Καλύτερα μόνη, παρά μορμόνη

Καλύτερα μόνη, παρά μορμόνη

Γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι «φρούτο» μπορεί να είναι ο αξιοπρεπέστατος άνδρας που καλείς στο κρεβάτι σου.

Πριν από πολλά χρόνια ζούσα στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα. Στην Ελλάδα ήρθα στα 30 μου, όταν αποφάσισα πως η Αμερική δεν είναι ο τόπος που θέλω να ζω. Εκεί, γνώρισα έναν άνδρα ο οποίος μου άρεσε πολύ. Βγαίναμε, όμως κατά βάση πηγαίναμε σινεμά, θέατρο και ποτέ δεν είχαμε βγει για ποτό, ενώ μου είχε πει πως ήταν ξυλουργός και πως ζούσε λίγο έξω απ' την πόλη.

Όταν ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε από το φλερτ στο σεξ, το κάλεσα στο σπίτι μου και κυριολεκτικά τον ξεμονάχιασα. Καθώς προσπαθούσα να αφαιρέσω από πάνω του τα περιττά ρούχα, ένιωσα από την πλευρά του μια αντίσταση, μολονότι έβλεπα πως με ήθελε πολύ. Τότε, προς μεγάλη μου έκπληξη τον άκουσα να μου λέει πως είναι μορμόνος πολυγαμιστής, πως έχει άλλες τρεις γυναίκες στην κοινότητα μορμόνων που ζει και πως θα ήθελε να γίνω εγώ η τέταρτη.

Νόμισα πως κάποιος μου κάνει πλάκα, μέχρι που μετά από μερικές μέρες με πήγε στο σπίτι του για να γνωρίσω τις υπόλοιπες γυναίκες του. Ήταν όλες ευγενέστατες και με υποδέχτηκαν με χαμόγελο και χαρά, καθώς ο σύζυγός τους, τους είχε ήδη μιλήσει για μένα. Όπως καταλαβαίνετε, έκανα μια στροφή και έφυγα όχι μόνο από την κοινότητα και την πόλη, αλλά από τη χώρα ολόκληρη, αφού οι Ηνωμένες Πολιτείες τελικά κρύβουν υπερβολικά πολλές εκπλήξεις για μια φυσιολογική γυναίκα σαν εμένα...