Καμαρίνι ηδονής

Καμαρίνι ηδονής

Όταν στα παρασκήνια ενός θεάτρου ένας έρωτας θεριεύει.

Είμαι μια νεαρή ηθοποιός και εδώ και πέντε χρόνια ασχολούμαι επαγγελματικά με την υποκριτική. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα, αλλά ευτυχώς είμαι από τις τυχερές του χώρου. Κάθε σεζόν μέχρι τώρα έχω έναν ρόλο στο θέατρο και με μια μικρή βοήθεια από τους γονείς μου καταφέρνω και τα βγάζω πέρα.

Όσο για τους έρωτες, αυτοί πάντα ξεφυτρώνουν στο σανίδι και καταλήγουν σύντομα με μπόλικο δράμα στην καταστροφή τους. Μέχρι φέτος. Φέτος το χειμώνα, ένας σκηνοθέτης που δεν είχα ξαναδουλέψει μαζί του με ζήτησε στο καστ των ηθοποιών του. Μόνο που εκτός από το όποιο ταλέντο μου, εκείνος ήθελε και την καρδιά μου.

Παρόλο που ήταν παντρεμένος με φλέρταρε από την πρώτη στιγμή. Τα λόγια του μαγευτικά. Μου μάθαινε τόσα πολλά πράγματα, με καθοδηγούσε τόσο σωστά.

Ένα βράδυ τελειώσαμε αργά την πρόβα και ενώ οι άλλοι έφυγαν γρήγορα, εγώ καθυστέρησα επίτηδες θέλοντας περισσότερο χρόνο μαζί του. Πιάσαμε την κουβέντα, αναλύσαμε ρόλους, μιλήσαμε για τον έρωτα και κάπου εκεί με φίλησε. Η συνέχεια γράφτηκε στα καμαρίνια, πάνω σε έναν μικρό, παλιό καναπέ.

Με είχε κατακτήσει. Από τότε και εδώ και τρεις μήνες είμαι το τρίτο πρόσωπο στο γάμο του. Δεν νιώθω ενοχές. Τον αγαπώ τόσο πολύ και τον κάνω ευτυχισμένο.