα γίνουν. Και όσο και αν θέλετε οι μέρες που θα φιλοξενηθείτε να περάσουν γρήγορα και ανώδυνα, είναι κι εκείνες οι στιγμές που απλά θα θέλετε να κάνετε sex με το φίλο σας, κι ας ξέρετε ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να εμφανιστεί η γιαγιά σας! Παρακάτω σας έχουμε έναν οδηγό επιβίωσης για καυτό sex ακόμα και κάτω από την οικογενειακή στέγη!

1. Σιωπηλά: Αρχικά παλέψατε και κερδίσατε το δικαίωμα να κοιμάστε στο ίδιο δωμάτιο με τον καλό σας, ακόμα και αν στριμώχνεστε στο παλιό ημίδιπλο κρεβατάκι σας με φόντο φωτογραφίες από την 5ήμερη! Και έτσι όπως κάνει κρύο και είστε αγκαλίτσα το πράγμα πάει από μόνο του σε επαφές άλλου τύπου! Ωστόσο, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να μπουκάρει η μαμά σας απλά και μόνο για να σας ρωτήσει πώς να φτιάξει το κοτόπουλο αύριο ή αν τελικά η Ελένη Μενεγάκη θα κάνει εορταστική εκπομπή! Κλειδώστε λοιπόν καλά τηνν πόρτα και προσπαθήστε να είστε όσο πιο αθόρυβοι μπορείτε! Η αλήθεια είναι ότι όλο και κάποιος ήχος θα ακουστεί, αλλά και μόνο ο κίνδυνος ότι μπορεί να γίνετε τσακωτοί είναι αρκετός για να σας δώσει ένα από τα πιο καυτά και ένοχα sex της ζωής σας!

2. Στο μπάνιο: Το ιδανικό είναι βέβαια να υπάρχουν δύο μπάνια, αλλά ακόμα και με ένα μπορεί να γίνει δουλίτσα. Πάρτε λοιπόν την πετσετούλα σας και πείτε ότι πάτε να κάνετε το μπάνιο σας, ενώ προηγουμένως έχετε διαβεβαιώσει την μανούλα σας ότι η κουρτίνα της μπανιέρας θα είναι τραβηγμένη! Μετά από λίγο ο καλός σας, και επειδή θα σας πιέζει ο χρόνος προκειμένου να ετοιμαστείτε για το οικογενειακό τραπέζι, μπορεί να κάνει δειλά δειλά την είσοδό του για να πλύνει τα δόντια του ή να ξυριστεί. Με συνοπτικές διαδικασίες λοιπόν στηθείτε στα τέσσερα, προσοχή για τυχόν γλίστρες και κάντε το πιο γρήγορο και... υγρό sex! Προσοχή: Θα πρέπει απαραιτήτως να είναι γρήγορο γιατί αλλιώς η μαμά θα αγχωθεί και θα φοβηθεί ότι γλιστρήσατε και χτυπήσατε το κεφάλι σας. Κλασικό!

3. Για ψώνια: Και ενώ οι γυναίκες της οικογένειας ετοιμάζουν το γιορτινό τραπέζι, η γιαγιά σας συνειδητοποιεί ότι δεν έχετε αρκετά... καρότα! Τα μαγαζιά είναι ακόμα ανοιχτά, και παρά το γεγονός ότι το καρότο δεν είναι και τόσο απαραίτητο, προθυμοποιηθείτε να πάτε μέχρι το μανάβικο της γειτονιάς. Φυσικά πάρτε μαζί και τον καλό σας, ο οποίος θα σας βοηθήσει με τα ψώνια γιατί στο μεταξύ θα έχουν θυμηθεί και καμιά δεκαριά άλλα πράγματα που χρειάζονται! Πάει κάπου το μυαλό σας; Φυσικά sex στο αυτοκίνητο! Φροντίστε βέβαια να παρκάρετε κάπου ερημικά γιατί δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να σας... παίρνουν μάτι! Ή μάλλον υπάρχει: Να σας πάιρνει μάτι πλανόδιος, μεθυσμένος Άγιος Βασίλης ο ποίος σέρνει μαζί του και ένα παιδάκι ντυμένο ξωτικό! Φρικτό...

4. Λίγο πριν το δείπνο: Από στιγμή σε στιγμή έρχονται οι καλεσμένοι κι εσείς μόλις έχετε ολοκληρώσει τις προετοιμασίες, έχετε βοηθήσει την μαμά και τις θείες για να δουν πόσο προκομμένο κορίτσι είστε, και τώρα αγναντεύετε τον καλό σας ο οποίος πίνει κρασί στο καθιστικό, ακούγοντας μπαμπά και θείους να μιλούν για πολιτική. Στείλτε του ένα μήνυμα όπου θα δίνετε ραντεβού στο δωμάτιό σας και φύγετε με την δικαιολογία ότι πάτε να ετοιμαστείτε! Χρόνος για προκαταρκτικά και παιχνίδια δεν υπάρχει, οποτε καλό θα ήταν να μπείτε κατευθείαν στο ψητό! Πριν επιστρέψετε στο οικογενειακό τραπέζι, ρίξτε μία ματιά στον καθρέφτη. Όλο και κάτι θα βρείτε να διορθώσετε...

Διαβάστε επίσης:

Tips για προκαταρκτικά που δεν θα ξεχάσει ποτέ!

Για ποιους λόγους οι άντρες προτιμούν το πληρωμένο sex;

6+1 απίστευτα (και αηδιαστικά) αφροδισιακά