4 στάσεις για εγγυημένους οργασμούς!

4 στάσεις για εγγυημένους οργασμούς!

Δοκίμασέ τις απόψε κιόλας

Tο έχουμε πει: το σεξ είναι ωραίο, και το καλό σεξ ακόμα καλύτερο! Και τι κάνει το σεξ καλό; Μα φυσικά ο οργασμός! Και δεν εννοούμε του άντρα, γιατί έχουν την μαγική ικανότητα πάντα, ή έστω κατά 99% να τελειώνουν, αλλά της γυναίκας που όσο να πεις είναι κομματάκι πιο... δύσκολος. Εννοείται ότι για να καταφέρει μία γυναίκα να φτάσει στην κορύφωση, το παν είναι να γουστάρει τον παρτενέρ. Τι γίνεται όμως όταν η έλξη, ίσως και ο έρωτας υπάρχουν, αλλά απουσιάζει πλήρως η τεχνική για να μπορέσει να μπει το κερασάκι στην τούρτα; Eκεί φίλη μου υπάρχει αμηχανία η οποία συνήθως καταλήγει σε εκνευρισμό! Γι' αυτό λοιπόν εμείς, σου έχουμε 4 στάσεις-Ευαγγέλιο, τις οποίες καλά θα κάνεις να εφαρμόσεις αν θέλεις εγγυημένα να δεις... πυροτεχνήματα!

Στάση πρώτη: Ξάπλωσε ανάσκελα και βάλε τον παρτενέρ σου να σταθεί οριζόντια από πάνω σου. Φέρνεις τα πόδια σου στον αέρα στο ύψος των ώμων του και τον αφήνεις να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα! Από την μία, δίνεις την ευκαιρία στον καλό σου να αισθανθεί κυρίαρχος του παιχνιδιού και από την άλλη η εν λόγω στάση επιτρέπει ολική διείσδυση αλλά και επαφή με το σημείο G σου! Εγγυημένη επιτυχία.

Στάση δεύτερη: Φαντάσου τη γνωστή και αγαπητή σε όλους μας ιεραποστολική στάση, αλλά με μία μικρή και καίρια παρέμβαση. Βάλε κάτω ακριβώς από την λεκάνη σου ένα μαξιλαράκι ώστε το σημείο να βρίσκεται λίγο πιο ψηλά από το υπόλοιπο σώμα και πίστεψέ μας το αποτέλεσμα θα σε αφήσει άφωνη. Πολλές γυναίκες μάλιστα υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη είναι η μοναδική στάση με την οποία μπορούν να έρθουν σε οργασμό! Αν είσαι και λίγο γυμνασμένη, μπορείς να παραλείψετε το μαξιλαράκι και να σταθείς στον αέρα! Προσοχή... Μόνο αν είσαι γυμνασμένη!

Στάση τρίτη: Πρόκειται για μία άκρως πετυχημένη παραλλαγή του γνωστού σε όλους doggy style. Ξάπλωσε μπρούμυτα και βάλε τον παρτενέρ σου να ξαπλώσει επίσης μπρούμυτα από πάνω σου. Αν είσι αρκετά υγρή μπορείς να έχεις τα πόδια σου κλειστά ώστε να ο κόλπος σου να είναι όσο το δυνατόν πιο στενός. Η συγκεκριμένη στάση, δεν προσφέρει μόνο πολλαπλούς οργασμούς και στους δυο σας, αλλά είναι και ιδιαιτέρως ξεκούραστη ειδικά για σένα. Αν δεν είσαι πολύ υγρή από την αρχή, μπορείς να έχεις τα πόδα σου ανοιχτά, και να τα κλείσεις όσο ο παρτενέρ σου θα βρίσκεται μέσα σου. Αξίζει!

Στάση τέταρτη: Βάλε τον παρτενέρ σου να ξαπλώσει ανάσκελα κι εσείς στάσου από πάνω του, Όπως πολύ καλά καταλάβες, η στάση αυτή περιέχει κάποια στοιχεία των υπόλοιπων καουμπόικων στάσεων με μία μικρή ιδιαιτερότητα: πέρασε τα πόδια σου αριστερά και δεξιά από την μέση του, ίσως και λίγο παραπάνω και στηρίξου στις πατούσες σου και κατ' επέκταση στις γάμπες σου. Να ξέρεις, ότι η βαριά δουλειά θα πέσει σε σένα οπότε αν έχεις κάποια παραπάνω κιλάκια, καλό θα ήταν να μην την επιχειρήσεις.