Βαριέστε να κάνετε sex; Tips για να ξυπνήσετε και πάλι το... πάθος!

Βαριέστε να κάνετε sex; Tips για να ξυπνήσετε και πάλι το... πάθος!

Kαι φυσικά να ανανεώσετε τη σχέση σας!

Μπορεί το sex να είναι όμορφο, να αναζωογονεί και να καθαρίζει το πνεύμα και το μυαλό, αλλά υπάρχουν και μερικές περίοδοι στη ζωή ενός ανθρώπου, που βρίσκεται στο κάτω κάτω μέρος της λίστας του, και κάποιες φορές μάλιστα δεν υπάρχει καν! Είναι ίσως λόγω πεσμένης ψυχολογίας, λόγω κάποιων προβλημάτων ή ακόμα και η ρουτίνα που χτυπάει αρκετά συχνά τα ζευγάρια, με αποτέλεσμα το κρεβάτι να το χρησιμοποιούν μόνο για ύπνο, άντε και για την ανάγνωση... περιοδικών. Εμείς δεν σκοπεύουμε να αναλύσουμε τους λόγους για τους οποίους τα ζευγάρια έχουν κόψει πλέον το sex, αλλά σας έχουμε κάποια ωραιότατα tips για να ξυπνήσετε και πάλι το πάθος σας και να πάρει φωτιά το κρεβάτι!

1. Φροντίστε τον εαυτό σας: Το sex είναι μία καθαρά εγωιστική πράξη, η οποία όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε είναι το μέσο αρχικά για την προσωπική μας ικανοποίηση και εν συνεχεία για την ικανοποίηση του άλλου. Eφόσον λοιπόν τα πράγματα είναι έτσι, το πρώτο που έχετε να κάνετε είναι να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Γυμναστείτε και γενικότερα μπείτε στο τριπάκι της ανανέωσης. Αγοράστε καινούρια εσώρουχα, αλλάξτε μαλλιά και φροντίστε τη διατροφή σας. Να είστε σίγουρες, ότι και εσείς θα αποκτήσετε περισσότερη όρεξη για sex και ο καλός σας θα σας δει με άλλο μάτι. Η ανανέωση και οι καινούριες παραστάσεις καμιά φορά είναι πιο δυνατά και από τον μεγαλύτερο έρωτα.

2. Βγείτε με διαφορετικές παρέες: Μπορεί να περνάτε πολύ ωραία μαζί γιατί είστε αδελφές ψυχές, αλλά το γεγονός ότι έχετε δύο μήνες να κάνετε sex μάλλον λέει πολλά. Χωρίς να θέλουμε να σας αγχώσουμε, θα πρέπει να κάνετε κάτι και μάλιστα άμεσα. Προτιμήστε λοιπόν να κρατήσετε τις αποστάσεις σας για λίγο καιρό. Δεν εννοούμε φυσικά να χωρίσετε, αλλά μπορείτε, αν βλεπόσασταν κάθε μέρα να συναντιέστε τρεις φορές την εβδομάδα και τις υπόλοιπες να ασχολείστε με κάτι που σας αρέσει ή να βγαίνετε με τους φίλους σας. Αφενός και θα ανανεωθείτε, και θα λείψει ο ένας στον άλλο και θα έχετε πράγματα να συζητήσετε όταν συναντιέστε. Προτιμάτε δηλαδή να βρίσκεστε κάθε μέρα και να βαριέστε ή να περνάτε λιγότερο αλλά πιο ποιοτικό χρόνο μαζί;

3. Δείτε μαζί... ταινίες πορνό: Μπορεί οι εν λόγω... παραγωγές να έχουν πολύ μεγαλύτερη απήχηση στο αντρικό φύλο, αλλά πιστέψτε μας, δεν είναι κατακριτέο, ούτε μία γυναίκα να παρακολουθεί πορνό, αλλά ούτε και να το... απολαμβάνει! Βάλτε λοιπόν να δείτε μαζί μία ταινία, χαλαρώστε στον καναπέ και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αφενός θα διδαχτείτε πολλά κι αφετέρου θα ερεθιστείτε και η λίμπιντός σας θα φτάσει στα ύψη. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, μπορείτε να ξεκινήσετε τα πιαχνιδάκια σας κατά τη διάρκεια της ταινίας έτσι ώστε να παίρνετε και ιδέες σε πραγματικό... χρόνο!

4. Μεθύστε: Θυμάστε την πρώτη φορά που κοιμηθήκατε μαζί που είχατε βγει και γυρίσατε σπίτι ολίγον ζαλισμένοι και κάνατε υπέροχο sex; Δεν εννοούμε φυσικά ότι για να κάνεις καλό sex θα πρέπει να είσαι μεθυσμένος, αλλά καμιά φορά το αλκοόλ σε λογικές ποσότητες βοηθάει και μάλιστα πολύ. Οι άμυνες πέφτουν, όπως επίσης και τα ταμπού και όλα είναι πιο ανάλαφρα και απελευθερωμένα. Πολύ πιθανό να δοκιμάσετε και πράγματα που ούτε τολμούσατε να σκεφτείτε προηγουμένως. Πάρτε λοιπόν το ρίσκο και πιείτε ένα ποτηράκι παραπάνω.

5. Φλερτάρετε με άλλους: Ακόμα και ο πιο ερωτευμένος άνθρωπος, το φλερτ δεν το κόβει ποτέ. Και όταν μιλάμε για φλερτ εννοούμε πολύ απλά την λίγο πιο παιχνιδιάρικη συζήτηση με ένα φίλο ή συνάδελφο. Το φλερτ μας κάνει να αισθανόμαστε πιο επιθυμητοί κάτι που αυτομάτως μας δίνει αυτοπεποίθηση. Ιδίως οι άντρες, παρουσιάζουν αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης την ώρα που φλερτάρουν κάτι που δε συμβαίνει όταν βρίσκονται σε μακρόχρονη σχέση. Φλερτάρετε άφοβα λοιπόν, αλλά ως εκεί.

Διαβάστε επίσης:

5 αλάνθαστα σημάδια ότι σας... «κερατώνει»!

Αναλύοντας τον Άγιο Βαλεντίνο: Αλήθειες και μύθοι γύρω από το sex

5 λόγοι για τους οποίους οι άντρες σιχαίνονται την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου