5 λόγοι για τους οποίους οι άντρες δεν κάνουν στοματικό sex!

5 λόγοι για τους οποίους οι άντρες δεν κάνουν στοματικό sex!

Eίναι να μη σου τύχει!

Ας είμαστε ειλικρινείς, sex χωρίς στοματικό δεν γίνεται! Είναι νόμος, είναι συνήθεια, είναι απαίτηση είναι και θέληση! Υπάρχει βέβαια μία ένσταση στο συγκεκριμένο και έχει να κάνει με το διαχωρισμό άντρα και γυναίκας. Βλέπετε, ενώ για εμάς, θεωρείται αυτονόητο να κάνουμε στοματικό στον παρτενέρ, και όχι επειδή θα μας έχει σπρώξει το κεφάλι προς το επίμαχο σημείο, αλλά επειδή συνήθως το θέλουμε, οι άντρες έχουν ένα μικρό κολληματάκι με το συγκεκριμένο, με αποτέλεσμα αρκετοί από αυτούς να το... αποφεύγουν! Μπορεί να ακούγεται αστείο και περίεργο, αλλά δυστυχώς είναι αλήθεια. Πολλές γυναίκες λοιπόν, μπορεί να το θέλουν, να μην το χαίρονται αλλά και να μην το ζητάνε! Γνώμη μας είναι βέβαια ότι, ό,τι θέλουμε το ζητάμε, δίχως φόβο και πάθος, και είναι στο χέρι του καθενός τι θα αποφασίσει. Γιατί όμως οι άντρες αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι να κάνουν στοματικό; Έπειτα από διεξοδική έρευνα και καίριες ερωτήσεις σε φίλους, γνωστούς και αγνώστους, καταλήξαμε στους εξής λόγους. Τα συμπεράσματα δικά σας...

1. Σιχαίνονται: Ε ναι λοιπόν, ο σημαντικότερος λόγος είναι ότι σιχαίνονται! Ο κόλπος, εν αντιθέσει με το πέος, είναι εσωτερικός και άρα πιο σκοτεινός και... ανεξερεύνητος! Αυτό αυτομάτως, στον αντρικό μικρόκοσμο, σημαίνει ότι είναι και πιο βρώμικος, κάτι που φυσικά δεν ισχύει! Οπωσδήποτε, τα υγρά είναι περισσότερα, αλλά κακά τα ψέματα, υπάρχουν πολλές γυναίκες οι οποίες θα πήγαιναν να κάνουν sex χωρίς να έχουν κάνει μπάνιο; Και τελοσπάντων, αν όλα γίνουν απρογραμμάτιστα, ε δεν νομίζουμε ότι κάποια από εμάς θα υποχρέωνε τον καλό της να τη γλύψει με το ζόρι. Όλα θέλουν τη σωστή προετοιμασία. Ωστόσο, όταν αυτή γίνει, δεν είναι κρίμα να μη χαίρονται και τα κορίτσια; Ο πρώτος λόγος μόλις... καταρρίφθηκε!

2. Κοιτάζουν τον εαυτό τους: Ο συγκεκριμένος λόγος δεν σηκώνει κατάρριψη διότι είναι από μόνος του.... αποστομωτικός! Αν για παράδειγμα ο καλός σας, λέμε τώρα, δεν είναι γενικότερα σιχασιάρης, αυτό μπορείτε να το καταλάβετε από πάρα πολλά πράγματα, και δεν σας κάνει στοματικό, ενώ εσάς η άνω και κάτω γνάθος χρειάζεται οπωσδήποτε σέρβις, τότε να ξέρετε ότι μάλλον δεν σας γουστάρει και τόσο πολύ. Δεν είπαμε φυσικά να βγάλετε γρήγορα συμπεράσματα, γιατί μπορεί πολύ απλά ο άνθρωπος να έχει τους δικούς του τραυματικούς λόγους που δεν το κάνει, αλλά είναι κι αυτό ένα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο. Υπάρχουν άντρες που το κάνουν γιατί τους αρέσει, υπάρχουν κι αυτοί που δεν τρελαίνονται αλλά θέλουν να ικανοποιήσουν και την παρτενέρ τους. Αν αυτός λοιπόν δεν ανήκει σε καμία από τις δύο κατηγορίες, κοιτάει την πάρτη και μάλλον δεν ξέρει να ικανοποιεί μία γυναίκα!

