5 τύποι αντρών με τους οποίους πρέπει, οπωσδήποτε, να κάνετε sex!

5 τύποι αντρών με τους οποίους πρέπει, οπωσδήποτε, να κάνετε sex!

Γιατί πάνω απ' όλα μετράει η εμπειρία...

Aς είμαστε ειλικρινείς, οι καιροί έχουν αλλάξει όπως φυσικά τα ήθη, τα έθιμα και τα ταμπού. Ξεχάστε τις παλιές, κακές, εποχές που η γυναίκα γνώριζε ένα άντρα, τον οποίο στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν ήθελε κιόλας, και τον παντρευόταν! Πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά και οι γυναίκες έχουν τη δυνατότητα να έχουν τις ίδιες εμπειρίες με τους άντρες ή σε κάποιες περιπτώσεις και περισσότερες! Γιατί κακά τα ψέματα, πώς θα καταλάβεις ότι κάποιος είναι σωστός για σένα, αν προηγουμένως δεν έχεις γνωρίσει τον... λάθος; Δεν εννοούμε φυσικά να μην έχετε κριτήρια ή να κάνετε το sex σκοπό ζωής, αλλά καλό θα ήταν να απαλλαγείτε από κάποια ταμπού και να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο. Παρακάτω, σας έχουμε 5 τύπους αντρών τους οποίους σχεδόν όλες οι γυναίκες έχουν δοκιμάσει σε περιόδους πειραματισμού. Γιατί για κάτι πιο μόνιμο, μάλλον δεν είναι και οι κατάλληλοι...

1. Ο αγαθιάρης γυμνασμένος: Εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε: Είμαστε πολύ υπέρ της σωματικής άσκησης και της σωστής διατροφής και σε καμία περίπτωση δεν υποννοούμε ότι όταν κάποιος φροντίζει το σώμα του είναι και χαζός. Ωστόσο, μία μεγάλη μερίδα των αντρών αυτών είναι κάπως... ευνουχισμένοι πνευματικά! Θα τους συναντήσετε στο γυμναστήριο, πάντα στα βάρη, να ιδρώνουν και να ξεφυσάνε, ενώ αρκετές φορές συμβουλεύονται το γυμναστή τους για... κρεατίνες! Αναμφισβήτητα είναι ωραίος, έχει κορμάρα και αν κυκλοφορήσετε μαζί του όλες οι γυναίκες θα σας φθονήσουν, ακόμα και οι φίλες σας φυσικά! Στο sex είναι πραγματική sex machine, τόση γυμναστική δεν πάει τσάμπα, και να είστε σίγουρες ότι αν έχετε ελάχιστο μυαλό μπορείτε να περάσετε πολύ καλά μαζί του! Για μία εβδομάδα... Προσοχή, αποφύγετε τις συζητήσεις και προτιμήστε το sex. Τα καταφέρνει πολύ καλύτερα στο δεύτερο!

2. Ο... γκομενιάρης: Να είστε σίγουρες ότι με το συγκεκριμένο σχέση δεν θα κάνετε εκτός φυσικά αν κεραυνοβοληθεί, που δεν το νομίζουμε! Δεν είναι πολύ ωραίος αλλά πολύ απλά έχει κάτι. Έχει στο ενεργητικό του αμέτρητες ερωτικές παρτενέρ τις οποίες μετά από συγκεκριμένο αριθμό συνευρέσεων απλά τις παρατάει! Το πιο πιθανό είναι να έχει δοκιμάσει και κάποια φίλη ή γνωστή σας την οποία εν συνεχεία, πλήγωσε. Γιατί όμως να κάνετε sex μαζί του; Πολύ απλά για την εμπειρία! Έχει πάει με τόσες πολλές γυναίκες, που είναι μάστερ στο άθλημα και επιπλέον ξέρει από πρώτο χέρι πως να σας κάνει να αισθανθείτε θεά! Αν τελικά πέσετε στον έρωτά του και σας παρατήσει, μη στενοχωριέστε, σκληραγωγείστε για το μέλλον ώστε να αντιμετωπίζετε με περισσότερη αναισθησία άντρες του είδους του.

3. Ο άσχημος: Ναι καταλαβαίνουμε ότι όταν είστε σε ένα μπαρ και πίνετε το ποτό σας, αν σας πλησιάσει ένας τύπος ο οποίος είναι λίγο κοντούλης, λίγο καραφλούλης και έχει και μια όμορφη κοιλίτσα, στην καλύτερη θα τον αγνοήσετε! Κι όμως, είναι ελάχιστες οι φορές που κάποια γυναίκα έχει κάνει sex με έναν τέτοιο τύπο και δεν εχει μείνει υπέρ-ευχαριστημένη! Μπορεί να μην είναι σωσίας του Brad Pitt, ούτε καν, αλλά λόγω της όχι και τόσο εντυπωσιακής του εμφάνισης, έχει φροντίσει να αναπτύξει άλλα στοιχεία της ύπάρξής του! Ίσως να ακούγεται κλισέ αλλά έτσι είναι. Οι άντρες οι οποίοι δεν μπορούν να έχουν μία γυναίκα μόνο με την εμφάνιση, είναι έξυπνοι, έχουν χιούμορ και τελικά καταλήγουν άκρως ερωτεύσιμοι. Ας μην αναφερθούμε στο sex όπου εκεί συνήθως δίνουν ρέστα, καθώς επικεντρώνονται στη δική σας ευχαρίστηση και όχι στο αν οι κοιλιακοί τους φαίνονται εντυπωσιακοί.

4. Αυτός που μισείς: Ότι κι αν πει, ότι κι αν κάνει, όποια άποψη και να έχει, σας φαίνεται εκνευριστικός και το μόνο που θέλετε είναι να τον χτυπήσετε; Μπορεί όντως αυτό να αισθάνεστε, αλλά να ξέρετε ότι τόσο μίσος και σπαραγμός δεν είναι αδικαιολόγητα. Συνήθως οι άνθρωποι που μας προκαλούν ακραία συναισθήματα, είστε αγάπης είτε μίσους, δεν μας είναι ποτέ μα ποτέ αδιάφοροι! Οποτε τι καλύτερο από το να κάνετε sex με τον μεγάλο σας εχθρό; Η ένταση θα ξεχυλίζει, η συνεύρεση θα είναι αρκούντως βίαιη και μπορείτε ανά τακτά χρονικά διαστήματα να του υπενθυμίζετε πόσο τον μισείτε. Πάμε στοίχημα ότι θα είναι το καλύτερο sex της ζωής σας! Μετά από αυτό μπορείτε ωραιότατα να συνεχίσετε να τον μισείτε. Γιατί μπορεί να κάνει εξαιρετικό κρεβάτι, αλλά χαρακτήρα δεν πρόκειται να αλλάξει.

5. Με... μακρινό συγγενή: Πριν πέσουν οι μηνύσεις και επικρίσεις, να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Αναφερόμαστε σε έναν άντρα ο οποίος είναι μακρινός συγγενής και ίσως να έχετε δει ελάχιστες φορές στη ζωή σας. Αλλά κακά τα ψέματα, πόσες φορές δεν έχετε βρεθεί καλεσμένες σε γάμο ξαδέρφης και να ενθουσιαστείτε με το σέξι αγόρι που κάθεται απέναντι; Και αν δηλαδή η μητέρα σας πληροφορήσει ότι είναι γιος του τρίτου ξάδερφου του πατέρα σας, που είναι το κακό τελοσπάντων; Μήπως και πρόκειται να τον παντρευτείτε; Αλλά και να τον παντρευτείτε, πάλι δεν βλέπουμε το πρόβλημα. Εδώ οι βασιλείς παντρεύονταν τα αδέρφια τους.... Λέμε τώρα!

Διαβάστε επίσης:

5, αλάνθαστα, σημάδια ότι σας απατάει!

Sex: Τί είναι ψέμα και τί αλήθεια;

5+1 μύθοι για το πρωκτικό sex, καταρρίπτονται!