Τips για την τέλεια... αυτοικανοποίηση!

Τips για την τέλεια... αυτοικανοποίηση!

Για να γίνουν όλα... εύκολα και κυρίως ιδανικά!

Έχουμε μιλήσει αμέτρητες φορές για τον... αυνανισμό, τόσο τον αντρικό όσο και το γυναικείο. Παρά το γεγονός ότι έχουν πολλές και αγεφύρωτες διαφορές, είναι κάτι, που κατά γενική ομολογία, πλέον έχει απενοχοποιηθεί, ακόμα και για τη γυναίκα, και αναμφισβήτητα προσφέρει απλόχερα ικανοποίηση και ευχαρίστηση. Κι αν ο αντρικός αυνανισμός είναι όπως και να το κάνουμε, πολύ πιο απλός και εύκολος, είτε λόγω κατασκευής, είτε λόγω ευκολίας του άντρα να ερεθιστεί πολύ πιο εύκολα από τη γυναίκα, κάτι τέτοιο σίγουρα δεν ισχύει για τις γυναίκες. Μπορεί λοιπόν να μην ξέρουμε να πούμε με σιγουριά τους λόγους που κάνουν τον αντρικό αυνανισμό τόσο απλό, ωστόσο, μπορούμε μετά βεβαιότητας να πούμε ότι η αντίστοιχη γυναικεία... δραστηριότητα, είναι αρκετά πιο περίπλοκη, απαιτητική και κακά τα ψέματα δεν μπορεί να γίνει και οπουδήποτε. Και επειδή γνωρίζουμε, ότι η διαδικασία αυτή χρειάζεται ιδιαίτερο χειρισμό και διαθέτει και τα μικρά της μυστικά, σας έχουμε παρακάτω κάποια μικρά αλλά σημαντικά tips για να πετύχετε το... τέλειο!

1. Μπείτε στη... διάθεση: Είναι απλό. Ενώ ο άντρας μπορεί να το κάνει ακόμα και στην τουαλέτα του σπιτιού του κολλητού έπειτα από προβολή ταινίας πορνό, κατά τη διάρκεια της οποίας καταναλώνουν μπύρες και σουβλάκια, η γυναίκα όσο να πεις, θέλει την άνεση της και φυσικά το ωραίο της το κρεβατάκι. Κάντε ένα ωραίο μπανάκι, βάλτε τα γαλακτώματά σας και πιείτε και ένα ποτήρι κρασί. Ότι ακριβώς θα κάνατε σε περίπτωση που περιμένατε τον καλό σας μόνο που αυτή τη φορά θα το κάνετε αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό σας. Φορέστε και ένα ζευγάρι σέξι εσώρουχα. Έτσι για να αισθανθείτε πιο σεξοβόμβες και μοιραίες! Επιπλεόν tip: Η αγαπημένη σας αισθησιακή μουσική. Εγγυημένα θα σας βάλει στο κατάλληλο mood σε χρόνο ρεκόρ!

2. Εξαφαλίστε... ησυχία: Όπως καταλαβαίνετε, η αυτοικανοποίηση είναι κάτι σαν το sex. Δεν είναι δυνατόν να πετύχει αν φυσικά δεν υπάρξει η απαραίτητη συγκέντρωση. Φροντίστε λοιπόν, όταν το κάνετε αυτό, να έχετε αποκλείσει όλους τους εξωτερικούς παράγοντες. Δεν εννοούμε φυσικά να γράψετε στάτους στο facebook «απόψε θα αυνανιστώ και μην ενοχλείτε», ούτε να κλείσετε το κινητό σας για ένα δίωρο και η μαμά σας να πάρει με τη σειρά τα νοσοκομεία και τα αστυνομικά τμήματα. Μπορείτε ωραιότατα να έχετε μιλήσει με όσους πρέπει νωρίτερα, έτσι ώστε να αποφύγετε τα τηλέφωνα, και πολύ απλά βάλτε το κινητό σας στο αθόρυβο. Τώρα αν σας κάνει επίσκεψη η θεία σας από το χωριό εκτάκτως, τι να πούμε, παίρνετε βραβείο ατυχίας!

3. Επικεντρωθείτε στην... κλειτορίδα: Ως γνωστόν, οι περισσότερες γυναίκες είναι κλειτοριδικές κάτι που κάνει το... έργο της αυτοικανοποίησης πολύ πιο εύκολο και σίγουρα με μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Επικεντρωθείτε λοιπόν σε εκείνο το τόσο μικρό, αλλά και τόσο σημαντικό σημείο του κόλπου σας, κάνοντας στην αρχή απαλό μασάζ γύρω από την περιοχή. Αποφύγετε να πάτε κατευθείαν στο ψητό, διότι δεν θα έχετε υγρανθεί κατάλληλα κάτι που ίσως τελικά να οδηγήσει σε αποτυχία της... όλης διαδικασίας! Αργά, σταθερά και όλα στην ώρα τους. Δεν σας κυνηγάει κανείς άλλωστε...

4. Ταινίες και... βιβλία: Κάποιοι, όταν θέλουν να αυτοικανοποιηθούν, προτιμούν αποκλειστικά και μόνο το σώμα τους και φυσικά τη σκέψη τους. Υπάρχει όμως και μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων, κυρίως άντρες αλλά το ποσοστό των γυναικών τελευταία ανεβαίνει, που δεν μπορούν να έρθουν στην κατάλληλη διάθεση αν δεν δουν μία ταινία... ακατάλληλου περιεχομένου, ή δεν διαβάσουν λίγες σελίδες από ένα ερωτικό μυθιστόρημα. Μπορεί να σας ακούγεται περίεργο, αλλά υπάρχουν και άνθρωποι, και κυρίως γυναίκες, οι οποίες δεν μπορούν να... ερεθιστούν χωρίς την παρουσία ενός άντρα, έστω και εικονική.

5. Η ώρα... του παιδιού: Μα πώς θα μπορούσαν να λείπουν από το θέμα αυτό, τα γνωστά και αγαπημένα σε όλους και όλες sex toys! Καμιά φορά βλέπετε, τα δάχτυλα ή τα χέρια δεν είναι αρκετά, με αποτέλεσμα η πολυπόθητη ολοκλήρωση να μην... επέρχεται. Εκεί λοιπόν, αναλαμβάνει δράση ο δονητής ή όποιο sex toy προτιμήσετε τελοσπάντων. Αν είστε ολίγον πιο σκληρές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και... dildo, το οποίο αντικαθιστά άριστα το αντρικό πέος! Αντε και καλή σας... διασκέδαση!

Διαβάστε επίσης:

Ταυτόχρονος οργασμός; Κι όμως γίνεται!

Cuckolding: Η νέα εμμονή των αντρών στο sex που τους θέλει... κερατάδες!

Έρευνα σοκ: φοιτητές του πιο διάσημου πανεπιστήμιου στον κόσμο ομολογούν πως συμμετείχαν σε κτηνοβασία