3. Δεν το θεωρούν απαραίτητο: Έχετε ακούσει φαντάζομαι για το διαχωρισμό των γυναικών σε κλειτοριδικές και κολπικές. Οι άντρες λοιπόν, για κάποιο περίεργο λόγο, θεωρούν ότι όλες οι γυναίκες είναι κολπικές και κατ' επέκταση δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να την περιποιηθούν πιο ιδιαίτερα για να την φέρουν σε οργασμό. Δεν θέλουμε να τους σοκάρουμε αλλά αυτό είναι μέγα λάθος. Οπωσδήποτε αν μία γυναίκα είναι κολπική, τότε δεν έχει τόση ανάγκη το στοματικό προκειμένου να τελειώσει, αλλά όπως και να το κάνουμε, το εν λόγω είναι μία υποκατηγορία μιας ολόκληρης διαδικασίας. Δεν είπαμε να τον βάλετε επί μία ώρα να... βασανίζεται αλλά λίγο έτσι για τους τύπους πρέπει και οφείλει να το κάνει. Μπορείτε επίσης να του το πείτε ή ακόμα και να του το δείξετε με τον τρόπο σας. Μπορείτε ακόμα και να του δώσετε να διαβάσει το θέμα. Τελοσπάντων, υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να τον κάνετε να καταλάβει ότι είναι απαραίτητο!

4. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις: Αυτή είναι ίσως από τις πιο αστείες και άνευ λόγου και αιτίας δικαιολογίες. Υπάρχουν κάποιοι άντρες εκεί έξω, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι το συγκεκριμένο το... κρατάνε μόνο για τα κορίτσια με τα οποία είναι ερωτευμένοι! Κάτι σαν την παρθενιά δηλαδή! Εμείς πάλι δεν μπορούμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο θα πρέπει να γίνεται ο εν λόγω διαχωρισμός αφού έτσι κι αλλιώς sex υπάρχει! Δεν εννοούμε φυσικά να αρχίσουν να κάνουν στοματικό σε μία άγνωστη που γνώρισαν ένα βράδυ και έκαναν one night stand, αλλά εφόσον υπάρχει μία γυναίκα, ακόμα και ο έρωτας της ζωής τους να μην είναι, με την οποία κάνουν sex συστηματικά, δεν χάνουν και τίποτα να το δοκιμάσουν! Στο κάτω κάτω, αν τη σιχαίνονται τόσο πολύ ή θεωρούν το συγκεκριμένο τόσο ακριβοθώρητο, ε τι να πούμε πια, περαστικά τους!

5. Δεν... ξέρουν: Μπορεί να σας ακούγεται αστείο αλλά είναι κι αυτό μία μεγάλη αλήθεια! Υπάρχουν πολλά αγόρια εκεί έξω, τα οποία δεν έχουν ιδέα πως να το κάνουν! Βέβαια, κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά όταν πια είσαι 30 και δεν το έχεις κάνει ποτέ είναι λίγο δύσκολο να το πάρεις απόφαση σε αυτή την ηλικία. Για να μην είμαστε βέβαια και εντελώς άδικες, το στοματικό στη γυναίκα, είναι αρκετά πιο δύσκολο από αυτό στον άντρα, μιας και ο κόλπος έχει αμέτρητα νεύρα τα οποία ερεθίζονται με διαφορετική ένταση στην κάθε γυναίκα. Όχι ότι αυτό αποτελεί δικαιολογία, αλλά λέμε τώρα. Αν λοιπόν πέσετε σε αγόρι που δεν το έχει ξανακάνει, κάντε υπομονή και δείξτε του εσείς τον τρόπο με υπομονή και... αγάπη. Οι οδηγίες είναι πάντα ευπρόσδεκτες, μην σας πούμε και απαραίτητες!

Διαβάστε επίσης:

5 πράγματα που αγχώνουν τους άντρες κατά τη διάρκεια του sex!

Δεν τολμάει να κάνει κίνηση και δεν ξέρω πως να φερθώ

Tips για να τελειοποιήσετε το... woman on top!