Ο γιος ματάκιας

Ο γιος ματάκιας

Μάλλον ένας σύρτης είναι τελικά απαραίτητος πίσω από την πόρτα των γονιών...

Είμαι παντρεμένη εδώ και 24 χρόνια και με το σύζυγό μου έχουμε ενεργή σεξουαλική ζωή. Δε βαριόμαστε να βρισκόμαστε ερωτικά και γενικά είμαστε αρκετά δραστήριοι στο σεξ. Έχουμε δύο παιδιά, ένα γιο 22 ετών και μία κόρη 19. Πριν από λίγο καιρό κάναμε σεξ με το σύζυγό μου στο δωμάτιό μας. Θα ορκιζόμουν ότι είχα κλείσει την πόρτα, όμως μετά από ένα σημείο μου φάνηκε ότι είδα μια κίνηση εκεί κοντά. Γύρισα το κεφάλι μου και είδα την πόρτα μισάνοιχτη, αλλά καμία κίνηση εκεί κοντά. Σηκώθηκα και την έκλεισα και γύρισα πίσω στο σύζυγό μου για να ολοκληρώσουμε.

Το ίδιο φαινόμενο επαναλήφθηκε αρκετές φορές ακόμη τις εβδομάδες που ακολούθησαν, μέχρι που αντιλήφθηκα ότι ο γιος μου ήταν αυτός που άνοιγε με τρόπο την πόρτα κάθε φορά που κάναμε έρωτα. Δεν τον είδα ποτέ να μας παρακολουθεί, όλα τα στοιχεία όμως οδηγούν σ' αυτόν. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω πώς να χειριστώ το θέμα, αφού η ουσία δεν είναι απλά να βάλω ένα σύρτη στην πόρτα, αλλά να μιλήσω με το παιδί μου και να βρω για ποιο λόγο κάνει κάτι τέτοιο.

Δυστυχώς όμως ντρέπομαι τρομερά και δεν ξέρω πώς να ξεκινήσω μια τέτοια συζήτηση. Μέχρι να τα καταφέρω, φροντίζω να βάζω μια καρέκλα πίσω από την πόρτα και να κάνω όσο το δυνατόν περισσότερη ησυχία.