4 λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες θα μπορούν να αυνανίζονται πιο συχνά

4 λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες θα μπορούν να αυνανίζονται πιο συχνά

Δώστε προσοχή και απενοχοποιήστε τη φυσιολογική αυτή πράξη!

Πρόσφατα αναφερθήκαμε στον αντρικό αυνανισμό ως μία πράξη εντελώς απενοχοποιημένη η οποία μάλιστα έχει και πολλά θετικά για την υγεία! Όσον αφορά ωστόσο στον αντίστοιχο γυναικείο, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά καθώς υπάρχουν αμέτρητες γυναίκες οι οποίες αποφεύγουν να το κάνουν λόγω ταμπού και ντροπής. Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι αν απογυμνώσουμε την πράξη αυτή από όλες αυτές τις προκαταλήψεις που την περιβάλλουν, οι οποίες είναι απλώς ανόητες και ανούσιες, η γυναικεία αυτοικανοποίηση διαφέρει από την αντρική και... πρακτικά! Ενώ ο άντρας για παράδειγμα μπορεί να κάνει τη δουλίτσα του πολύ πιο εύκολα, σύντομα και κυρίως χωρίς ιδιαίτερη προετοιμασία, η γυναίκα από την μεριά της, θα πρέπει να έχει μπει στην κατάλληλη διάθεση, ο άντρας είναι πάντα, να βρίσκεται σε ένα άνετο και ιδανικό μέρος και φυσικά να αφιερώσει αρκετό από τον πολύτιμο χρόνο της. Ωστόσο, όλα αυτά είναι απλώς λεπτομέρειες καθώς η ουσία βρίσκεται στην πράξη και κυρίως στα θετικά που προσφέρει. Κορίτσια εκεί έξω, αφήστε στην άκρη τα ταμπού και κάντε το δίχως φόβο και πάθος γιατί υπάρχουν αρκετοί λόγοι γι' αυτό! Ας πάμε να δούμε τους σημαντικότερους...

1. Μαθαίνουμε το σώμα μας: Ο σημαντικότερος ίσως λόγος του αυνανισμού είναι ότι είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε το σώμα μας και φυσικά τις ανάγκες του. Πώς θα δώσετε οδηγίες στον παρτενέρ σας για το τι σας αρέσει και τι όχι αν προηγουμένως δεν το έχετε ανακαλύψει εσείς; Επιπλέον, το σκηνικό που μπορεί να φτιάχνουμε στο μυαλό μας κατά τη διάρκεια, από τα πιο απλά μέχρι ολόκληρα σενάρια, μας βοηθά να καταλάβουμε τι είναι αυτό που μας ερεθίζει και φυσικά κάποια πράγματα από αυτά να τα εφαρμόσουμε στη συνέχεια με τον καλό μας. Τέλος, αν είστε από τις γυναίκες που δυσκολεύονται να έρθουν σε οργασμό, να ένας υπέροχος τρόπος για να το καταφέρετε! Αρχίστε πρώτα από τα απλά και πολύ σύντομα θα είστε σε θέση να το πετύχετε και με τον παρτενέρ σας χωρίς να χρειαστεί να δεινοπαθήσετε!

2. Βελτιώνει την υγεία: Δεν είναι τυχαίο που όταν κάνουμε sex την επόμενη μέρα νιώθουμε καλά, ξεκούραστοι, ενώ μπορεί να είμαστε άυπνοι και γεμάτοι ενέργεια! Σύμφωνα λοιπόν με έρευνες, το sex και στην προκειμένη ο αυνανισμός, μπορούν να βελτιώσουν την υγεία και κυρίως την ψυχική κατά πολύ. Καταπολεμούν το άγχος και το στρες, βοηθούν στις αυπνίες ενώ οι χημικές ουσίες που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια του οργασμού βοηθούν στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης. Ακόμα ένα θετικό, το οποίο μπορεί να σας ακουστεί λίγο παράξενο, είναι το γεγονός ότι οι γυναίκες που αυτοικανοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, επισκέπτονται πολύ πιο συχνά τον γυναικολόγο για εξετάσεις σε σχέση με τις υπόλοιπες...

3. Μας κάνει πιο... σέξι: Κακά τα ψέματα, ένας σεξουαλικά ενεργός άνθρωπος τείνει να είναι πάντα πιο γοητευτικός και σέξι, είτε λόγω της ικανοποίησης που απολαμβάνει στην προσωπική του ζωή είτε ακόμα και λόγω ορμονών. Και μπορεί το sex με παρτενέρ να είναι υπέροχο, αλλά ποιος είπε ότι πρέπει κανείς να αποκλείσει από την καθημερινότητά του κάτι εξίσου υπέροχο όπως ο αυνανισμός; Κορίτσια σταματήστε να πιστεύετε ότι επειδή έχετε σχέση δεν υπάρχει λόγος να αυτοικανοποιήστε και πιάστε δουλίτσα! Αφήστε δε, που θα αποκτήσει ποικιλία και η σεξουαλική σας ζωή με αυτό τον τρόπο, κάτι που αυτομάτως θα σας τονώσει, θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση και κυρίως θα σας κάνει πιο σέξι και σίγουρη και αυτό θα... φαίνεται! Την επόμενη φορά που ο καλός σας σας πει ότι είστε πολύ όμορφη σήμερα, χαμογελάστε πονηρά και πείτε του ότι ήπιατε πολύ νερό και κοιμηθήκατε ένα... 8ωρο!

4. Είναι και... σεξουαλικό παιχνίδι: Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι και ερεθιστικό για έναν άντρα, από το να βλέπει την καλή του να αυτοικανοποιείται μπροστά του κοιτώντας τον λάγνα! Ακόμα καλύτερα αν κάνει και αυτός την ίδια δουλειά! Με τον τρόπο αυτό, η προσοχή σας ξεφεύγει λίγο από την ικανοποίηση και την ευχαρίστηση του άλλου και επικεντρώνεστε στον εαυτό σας, έχοντας φυσικά παράλληλα και την εικόνα του παρτενέρ. Έτσι και δημιουργείτε μία άκρως καυτή κατάσταση και φυσικά εξερευνείτε καλύτερα το σώμα σας κάτι που αυτομάτως θα σας κάνει καλύτερη... ερωμένη!

Διαβάστε επίσης:

Έρευνα για το swinging: πόσο ανοιχτοί είναι οι Έλληνες στην ερωτική ανταλλαγή συντρόφων

Ανακάλυψα ότι η κολλητή του είναι πρώην του... Πώς να το χειριστώ;

Εγωιστής στο sex: Τips για να τον κάνετε πιο... δοτικό!